![]() |
Usuńcie te tematy hejterskie. - Printable Version +- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum) +-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115) +--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110) +--- Thread: Usuńcie te tematy hejterskie. (/showthread.php?tid=522) |
RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-22-2025 Klaudiusz tez jest chora i uzalezniona od internetu, ale ja jej nie pomoge, nie mam co tam na kafe juz siedziec i z nia pisac, to bez sensu, a ja troche mam symptomy odstawienia, jakis czas bede miewal pewnie mysli samobojcze, bo nie pisze juz na kafe i wiadomo, kazda odpowiedz tam to dopamina, masakra tyle lat tam zmarnowalem, ale ostatnio czuje ze wiecej nieszczescia mi to daje niz szczescia, czytanie tych obelg w moja strone to juz zbyt wiele, za bardzo mi ryja psychike, teraz jestem szczesliwszy, i moge sie skupic na czyms ciekawszym, no i nie chce sie zakochiwac juz w babach z neta, bo to nic dobrego xD Bedzie to samo co z Katiuszka masakra, sie zakocha we mnie i przyjedzie po mnie i dojdzie do jakiejs tragedii jeszcze przez to, musze uwazac, dlatego lepiej znikne... :-) RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-22-2025 To kasowanie tematow to tez jest przesada, ile ja tam postow napisalem, gdzie sa moje posty i konta jebana moderacjo wp.pl? Masakra jakas, a tutaj czuje komfort jak pisze u mnie na forum, bo fajnie sie czyta, jest ciemne tlo, niebieskie litery i moge sie rozpisac i nikt nie skasuje xD Powinienem zaczac jakies poradniki pisac na innych dzialach, ale na razie jeszcze potrzebuje troche detoksu od kafe, mysle ze 6-7 miesiecy bez pisania tam i moj mozg sie troche unormuje, potrzebuje dluzszy odwyk no i nie moge tam juz wrocic, nie ma takiej opcji, Elcia :P Jakby Klaudiusz tutaj przyszla, to bym sie tak cieszyl, a w ogole jakbym ja spotkal, to bym sie chyba poplakal ze szczescia, ale to nierealne, a ona sama jest uzalezniona od internetu i cienko to widze, zeby zerwala z kafeteria, ale zycze jej szczescia i bby sie jej udalo RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Guest - 03-23-2025 Już nie da się kasować tematów DEBILU RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Justyna Matuszczak - 03-23-2025 Synku co ty pierdolisz, jebnięty jakiś jesteś? W ogóle to co to RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Guest - 03-23-2025 (03-23-2025, 12:50 AM)Justyna Matuszczak Wrote: Synku co ty pierdolisz, jebnięty jakiś jesteś? W ogóle to co to ma znaczyć???!!! No i się wydało DEBILU dlaczego już nie piszesz po nocach z tamtym DEBILEM RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-23-2025 Nie moge patrzec, jak Klaudiusz sie osmiesza na kafe i kolejny caly dzien w internecie, Ona nie zaaluguje na taki los, zycze Jej kochajacego meza i 4 wspanialych dzieci z nim, i zeby spedzala czas ze swoja rodzina zamiast na X i kafe, nie moge patrzec na to jak sie poniza codziennie w internecie. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-23-2025 Hahah moge sobie tutaj pisac o tym jak wspaniala dziewczyna jest Klaudiusz i o tym jak bardzo ja kocham i nikt nie moze z tym nic zrobic, jee xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-23-2025 (03-23-2025, 09:19 AM)KochamElcie69 Wrote: Hahah moge sobie tutaj pisac o tym jak wspaniala dziewczyna jest Klaudiusz i o tym jak bardzo ja kocham i nikt nie moze z tym nic zrobic, jee xD Podoba mi się twój nick. ![]() RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-23-2025 (03-22-2025, 08:21 PM)KochamElcie69 Wrote: hejka, a ja wlasnie wrocilem z basenu poplywlem sobie i sauny i ladnie pachne xD No to ja tak samo się musiałam zmusić. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-23-2025 (03-22-2025, 08:42 PM)KochamElcie69 Wrote: A ja Elcia postanowilem, ze skoncze z kafe juz raz na zawsze, to ogolnie nalog jak palenie fajek, i czytalem dzisiaj w internecie o uzaleznieniu od social media, no i ogolnie kafeteria jest jak social media. Czytalem jakis artykul, i tam bylo o potrzebie bycia akceptowanym przez innych na social media i uzaleznienie od tego, a tam czesto klamia na moj temat i nie moge tego czytac, poza tym ja tam nie pasuje, bo tam siedza same pracusie co pracuja, albo seks przedmalzenski, no i sam klamie, a klamstwo to grzech, wiec to powod numer jeden, nie chce grzeszyc, a klamstwo czy seks przed slubem to grzech podobno, tak mi mowia moi koledzy, madrzejsi ode mnie. Bo jest to uzależnienie z którego pomimo wszystko ciężko wyjść, ja nie Wchodziłam na kafe około 4 miesiące i juz nawet nie czulam takiej potrzeby, ale weszłam po tej przerwie i zaczęłam znowu wchodzić codziennie. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-23-2025 No ja wlasnie juz przestalem pisac, bo juz mi moderacja zaczela dzialac na nerwy, i juz tam nie bede sie rejestrowal, gdzie sa moje posty moderacja wp pl i konta? Nie ma.ani jednego A wchodzic tez przestane, boli mnie.jak obrazam klaudiusza, bo mnie prowokuje piszac o srunie np. z ta gruba maciora doombo, a jak klaudiusz do mnie pisze na.kafe i chce popisac, to zaraz wredne srunisko wroclawskie wyklikuje temat, dlatego jebal pies sruna, kafe i w ogole, a ja juz stamtad odszedlem i nie bede tam pisal, nie.mam.ochoty miec kolejnej konfrontacji z klaudiuszem i pisac jej ze jest zdzira xD Ja ide pospac troche Elcia, a pozniej moze na.plywalnie.skocze, kto wie, ogolnie teraz mam zamiar mniej kafe a wiecej w.lozku spanie.i odpoczywanie, nie musze pracowac jak klaudiusz, wiec moge.sobie calymi dniami lezec w lozku i odpoczywac, a z kafe juz skonczylem, jeszcze niech przestane tam wchodzic, jak kiedys na pudelek.pl xD Codziennie.wchodzilem na pudelek czytac newsy ale juz.zaczynalem miec powoli dosc, wiec najpierw xablokowalem sobie strone, zeby mi nie dzialala, a potem jak z przyzwyczajenia wchodzilem na pudelek to strona nie.dziala, i potem sie.odzwyczailem, z kafe to samo musze zrobic, na telefonie tez zablokuje xD Ja tu jestem, jak ktos.chce ze mna popisac, to tutaj mozna, bo mnie nigdzie indziej w internecie juz nie ma ![]() RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-23-2025 No ja duszkiem pije, mieszam to z.woda i duszkiem xD jak lekarstwo Duzo zeszczuplalem i zrzucilem z ud juz, fajnjej sie plywa w basenie lzjeszy ;D A te okularki co znalazlem to tez zajebiste xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-23-2025 (03-23-2025, 10:05 AM)KochamElcie69 Wrote: No ja wlasnie juz przestalem pisac, bo juz mi moderacja zaczela dzialac na nerwy, i juz tam nie bede sie rejestrowal, gdzie sa moje posty moderacja wp pl i konta?To życzę wytrwałości w nielogowaniu sie na kafe. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-23-2025 (03-23-2025, 10:06 AM)KochamElcie69 Wrote: No ja duszkiem pije, mieszam to z.woda i duszkiem xD jak lekarstwo Tez tak muszę robić. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-23-2025 Ogolnie o klaudiuszu tez mjsze zapomniec jak o kafe, bo na nia tez zachorowalem xD. Juz ostatnio mialem w glowie jazdy, zeby wybrac sie do Polski i do Gdanska szukac Klaudiusza xD. Nje jest to najlepszy pomysl, a juz na pewno nje bede sie dla niej poswiecal, ze wszystko zostawie i polece sie z nia spotkac, hahah... Nie ma opcji, nje po tym ponizaniu mnie, niech spierdala do tych man of the gowno czy cyberskunksow haha, ja pol roku i zapomne o klaudiuszu, i mi minie faza na nia xD dlatego musze odejsc z kafe zeby przestac o niej myslec, haha A ogolnie nie wiem czy za rok czy dwa nie bedzie wojny nuklearnej, i na UK Rosja zrzuci bombe atomowa i bedzie baj baj RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-23-2025 Dzieki, uda mi sie, nie mam po co juz tam byc, a konta wszystkie mi zbanowali, i nie zakladam owego, wole skok z wiezowca niz tam wrocic, ja juz odszedlem stamtad na zawsze xD Mam ciekawsze zajecia na laptopie niz logowanie sie na takie fora ![]() Wazne ze uswiadomilem sobie ze mam problrm z kafe i ze to nalog jak fajki czy narkotyk, i musze sie wyleczyc na to, ale mi sie uda, bo wiem jak sie leczyc z uzaleznien xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-23-2025 (03-23-2025, 10:15 AM)KochamElcie69 Wrote: Dzieki, uda mi sie, nie mam po co juz tam byc, a konta wszystkie mi zbanowali, i nie zakladam owego, wole skok z wiezowca niz tam wrocic, ja juz odszedlem stamtad na zawsze xDTylko się nie odetnij całkiem od neta bo fajnie się gada. ![]() RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-23-2025 Nie odetne sie, bo tutaj jestem i na irc pisze z innymi kolegami, ale gdzie indziej mnie juz nie ma, u mnie na forum musze byc, moze kkedys mi sie.je uda rozkrecic jakos, na razie musze wypoczywac, a to co moderacja robi na kafe z usuwaniem tematow i banowaniem to jakis terror, jak nazisci robili, a poza tym tam siedza sami ludzie, co pracuja, a ja nie pracuje, dlatego nie pasuje tam. Wiec za to teraz zamiast pisac na kafe, to bede sobie lezal w wyrku i smacznie spal i odpoczywal, a potem szedl poplywac albo sauna jak mi sie znudzi spanie, hihi xD Ludzie z kafe do pracy, a ja sobie smacznie spie i wypoczywam i ciesze sie, ze kolejny dzien tam nic nie napisze, a moderator nie skasuje mi konta i wszystkich postow, jee xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-23-2025 Jestem jesscze na jednym forum z ziomeczkami, ale nie podam tu linku, bo man of the goowno, sraudiusze i krasnale tutaj wchodza i nie chce zeby czytali to co tam pisze, bo to nie ich interes xD A klaudiuszowi nie ufam juz, wiec niech spada na bambus hejterka i trollica, haha widzialem co odpierdala wczoraj caly dzien na kafe, ona chyba jeszcze bardziej jest uzalezniona od tych X i social media kafe wykopy niz ja hahah, zycze jej powodzenia w niepisaniu na KAFE, moze jej super koledzy man of the goowno i cyberskunksy z tym pomoga xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-23-2025 https://f.kafeteria.pl/temat-7880366-witam/ https://f.kafeteria.pl/profile/194121514-nyxn1ght/ To chyba nowe konto, nowe wcielenia klaudiusza, chyba jej schizofrenia postepuje i narodzila sie nowa osobowosc w jej glowie xD |