BSDForAll.Org | Forums
Usuńcie te tematy hejterskie. - Printable Version

+- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum)
+-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115)
+--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110)
+--- Thread: Usuńcie te tematy hejterskie. (/showthread.php?tid=522)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-18-2025

Ciekawe czy to automat banuje jakis czy jakies gnoje xD

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-18-2025

(03-18-2025, 08:53 PM)KochamElcie Wrote: pewnie nie, lepiej z rana, ale ja czasem mam tak ze wypije tego duzo wieczorem a zaraz spac ide xD

dzisiaj z rana wypilem 3 dawki a po 30 minutach lezalem w lozku, ale pospalem caly dzien xD

po kawie tez tak czasem mialem, ze wypilem troche a nagle mnie zmulilo i do spania :P

To tak chyba ma.Każdy bo kiedyś czytałam że to normalne że po 1 kawie nam się spać chce, dopiero po 2-3 jest takie działanie jakie powinno.

(03-18-2025, 08:57 PM)KochamElcie Wrote: Ciekawe czy to automat banuje jakis czy jakies gnoje xD

Automat ustawiony. Nikt by nie siedział cały czas.

no trudni niestety takie czasy xD
ciekawe gdzie teraz polaczki sie beda socjalizowac w internecie jak kafe umrze xD

srun jak pierdoli, ze chcialby by mnie wspollokator zadzgal nozem, hahah co za pajac, ale to niemozliwe, i nigdy sie nie wydarzy, pedal xD

(03-18-2025, 09:07 PM)KochamElcie Wrote: srun jak pierdoli, ze chcialby by mnie wspollokator zadzgal nozem, hahah co za pajac, ale to niemozliwe, i nigdy sie nie wydarzy, pedal xD

Nic mu.nie odpisuj to.w końcu mu sie znudzi.

wiem nie odpisuje juz xD

w niedziele mialem wpasc a ja dzwonie z plywalni ze saunuje dzsiaj caly dzien i wpadne jutro a jutro bylem wykonczony po saunowaniu i dzisiaj tez i sie poklocilismy nie mam sily juz na moja matke i babcie z polski co mnie doluja

i tak to jest to mnie wlasnie wkoorwia jak mi ludzie dzwonia przez telefon i sie z nimi umawiam na jakas konkretna pore i date a ja nagle nieoczekiwany przypadek np przysaunowalem za mocno i potem awantury i klotnie a ja zdolowany ;/

mowilem matce i babce ze nie chce mi sie do mamy chodzic na kjedzenie bo mam karnet na plywalnie i wole na sauny i baseny chodzic niz do matki ale do nich nie dociera

ok ale musisz do mnie do wielkiej brytanii przyleciec i przespac sie ze mna w moim wielkim lozku, ale nie martw sie, zmienie wczesniej posciel na nowa i bede po sesji w sauna parowa i kapiele ladnie pachnial i swiezy xD
mozemy isc sobie na spacer daleko za miasto pokaze Ci w jakich ladnych okolicach mieszkam xD

(03-18-2025, 09:36 PM)KochamElcie Wrote: ok ale musisz do mnie do wielkiej brytanii przyleciec i przespac sie ze mna w moim wielkim lozku, ale nie martw sie, zmienie wczesniej posciel na nowa i bede po sesji w sauna parowa i kapiele ladnie pachnial i swiezy xD
mozemy isc sobie na spacer daleko za miasto pokaze Ci w jakich ladnych okolicach mieszkam xD

Fiu fiu

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Guest - 03-18-2025

Ale pojeb, nie dość że złodziej i męska prostytutka to jeszcze życzył tej Klaudii raka, wyzywał ją, a potem pisze że ją lubi itp.powinnien po ryju najwyżej dostać, schizol ma już zniszony łeb od cydrów, kradzionych win, dragów tanich, dawaniu dupy turasom. Mały cwaniaczek do tego co żeruje na jakimś innym cpunie angolu, jak roboty u alfonsa nie ma. A to jeziorko to kurwa bo wody nie ma biedak. Tak odwiedź takiego pojeba, zaproponuje ci wąchanie kleju za miastem xDDD

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - KochamElciee - 03-18-2025

(03-18-2025, 09:53 PM)Elciaa Wrote:
(03-18-2025, 09:36 PM)KochamElcie Wrote: ok ale musisz do mnie do wielkiej brytanii przyleciec i przespac sie ze mna w moim wielkim lozku, ale nie martw sie, zmienie wczesniej posciel na nowa i bede po sesji w sauna parowa i kapiele ladnie pachnial i swiezy xD

Fiu fiu
No pójdziemy se na saune która wymyśliłem xD i na moim łóżku będziemy se spać jak nie będę miał klientów xD i będzie fajnie xD nauczę cię kraść ze stacji paliw i poznasz mojego alfonsa Abdula xD

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-19-2025

haha xD ale hejty xd

no hejtowalem klaudiusza to prawda, ale nic to niestety nie daje, nadal ja kocham ;/

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-19-2025

Chyba spróbuje tego proszku. xd

Spoko czemu nie xD
ja sobie zaraz tez pierdolne, z rana ide na saune i nie spie dzisiaj Big Grin

lezaka widze znowu odkleilo xD

haha to z wyzej o odwiedzinach to pisalem na srafe do jakiejs uzytkowniczki ale potem napisala ze mnie nie kocha xD

mnie sie na razie nie chce pisac na srafe w ogole

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-19-2025

(03-19-2025, 02:22 AM)KochamElcie Wrote: Spoko czemu nie xD
ja sobie zaraz tez pierdolne, z rana ide na saune i nie spie dzisiaj Big Grin

lezaka widze znowu odkleilo xD

Jego to odkleja cały czas, nie wiadomo czy to od nadmiaru melatoniny, czy od splesnialego jedzenia czy od tego smrodu w którym siedzi 24/7

no masakra jakas w ogole