BSDForAll.Org | Forums
Usuńcie te tematy hejterskie. - Printable Version

+- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum)
+-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115)
+--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110)
+--- Thread: Usuńcie te tematy hejterskie. (/showthread.php?tid=522)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-23-2025

Ide sobie Elcia czillowac na basen i sauny, trzymaj sie pozniej bede
wypije sobie proszek przed wyjsciem Xd

Wlasnie to moja recepta na olanie kafe, saunowanie i basenowanie moze silka, mam tam karnet od rana do wieczoraj i lepsze to niz kafe xD

Najbardziej sie ciesze, ze juz nigdy ten libed nie napisze do mnie, ten to potrafil wkurwic czlowieka, ja pierdole :P stary dziad xD

kumplom, na innym forum napisalem, ze jak chca ze mna popisac, to zapraszam tutaj, nie chce mi sie juz na innych stronach siedziec, po co, skoro tutaj jestem adminem i moderatorem xD

nie pisac na kafe to jedno, ale nie wchjodzic tam to drugie, zablokowalem sobie teraz stronke na laptopie zeby mi nie dzialala i musze przestac tez tam wchodzic, bo tam to same debile i tumany zostaly xD

a klaudiusz na wykop siedzi haha tez mialem tam konto i pisalem z nia, ale jak mnie Katiuszka tutaj porwala na forum, to skasowalem wykop bo stwierdzilem, ze klaudiusz mi juz niepotrzebna i jebal ja pies, a skonczylo sie na tym, ze katiuszka mnie olala a klaudiusz mnie nie chce juz, i tak to wyszlo, ale wyjebane mam w jakies wykopy, nie chce mi sie z polaczkami pisac w internecie, jebal ich pies, niech ida do pracy lepiej xD

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Guest - 03-23-2025

klaudiusz i wykop + kafeteria to nowotwor mozgu, lepiej sie trzymac od takich z daleka, bo to wirusy roznosi i bakterie, a w cipie ma sars i aids xD

Racja, lepiej sie trzymac od takich z daleka, bo to klamie duzo, i rucha sie przed slubem, fuj... Na miejscu srynika zmienilabym towarzystwo, bo tam na kafeterii same dno i wodorosty zostaly :~)

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-23-2025

(03-23-2025, 11:59 AM)KochamElcie69 Wrote: Ide sobie Elcia czillowac na basen i sauny, trzymaj sie pozniej bede

Ok, trzymaj się.

Jestem na razie, nie psozedlem dzisiaj na basen i plywalnie, bo mama na obiad zaprosila a dawno mnie nie bylo, ale niedlugo ide na spacerek za miasto, na wzgorza skad widac cale miasteczko i pola i sobie tam ide poogladac z daleka miasteczko i swiatla i w ogole sie troche dotlenic i zrelaksowac, wiec bede wieczorkiem pozniej jak cos, hejka :-P

(03-23-2025, 04:22 PM)Elciaa Wrote:
(03-23-2025, 11:59 AM)KochamElcie69 Wrote: Ide sobie Elcia czillowac na basen i sauny, trzymaj sie pozniej bede

Ok, trzymaj się.

Masz może mydło w domu? Czy bez mydła mu wejdziesz zaraz w rozjebany anus?

Nie mam rozjebanego anusa, bo nie uprawiam stosunkow przedmalzenskich srun ty jebany smierdzielu, idz tam posuwac lepiej prostytutki z parkingu albo jakies urojone sasiadki hahah CWEL

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-23-2025

(03-23-2025, 08:08 PM)Guest Wrote:
(03-23-2025, 04:22 PM)Elciaa Wrote:

Ok, trzymaj się.

Masz może mydło w domu? Czy bez mydła mu wejdziesz zaraz w rozjebany anus?

Tak bardzo wszyskim przeszkadza normalna rozmowa?
ha ha masakra xd

Hahah