![]() |
Usuńcie te tematy hejterskie. - Printable Version +- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum) +-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115) +--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110) +--- Thread: Usuńcie te tematy hejterskie. (/showthread.php?tid=522) |
RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 (03-16-2025, 06:12 AM)KochamElcie Wrote: Spoko to milej drzemko, ciekawe.co bedzie jak ten proszek dostaniesz i sprobujesz xP O matko aż tak? xd A ile za pierwszym razem spożyles? RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 nom tam jakas substancja to powoduje, ogolnie dobre to jest bo mnie nie usypia tylko wlasnie stawia na nogi niezle, nie wiem czy tauryna zdrowa ale dobre goowno ![]() RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 (03-16-2025, 08:43 AM)KochamElcie Wrote: nom tam jakas substancja to powoduje, ogolnie dobre to jest bo mnie nie usypia tylko wlasnie stawia na nogi niezle, nie wiem czy tauryna zdrowa ale dobre goowno Czytałam tak mniej więcej skład tego jak zamawiałam na.allegro i wydaje mi.się że jak na jakiś czas zamienie energetyki i kawę na to to wyjdzie mi na dobre, Oczywiście ilosci nie wyższe niż jest tam we wakazowkach stosowania. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 W ogóle takich podobnych jest mnóstwo nawet na allegro, a widziałam taki.sam identyczny jak.zamówiłam tylko o smaku arbuzowym. xd RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 no ja czasem z rana po 3 servingi pije jeden serving na pol litra wody i niezle jest xD ja juz kawy kofeinowej nie pije, a energetykow od miesiaca nie kupowalem i zaosczedzilem juz pieniedzy duzo i cieszy mnie to ![]() dobre to jest wypic jak sie jest zmeczonym RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 Moja mama tez mi kiedyś mówiła że dobra jest kofeina bezwodna w proszku sobie zamówić, tzn lepiej działa i mocniej niż ta kofeina z kawy. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Haha no moze, ja zaraz bede saunowal jea xD Ogolnie jak schudne to chyba przestane pic to, zobaczymy RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Ale jest kozacko, powiem szczerze, ze kocham saunowac xD. Piekna sprawa i lodowate prysznice i naturalne mydelka, mam chyba z 5 RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Chyba tu bede do wieczora xD Moze poplywam pozniej hihi RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 Juz nikt prawie nie pisze na kafe bo zaraz kasują wszystko. Lezak to się załamie jak tak dalej pójdzie, te forum to jego jedyna interakcja z ludźmi i kontakt ze światem. xd RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 Właściwie to.nie wiem dlaczego jest mi go dalej szkoda, za te wszystkie kłamstwa.na mój temat i obrażanie mnie powinnam mieć wyjebane na niego. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Mi tez go szkoda, ja saunuje dalej jest kosmos, pozniej sie odezwe bo caly paruje xd RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 ja juz od paru lat saunuje regularnie a dzisiaj mi jeden przyjaciel pokazal trik jak w saunie parowej zrobic kosmos xD leje woda z malej buteleczki w takie czerwone goowno i klade sie i patrze jak sie dzieje magia a za 5 minut jest tyle pary ze nikogo nie widac gdzie kto jest XDDD ja juz po sesji bylo nieziemsko elcia dojeebana niedziela XDD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 (03-16-2025, 06:07 PM)KochamElcie Wrote: ja juz od paru lat saunuje regularnie a dzisiaj mi jeden przyjaciel pokazal trik jak w saunie parowej zrobic kosmos xD No to fajnie jak tak. ![]() RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 zajebiscie, poznalem nowego kolege i pokazal mi jak korzystac z sauny parowej, ogolnie polewam woda z malej buteleczki w takie cos czerwone na scianie a po 5 minutach jest tak zaparowane pomieszczenie ze nikogo nie widac xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-17-2025 A ja coraz piekniej i mlodziej wygladam, Elcia xD Jak tak dalej bede saunowal, to niedlugo sie nie rozpoznam w lustrze haha xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-17-2025 Pamiętaj zeby jej nie odpisywać, będzie cie zaczepiala i będzie ja szlag trafiał że nic jej nie odpowiadasz. XD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-17-2025 Wiem, dzieki xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-17-2025 Ja prdl tak mi sie dobrze lezy w lozku ahh xD xe az sie boje tego proszku napic i cos robic xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-17-2025 Ide niedlugo do ratowniczki xD |