BSDForAll.Org | Forums
Usuńcie te tematy hejterskie. - Printable Version

+- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum)
+-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115)
+--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110)
+--- Thread: Usuńcie te tematy hejterskie. (/showthread.php?tid=522)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-13-2025

(03-13-2025, 09:47 PM)KochamElcie Wrote: hmm no nie wiem bo teraz tak zaczelo sie robic?

Chyba jakoś od poniedziałku.

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-13-2025

i co wylogowuje caly czas?

na chwile moderatora odebralem bo nie wiem czy to przez to ze do grupy moderatorow zmienilem wylogowuje ;o

(03-13-2025, 09:54 PM)KochamElcie Wrote: i co wylogowuje caly czas?

Juz patrzę.

Teraz nie wylogowało

no nie wiem czemu hm nie ogarniam xD

ej dobra nie wiem moze sprobuje zalozyc ta grupe a na razie dodam konto Elciaa do zarejestrowanych ale kolor zostawie na razie

teraz dodalem spowrotem do moderatora i wylogowalo znowu czy nie?

dobra nie wiem czemu tak jest wezme dodam Ciebie spowrotemm do zarejestrowanych a ja nie bede nic kasowal xD

Teraz nie wylogowuje.

Teraz jest ok

(03-13-2025, 10:14 PM)KochamElcie Wrote: dobra nie wiem czemu tak jest wezme dodam Ciebie spowrotemm do zarejestrowanych a ja nie bede nic kasowal xD

Teraz jest ok

a ja cos popierdolilem znowu bo posty od Elciaa ze sa do moderacji i musze je zatwierdzic omg, lepiej nic nie bede grzebal it ylko kolor zmienie na razie bo przez tych placzkow psuje wszystko xD

mysle ze moze to przez to ze zmieniam grupe albo na moderatora no nie wiem zaloze sobie nowe konto i na jakies przegladarce i porobie testy moze sorki za klopot

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Guest - 03-13-2025

Teraz mnie w ogóle nie wylogowywało, Ale nie mogłam napisać zadnwgo posta. xd

dobra zostawie tak jak bylo wczesniej ale kolor zostawie nowy bo ja sam nie ogarniam tego w ogole haha xD

dobra wiem musialem posty zatwierdzac, ale teraz powinno byc ok juz

(03-13-2025, 10:36 PM)KochamElcie Wrote: dobra wiem musialem posty zatwierdzac, ale teraz powinno byc ok juz

Chyba juz ok.

dobra sorki, na razie chyba bedzie sie musialo obyc bez moderacji, ale ja tam nic nie kasuje

a hebee to kiedys iskra miala taki nick, i ten heebe to pewno jej skarb iskry do ktorego pisala, ze go kocha i on pije alkohol podobno, a probowal iskre namowic, zeby tu wpadla ale iskra ze nie wpadnie bo pewno jej pravik nasral do glowy tak jak nimfetce zeby tu nie wpadla i katiuszce tez nasral do lba tak samo jak srun nasral do lba klaudiuszowi, dobrze ze ratowniczka na basenie jest chociaz wolna od zasrywaczy glow, a ratownik ktory tam jest jej znajomy to jeszcze niedawno mi sie wydawalo, ze on chyba wie ze jej sie podobalem i oboje swirowali do mnie zebym sie umowil z ratowniczka, ale ja mialem przerwe od tamtego miejsca i troche sie zapuscilem przez miesiac xddd

ale dzisiaj probowalem poplywac na outdoor ale woda zbyt lodowata wlozylem na chwile stopy i szkoda gadac ziemia zimna ale chwile sie porozciaglame na chlodnym powietrzu bez koszulki

ogolnie chleje ostatnio codziennie ten pre work out powder z jakimis substancjami dla pakerow zeby dac energie do cwiczen i masakra, jak pije to z rano to nie moge na dupie wysiedziec, musze wyjsc i cos robic z tym cialem bo inaczej mnie szlag trafi xD

dzisiaj ponad 8 godzin chodzilem non stop po angielskich wsiach, fajnie bylo super widoki, pola, chmury... grad chwilami padal, lekki deszczyk, widzialem tecze, super dzien Big Grin

powodem dlaczego katiuszka sie na mnie obrazila, bo jej edytowalem tutaj profil na forum, wyjebalem link z sygnaturki i zmienilem avatar na jakis z guzem na kosci masakra jak sie wkurzyla na mnie i obrazila hahah ja prdl