BSDForAll.Org | Forums
Usuńcie te tematy hejterskie. - Printable Version

+- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum)
+-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115)
+--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110)
+--- Thread: Usuńcie te tematy hejterskie. (/showthread.php?tid=522)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025

(03-16-2025, 06:12 AM)KochamElcie Wrote: Spoko to milej drzemko, ciekawe.co bedzie jak ten proszek dostaniesz i sprobujesz xP
Ja najpierw czulem takie.mrowienie w calym ciele, fajny stan po tym jest ogolnie

To milego ^&

O matko aż tak? xd
A ile za pierwszym razem spożyles?

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025

nom tam jakas substancja to powoduje, ogolnie dobre to jest bo mnie nie usypia tylko wlasnie stawia na nogi niezle, nie wiem czy tauryna zdrowa ale dobre goowno Smile

(03-16-2025, 08:43 AM)KochamElcie Wrote: nom tam jakas substancja to powoduje, ogolnie dobre to jest bo mnie nie usypia tylko wlasnie stawia na nogi niezle, nie wiem czy tauryna zdrowa ale dobre goowno Smile

Czytałam tak mniej więcej skład tego jak zamawiałam na.allegro i wydaje mi.się że jak na jakiś czas zamienie energetyki i kawę na to to wyjdzie mi na dobre, Oczywiście ilosci nie wyższe niż jest tam we wakazowkach stosowania.

W ogóle takich podobnych jest mnóstwo nawet na allegro, a widziałam taki.sam identyczny jak.zamówiłam tylko o smaku arbuzowym. xd

no ja czasem z rana po 3 servingi pije jeden serving na pol litra wody i niezle jest xD

ja juz kawy kofeinowej nie pije, a energetykow od miesiaca nie kupowalem i zaosczedzilem juz pieniedzy duzo i cieszy mnie to Smile
dobre to jest wypic jak sie jest zmeczonym

Moja mama tez mi kiedyś mówiła że dobra jest kofeina bezwodna w proszku sobie zamówić, tzn lepiej działa i mocniej niż ta kofeina z kawy.

Haha no moze, ja zaraz bede saunowal jea xD
Ogolnie jak schudne to chyba przestane pic to, zobaczymy

Ale jest kozacko, powiem szczerze, ze kocham saunowac xD. Piekna sprawa i lodowate prysznice i naturalne mydelka, mam chyba z 5

Chyba tu bede do wieczora xD
Moze poplywam pozniej hihi

Juz nikt prawie nie pisze na kafe bo zaraz kasują wszystko.

Lezak to się załamie jak tak dalej pójdzie, te forum to jego jedyna interakcja z ludźmi i kontakt ze światem. xd

Właściwie to.nie wiem dlaczego jest mi go dalej szkoda, za te wszystkie kłamstwa.na mój temat i obrażanie mnie powinnam mieć wyjebane na niego.

Mi tez go szkoda, ja saunuje dalej jest kosmos, pozniej sie odezwe bo caly paruje xd

ja juz od paru lat saunuje regularnie a dzisiaj mi jeden przyjaciel pokazal trik jak w saunie parowej zrobic kosmos xD

leje woda z malej buteleczki w takie czerwone goowno i klade sie i patrze jak sie dzieje magia a za 5 minut jest tyle pary ze nikogo nie widac gdzie kto jest XDDD

ja juz po sesji bylo nieziemsko elcia dojeebana niedziela XDD

(03-16-2025, 06:07 PM)KochamElcie Wrote: ja juz od paru lat saunuje regularnie a dzisiaj mi jeden przyjaciel pokazal trik jak w saunie parowej zrobic kosmos xD

leje woda z malej buteleczki w takie czerwone goowno i klade sie i patrze jak sie dzieje magia a za 5 minut jest tyle pary ze nikogo nie widac gdzie kto jest XDDD

ja juz po sesji bylo nieziemsko elcia dojeebana niedziela XDD

No to fajnie jak tak. Wink

zajebiscie, poznalem nowego kolege i pokazal mi jak korzystac z sauny parowej, ogolnie polewam woda z malej buteleczki w takie cos czerwone na scianie a po 5 minutach jest tak zaparowane pomieszczenie ze nikogo nie widac xD

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-17-2025

A ja coraz piekniej i mlodziej wygladam, Elcia xD
Jak tak dalej bede saunowal, to niedlugo sie nie rozpoznam w lustrze haha xD

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-17-2025

Pamiętaj zeby jej nie odpisywać, będzie cie zaczepiala i będzie ja szlag trafiał że nic jej nie odpowiadasz. XD

Wiem, dzieki xD

Ja prdl tak mi sie dobrze lezy w lozku ahh xD xe az sie boje tego proszku napic i cos robic xD

Ide niedlugo do ratowniczki xD