![]() |
Usuńcie te tematy hejterskie. - Printable Version +- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum) +-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115) +--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110) +--- Thread: Usuńcie te tematy hejterskie. (/showthread.php?tid=522) |
RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-17-2025 ja tez tam jak cos moge uzbierac hajs co mi rodzina z Polski daje i odlozyc, bo jednak miec swoje forum takie to dla mnie duzo, mozna tutaj sobie popisac a tak jak zamkna to co gdize pojde masakra RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - xDDDDD - 03-17-2025 xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-17-2025 no ale lezak to tez mitoman, ja pamietam jak pare miechow temu pravik pisal ze nie ma zeba, a lezak tez ze nie ma kilku zebow chyba i doskonale to zapamietalem a z dwa miechy temu ze jednak ma wszystkie zeby, i tak kreci a potem mu to napisalem, a on ze to nie on pisal tylko ktos sie podszywal, ale ja zapamietalem dobrze ze to lezak pisal, ale teraz to juz sam nie wiem, zglupialem xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-18-2025 Ja uderzam na sauny niebawem, nie wiem czy na kafe jeszcze cos napisze, nie chce mi sie juz xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-18-2025 Mozliwe, ze wczoraj tam moj ostatni dzien byl i juz, nigdy nic nie napisze. Ten pedal rymcym caly czas jedzie po prawiku widze, ja sie ciesze ze usuwaja te hejty, jebal ich pies tam xD Tak samo sprobuje juz nigdy nie obrazic klaudiusza, srun to tam kundel, ale balbym sie spotkac w realu wkurwionego klaudiusza, jakby mi wyjebala to by bolalo, lepiej jej nie bede wkurzal i obrazal, bo jeszcze mnie znajdzie i wyjebie mi w rylo i nie bedzie mi raczej do smiechu wtedy, ze jest na mnie.wkurzona xD albo kopa w jaja od niej dostane xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-18-2025 Klaudiusz to dziewczyna moich marzen, od dawna marze o niej, zawsze myslalem, ze jest cudowna, ale na kafe sie hejtujemy niestety ;/ Dlatego dobrze, ze juz zdycha tamto miejsce, bo to przykre hejtowac kogos, kogo sie kocha xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-18-2025 Poszedlbym sobie za miasto sie wykapac w rzece, przysaunowac w sauna, posiedzialbyn przy kompie i posluchal muzyki, chyba dzisiaj posiedze przy kompie i poslucham muzyki RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-18-2025 (03-17-2025, 11:39 PM)KochamElcie Wrote: no ale lezak to tez mitoman, ja pamietam jak pare miechow temu pravik pisal ze nie ma zeba, a lezak tez ze nie ma kilku zebow chyba i doskonale to zapamietalem a z dwa miechy temu ze jednak ma wszystkie zeby, i tak kreci a potem mu to napisalem, a on ze to nie on pisal tylko ktos sie podszywal, ale ja zapamietalem dobrze ze to lezak pisal, ale teraz to juz sam nie wiem, zglupialem xDPrzecież on z tyloma rzeczami ściemnia że to głowa mała, nie mieszka w Warszawie napewno, nie ma żadnej stypiary i jeszcze długo bym mogła tak wymieniać. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-18-2025 Ide zaraz do paczkomatu po mój magiczny proszek. xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-18-2025 Ja taki wyrypany jestem, ze szkoda gadac, dzisiaj wypilem 3 dawki tego proszku i zamiast cos robic to poszedlem spac i wlasnie wstalem xD Odwodniony jestem, niedzielna sesja w saunach mnie wykonczyla, caly dzien bylem prawie, przesadzilem troche xD. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-18-2025 (03-18-2025, 05:17 PM)KochamElcie Wrote: Ja taki wyrypany jestem, ze szkoda gadac, dzisiaj wypilem 3 dawki tego proszku i zamiast cos robic to poszedlem spac i wlasnie wstalem xD Trochę? xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-18-2025 Hi hi RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-18-2025 No fajnie sie bawilem, super bylo, a nagle przyszedl ten kolega i mi pokazal jak w saunie parowej wiecej pary zrobic goracej no i kilka razy i mnie rozlozylo xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-18-2025 Mam ten proszek, Chciałam wstawić zdj ale cos mi nie wychodzi. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-18-2025 A probowalas juz? :P RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-18-2025 ja sie zaraz mozenapije jednej dawki xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-18-2025 (03-18-2025, 07:00 PM)KochamElcie Wrote: A probowalas juz? :P Nie bo nie jestem pewna czy ma sens próbowanie o tej godzinie. xd RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-18-2025 pewnie nie, lepiej z rana, ale ja czasem mam tak ze wypije tego duzo wieczorem a zaraz spac ide xD dzisiaj z rana wypilem 3 dawki a po 30 minutach lezalem w lozku, ale pospalem caly dzien xD po kawie tez tak czasem mialem, ze wypilem troche a nagle mnie zmulilo i do spania :P RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-18-2025 a ja znowu bana dostalem na kafe wlasnie RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-18-2025 (03-18-2025, 08:54 PM)KochamElcie Wrote: a ja znowu bana dostalem na kafe wlasnie Wlasnie widziałam. |