BSDForAll.Org | Forums
ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE - Printable Version

+- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum)
+-- Forum: BsdforALL (Public Forum) (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=94)
+--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110)
+--- Thread: ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE (/showthread.php?tid=475)

Pages: 1 2

RE: ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE - monsieur - 02-14-2025

no wlasnie, ciekawe za co przepraszac xD

a odklejony jest i to bardzo, zauwazylem ostatnio xD

RE: ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE - Elciaa - 02-14-2025

(02-14-2025, 11:53 AM)KochamElciexD Wrote: A kiedy ja Elcie obrazalem, nie przypominam sobie

Jedyne co przypominam sobie to ze pisalem, ze nie wypada obrazac mamy dwojki dzieci i tyle xD. Elka by chyba pamietala, jesli kiedys ja obrazilem xD

a do klaudiusza lapie wstret jak pisze o srunie xD

Od kąd jestem na forum to zdarzyło się parę razy ale to już dawno temu.

aa tak pamietam zdarzalo sie w sumie terazpamietam od puszczalskich itp ale tak to jest jak w glowie sie cos ubzdura co jest niekoniecznie zgodne z rzeczywistoscia w ogole

(02-14-2025, 12:17 PM)KochamElciexD Wrote: aa tak pamietam zdarzalo sie w sumie terazpamietam od puszczalskich itp ale tak to jest jak w glowie sie cos ubzdura co jest niekoniecznie zgodne z rzeczywistoscia w ogole

No tak to już jest niestety, na kafe jak ktoś chce mi dosrac to powtarza o 2 dzieci z innych ojców, tylko innym to nie wiem w czym przeszkadza bo mi akurat wcale i też nie jest dla mnie to powód do wstydu.
Kocham moje dzieci najbardziej na świecie i jest to sens mojego życia, a z byłym czyli ojcem pierwszego dziecka mam teraz lepszy kontakt niż kiedys bo jak jeszcze bylismy razem to czesto sie klocilismy a teraz nie klocimy sie wcale bo juz nie ma o co.

RE: ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE - Guest - 02-14-2025

no ale wiesz jak to jest przez internet, latwo komus dopiec

a ja sobie tak przypomnialem, jak ja bylem dzieckiem i jakbym tak wyczytal jak mi jakies sruny i inne ponizaja mame w necie albo ja to robie tez to cos by we mnie peklo i tak sie postawilem w tej sytuacji mamy z dziecmi i tak nie wypada jednak i zmienilo mi sie postrzeganie rzeczywistosci i myslenie xD

(02-14-2025, 12:26 PM)Guest Wrote: no ale wiesz jak to jest przez internet, latwo komus dopiec

a ja sobie tak przypomnialem, jak ja bylem dzieckiem i jakbym tak wyczytal jak mi jakies sruny i inne ponizaja mame w necie albo ja to robie tez to cos by we mnie peklo i tak sie postawilem w tej sytuacji mamy z dziecmi i tak nie wypada jednak i zmienilo mi sie postrzeganie rzeczywistosci i myslenie xD

O to że przeczyta to sie akurat nie martwie, nigdy w życiu by nie wszedł na damskie forum cos czytać.
Zresztą jak ktos ma cos do mnie to niech mowi i jedzie po mnie a nie po dzieciach bo to jest strasznie słabe

no strasznie, w sumie to sorki, ale po mnie tyle razy jechali ludzie polacy w necie ze szkoda gadac w ogole xd

(02-14-2025, 12:44 PM)KochamElciexD Wrote: no strasznie, w sumie to sorki, ale po mnie tyle razy jechali ludzie polacy w necie ze szkoda gadac w ogole xd

Ja to sie nie przejmuje tym co o mnie piszą obcy ludzie, mi jest tylko jakoś tak chujowo trochę jak ktos z kim gadam dłuzszy czas i wydaje mi sie źe jest to w porzadku osoba której mozna zaufac, okazuje się źe jest tak samo podła jak wszyscy inni z forum.

no tak, tak to bywa

moze tak dziala to srorum na ludzki mozg po prostu ze czlowiek robi sie podly zeby tam ciagle byc i byl widoczny o i byc w centrum uwagi moze

(02-14-2025, 03:19 PM)KochamElciexD Wrote: no tak, tak to bywa

moze tak dziala to srorum na ludzki mozg po prostu ze czlowiek robi sie podly zeby tam ciagle byc i byl widoczny o i byc w centrum uwagi moze

Nie sądze, ludzie nie zmieniaja sie przez forum, co najwyzej na forum mogą byc sobą i pozwalac sobie na więcej za to w realu cały czas trzeba się hamować.
A jak ktos nie potrafi byc w centrum uwagii tym jaki jest tylko musi upadlac innych dla atencji to juz słabo z nim.

no ze mna wiele razy bylo slabo tam nie bede ukrywal ze nie xD

ja sobie gram w gierke teraz Big Grin i fajnie jest xD a niedlugo do mamy na kolacje ide :P

(02-14-2025, 03:51 PM)KochamElciexD Wrote: no ze mna wiele razy bylo slabo tam nie bede ukrywal ze nie xD

ja sobie gram w gierke teraz Big Grin i fajnie jest xD a niedlugo do mamy na kolacje ide :P

No to miłego wieczoru życzę. Wink

dzieki i wzajemnie xD