![]() |
MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - Printable Version +- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum) +-- Forum: BsdforALL (Public Forum) (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=94) +--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110) +--- Thread: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE (/showthread.php?tid=460) |
RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - monsieur - 01-13-2025 a to chooy z nimi xD nie wiem o kim mozna popisac, bo mi sie nudzi xD na srafe sie niezly syf zrobil w ogole xD spadam zaraz do lozka spac, dobranoc Elcia ![]() w ogole przez te baseny i silownie taki glodomor sie zrobilem, ciagle jestem glodny, nigdy w zyciu nie bylem w stanie zjesc tyle co ostatnio jem xD RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - Elciaa - 01-13-2025 Też leżę i idę zaraz w kimę. RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - monsieur - 01-13-2025 Dobranoc xD RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - Elciaa - 01-13-2025 Dobranoc. RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - monsieur - 01-14-2025 a ja dzisaij 4 godziny na plywalni bylo zajebiscie bylo ![]() RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - Elciaa - 01-14-2025 Ale chyba całe 4 godziny nie pływałeś? xd RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - monsieur - 01-14-2025 Niestety nie, bo basen pusty byl z godzine tylko, ale na wioslarzu bylem, robylem aeroby na nogi, golilem klate i brzuch, w saunie parowej siedzialem, lodowate prysznice, podnosilem hantle i w saunie tez sie grzalem, zaraz ide do wyra grac w gre na konsoli i odpoczywac i jutro wracam, bo mam duzo energii xD RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - Elciaa - 01-14-2025 No ja sobie nie wyobrażam pływania 4h bo mięśnie by mi odmówiły posłuszeństwa. ![]() RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - monsieur - 01-14-2025 W PL chodzilem na 1.5 godziny co sobote, tutaj w UK najwiecej 3.5km przeplynalem Ja teraz troche kraulem zaczalem plywac, po wioslarzu fajnie jest uderzyc kraulem, lepiej sie plywa wtedy. Mnie tak energia rozpiera w ogole, masakra, ciekawe jak wieczorami jest tam z basenem czy duzo ludzi, bo klinika do 22 ogolnie to najchetniej cala noc bym poplywal, spac nie moge bo mnie energia rozpiera aaa chce mi sie cwiczyc xD RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - Elciaa - 01-14-2025 Daj trochę tej energii. ;D RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - monsieur - 01-14-2025 spoko xD RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - Elciaa - 01-14-2025 Nie dałeś bo nie czuje nic energii ;p Może i lepiej na noc nie czuć. ![]() RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - Elciaa - 01-14-2025 Ale w dzień by się przydała. xD RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - Leżak - 01-15-2025 (01-14-2025, 11:47 PM)Elciaa Wrote: Ale w dzień by się przydała. xD Ja ci mogę dać trochę no wiesz pasztetową do possania ale niemyta z miesiąc ze świeżym serem spod napleta Mniaaaam pycha RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - Elciaa - 01-15-2025 (01-15-2025, 12:11 AM)Leżak Wrote:(01-14-2025, 11:47 PM)Elciaa Wrote: Ale w dzień by się przydała. xD Jak mniam to wpierdalaj. Smacznego. ![]() RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - monsieur - 01-15-2025 Haha Elcia no dlugi sen daje energegii, u mnie niestety jest problem ze jak leze i spie dlugi to mam mysli samobojcze ale potem sie budze i jezt fajnie xd RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - monsieur - 01-15-2025 Strzelilem selfie sobie dzisiaj xd RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - Elciaa - 01-29-2025 Jeszcze te stare tematy wiszą. xd RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - monsieur - 01-29-2025 I tak tu cmentarz jest to co z tego xd niech sobie wisza.xd Po co bede kasowal... xd RE: MALOWANY I ELCIA NIE ZGADZAM SIE - Elciaa - 01-29-2025 Racja. Zbanowali mi konto na kafe. |