![]() |
Usuńcie te tematy hejterskie. - Printable Version +- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum) +-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115) +--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110) +--- Thread: Usuńcie te tematy hejterskie. (/showthread.php?tid=522) |
RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-13-2025 w ciagu dnia sie tak wykoncze ze potem wracam wieczorem i jestem wyrypany i zasypiam jak dziecko xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-14-2025 Ja tez mam dużą tolerancji na kofeine, malo co na mnie podziala RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-14-2025 Dobranoc, tez się kładę. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-14-2025 A i dzięki za polecenie, Niedługo jak dojdzie to spróbuje. xd RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-14-2025 Haha spoko xD No ja niebawem znowu to pije i ciekawy jestem, co dzisiaj wymysle znowu zeby robic, nie wiem czy gdzies mnie znowu nie wyciagnie za miasto na spacer daleko haha Niestety chce troche schudnac wiec musze sie forsowac, kilka lat temu mialem taka szczupla dupcie a w pasie moglem sie objac rekami, a potem kilka razy pojechalem do babci i uroslem za bsrdzo RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-14-2025 Wczoraj bylo cudownie, w koncu poogladalem sobie farmy i niebo, chmury cos pieknego, tutaj jednak fajne okolice to ja calymi dniami w domu i jakies kafeterie i lezaki masakra i dupa rosnie, a wczoraj w koncu wylazlem z piwnicy i super bylo RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-14-2025 no kurde ja to kiedys chlalem alkohol i te cydry tanie szczyny angielskie po funcie i niezle sobie katowalem tym watrobe, ale potem prestalem i przerzucilem sie na energetyki ale jednak one troche kosztuja wpadlem do supermarketu i patrze ten pre work out powder i 300mg dawka kofeiny jedna dawka a 45 dawek w opakowaniu za 12 funtow to wzialem od razu, i nie kupuje juz energetykow i duzo pieniedzy zaoszczedzilem juz ![]() wydaje mi sie ze te energetyki to kofeina uzaleznia najbardziej, kawy tez juz nie pije za bardzo chyba ze bezkofeinowa RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-15-2025 z racji, ze to moje forum to moge sobie pisac sobie co mi sie podoba xD zaluje ze skasowalem tamte tematy, i nie stworzylem folderu kosz albo nie ukrylem, i ich nie zostawilem, ale polaczki madre po szkodzie podobno xD. Proponuje zeby placzki, co placza zeby sprzatac forum albo usuwac tematy niech siebie posprzataja albo usuna, wtedy bedziemy wszyscy zadowoleni xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-15-2025 Ogolnie to Katiuszka tutaj byla moderatorka ale ja wyjebalem i pravika tez, bo bylem na pubach i wypilem 6 piw i bylem nietrzezwy niestety, a ona jeszcze mnie prowokowala i mi pisala zebym ja wyrzucil i skasowal konto, tak jak tutaj, zeby kasowac tematy, a ja glupi slicham tych ludzi, a potem sobie pluje w brode, a z katiuszka sie poklocilem bo przycpalem, ale w sumie to juz przeszlosc... Nie cpie od dluzszego czasu, nawet fajek nie pale, ziola nie jaram, speeda tez dawno nie bralem, od alkoholu tez trzymam sie z daleka, jedyne moze kofeine dawkuje niezle, a napije sie w soboty czasem jak jestem u mamy i poczestuja, ale to tyle, wiec ja sobie wybaczam, a katiusza juz tutaj nie wroci, bo mi nigdy nie wybaczy, i mnie nienawidzi,ale ja mysle ze juz mam czyste konto bo sie nie upijam, zamiast sie stoczyc to ja wyciagnalem wnioski na przyszlosc. AncientWIsdom pisze, ze alkohol to siki szatana, a np. w Islamie twierdza, ze alko to trucizna, i tez nie pija. teraz jak nie bedzie wojny ze mi grozi niebezpieczenstwo to raczej fajnie bedzie, ale dziewczyny raczej zadnej nigdy nie poznam, watpie ze z ratowniczka cos mi wyjdzie, chyba nigdy nie dotkne dziewczyny zadnej, jak wielu innych chlopakow/facetow na tym swiecie RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-15-2025 ja zaraz ide na plywalnie i sauny ale jak wroce to chyba na swoj serwer wgram mybb i bede testowal rozne pluginy no i troche tutaj posprzatam tez glowna strone bo wszedzie nick KochamElcie wisi i poprzenosze tematy do jednego dzialu i troche pozmieniam tutaj chyba, zeby mniej strona zajmowala zobaczymy, ale jak wroce to bede siedzial nad forum tutaj xD ale na razie szkoda slonca i dnia wiec zaraz wypierdalam i dam wszedzie mozliwosc pisania z goscia, haha to dla mnie bedzie motywacja zebym tutaj codziennie wchodzil i ogarnial burdel :P RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-15-2025 srafe zdycha widze to teraz mam czas zeby tutaj nad swoim burdelem posiedziec hihi ^^ RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-15-2025 (03-15-2025, 09:31 AM)KochamElcie Wrote: srafe zdycha widze to teraz mam czas zeby tutaj nad swoim burdelem posiedziec hihi ^^ Lezak dalej tam walczy. xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Guest - 03-15-2025 Ale to jak walka z wiatrakami, tam juz jakis automat kasuje i bany daja, pewno chca zamknac to kafe Dla mnie lepiej bo bede mogl nad swoim forum posiedziec a moje forum nie zanosi sie zeby mialo przestaxc istniej, chyba ze serwer nieoplacony xd RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Guest - 03-15-2025 To ja KochamElcie, na telefonie jestem i nie chce mi sie logowac wiec pisze z goscia xD 0ozniej jak bede w domu to napisze RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-15-2025 Dobra jestem xD Fajnych kolegow mam tutaj na tej silownio plywalni umiesnieni albo przystojniacy z twarzy xD Dzisiaj glod troche ale niedlugo chyba uderze na silke bo od miesiaca ten proch codziennie pije i mam coraz wiecej energii cos robic, na razie jeszcze musze w pasie schudnac, i zrzucic to co mam na udach bo rzygac mi sie chce jak patrzena moj brzuch xd Ale wypumeksowalem sobie piety i ladnie sie teraz czesze suszac wlosy, wiec jest super, dzisiaj tylko 3 godzinki saunowalen, bo chce sie przejsc gdzies, chodzenie dobre na odchudzanie, ale musze godzinami dziennie chodzic bo inaczej goowni zrzuce RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-15-2025 Z buzi tez musze schudnac i stac sie szczuply wysportowany i w ogole, to moze sobie poznam potem szczupla i wysportowana slicznotke, i inne kobiety beda mi je zazdroscic, haha taki mam cel mysle ze sie uda bo nie musze chodzic do pracy i mam czas xD wakacje mam xD 24/7 RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-15-2025 (03-15-2025, 01:28 PM)Guest Wrote: To ja KochamElcie, na telefonie jestem i nie chce mi sie logowac wiec pisze z goscia xD Domyśliłam sie. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-15-2025 (03-15-2025, 01:32 PM)KochamElcie Wrote: Dobra jestem xDJa nie wiem z czego ty chcesz schudnąć.. xd RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-15-2025 no uda szczuplejsze jak kilka lat temu i w pasie i mniej tluszczu na brzuchu ogolnie tluszcz musze zrzucic z ud chce byc szczuply jak pare lat temu ze mialem mala doopcie i fajne szczuple uda, jak Ty na tej foto w okularach z przystanku, niezla doopa ze mnie byla, wlasnie chce byc niezla doopa, o jak pojechalem do polski na 3 miechy raz i drugi raz i mi babcie tyle jedzenia serwowaly a ja malo ruchu ze mi sie odlozylo... ;/ RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-15-2025 Ja to chyba bym nie chciała ważyć tyle co na focie z przystanku wtedy ważyłam 47kg, przy moim wzroście to jest malo, no i prawie zero cycka i zero tylka. xd |