BSDForAll.Org | Forums
Usuńcie te tematy hejterskie. - Printable Version

+- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum)
+-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115)
+--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110)
+--- Thread: Usuńcie te tematy hejterskie. (/showthread.php?tid=522)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-15-2025

no tak ale ja dupcie tez mialemfajna gdy bylem szczuply ogolnie ostatnio duzo pochodzilem to teraz moge sobie posiedziec przy kompie dzisiaj, ale po tym prew rok out powder wlasnie kopa w dupe dostaje zebym ruszyl dupe i cos robic, nie chce byc niedlugo zapuszczony masakra Katiuszka by nie chciala mnie takiego zapuuszczonego, a mielismy razem po gorach i tatrach chodzic

blokade dostalem na srafe japrdl

w ogole wczoraj jak wracalem autobusem to wysiadlem sie wysikac na drodze lesnej i piekne drzewko znalazlem i fajne miejsce na rozlozenie namiotu noprzytulilem sie do drzewka i dalem mu buziaka bo mi sie podobalo bardzo i wrocilem na przystanek czekac na kolejny autobus xdd

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-15-2025

A co to za inby na kafe? xD

haha juz nie robie inby bo skonczyla mi sie cierpliwosc xD

fajnie ze sobie tutaj moge pisac i nikt mnie nie skasuje jee Big Grin

(03-15-2025, 08:28 PM)KochamElcie Wrote: fajnie ze sobie tutaj moge pisac i nikt mnie nie skasuje jee Big Grin

Noo, Jakby było.Więcej osób do rozmowy tu to juz byłoby super.

dlatego fajnie ze tam kasuja wszystko ale dziwie sie ze tu nikt nie przyjdzie haha masakra ale pierdola bajeczki ze tutaj wirusy albo forum niebezpieczne co za tumany xD

haha wczoraj fajnie sie podrozowalo ogolnie na tripa 2 dni temju nie wzialem telefonu tak jest najfajniej pieknie bylo niedlugo znowu ide haha fajnie ze srafe zdycha i tematy usuwaja nie beda mnie te kurwy ponizaly i sie karmily moja energia na wlasna korzysc a na moja niekorzysc, szmaty pierdolone ale nienawidze tam wszystkich elcia, powaznie

ogolnie wczoraj pietrowym busem sobie jechalem i fajnie bylo xD
[Image: 20250314_171234.jpg]

a tu stare foto z Polski znalazlem jak bylem pff kilka lat temu xD fajnie tez tam bylo Big Grin
[Image: 1024-1371.jpg]

ogolnie lubie chodzic na samotne tripy za miasto lepsze to niz pisanie na srafe i z lezakami xD dlatego ciesze sie, ze kafe zdycha, troche wyjde z domu przynajmniej hihi za miasto dotlenic pluca ^^

a tutaj sprzed 3 dni jak szedlem lubie takie widoki, tutaj dookola same farmy i az sie chce chodzic, dobrze ze sluchaweczki kupilem sobie moge sobie chodzic gdzie chce, sliuchac muzyczki, a jak jestem zmeczony to napic sie pre work out powder i wode z ujscia zrodlana prosto z Ziemi, bo wiem gdzie jest i sobie ide na przygode jee Big Grin
ale na dluzszy spacer wole bez telefonu chodzic, bo telefony rozpraszaja jak ktos dzwoni albo pisze czy nawet przegladanie neta xD

[Image: 20250312_151144.jpg]

jakbym sie mial na jakis dluzszy spacer wybrac Elcia ze mnie nie bedzie a ktos by pisal, to zawsze moge posty do moderacji dac i choy albo wtedy Tobie dam moderatora, bo srun znowu przyjdzie i bedzie wrzucal gejowskie foty albo foto swojego penisa, a AncientWisdom pisal, zeby kasowac gnoja

tak samo jakby klaudiusz tu wpadla i mi pierdolila to co na srafe pierdoli o srunie ze jest kochany to banuje ja odrazu wiec lepiej niech nie przychodzi, jak ma zamiar mnie denerwowac i pierdolic o tym starym dziadku, ale nienawidze typa

pamietam jak w 2014 pierwszy raz napisalem na srafe do niego i probowalem byc mily to ten na mnie wyskoczyl chamsko jak jakis pojeb psychiczny w ogole i podpadl mi od razu, a teraz probuje byc mily a potem i tak wkurwia to samo te dombo i klaudiusze wkurwiaja mnie ci ludzie, udaja przyjaciol a za chwile cie obgaduja za plecami albo ponizaja gnoje jebane ale sie ciesze ze to kafe zdycha w koncu

to tez fajne ogolnie bardzo super bo 3 funty bilet autobusowy i sobie jade do innego miasta banbury stratford upon avon albo coventry haha masakra co to jest 3 funty a sobie moge gdzies jechac i cos nowego zobaczyc xD jee Big Grin
[Image: 20250314_171035.jpg]

ogolnie to moja rutyna teraz i przepis na udany dzien marzen:
budze sie o 5-6 rano i ide na spacer na wies dotlenic pluca i zaliczyc poranna kapiel w bajorku lodowata woda xD
potem zapierdalam na plywalnie grzac sie godzinami w saunie parowej xD
a potem jak wezme prysznic i kjuz po saunach to ide sobie na przygode albo na piechote albo jade gdzies autobusem i sobie ide gdzie chce i slucham muzyczki ze sluchawek jee Big Grin

zycie jest piekne, szkoda marnowac je na jakies kafeterie sruny cyberpunki i inne odpady, ale ten byczy moze mnie obrazil raz czy dwa, ale mysle, ze on jest spoko mozna z nim popisac i cos sie dowiedziec, bo te sruny i cyperchuje to tylko klamia i ponizaja mendy jebane ale ten byczy kocha gaje bardzo mocno, wiem o tym a ona woli jakichs srunow czy cyberpunkow, to bardzo przykre, jego tez rani ta zdzira, a bedzie pierdolila na srafe ze sie szanuje i jestporzadna dziewczyna hahah, masakra co za mitomanka jebana a ta dumbo to oblesna baba z nadwaga co jej doopa rosnie i ma depresje z lenistwa chyba oblesny grubas i dobrze jej tak za te ponizanie mnie i lezaka i konszaktowanie ze srunem, a lezak jest jaki jest, ale z ta anastazja to tez mu sie pojebalo, ciekawe jak sie potocza jego losy dalej, gdy na kafe tak tematy znikaja masakra jakas on juz chyba nie ma wyjscia ciekawe co zrobi jak na czynsz braknie, co siostra mu pomoze?
skoro szwagier zarabia tam duzo funtow to co to dla niego 100 miesieczniw yslac na czynsz, to zadna strata w ogole c'nie

(03-15-2025, 10:16 PM)KochamElcie Wrote: ogolnie to moja rutyna teraz i przepis na udany dzien marzen:
budze sie o 5-6 rano i ide na spacer na wies dotlenic pluca i zaliczyc poranna kapiel w bajorku lodowata woda xD
potem zapierdalam na plywalnie grzac sie godzinami w saunie parowej xD
a potem jak wezme prysznic i kjuz po saunach to ide sobie na przygode albo na piechote albo jade gdzies autobusem i sobie ide gdzie chce i slucham muzyczki ze sluchawek jee Big Grin

zycie jest piekne, szkoda marnowac je na jakies kafeterie sruny cyberpunki i inne odpady, ale ten byczy moze mnie obrazil raz czy dwa, ale mysle, ze on jest spoko mozna z nim popisac i cos sie dowiedziec, bo te sruny i cyperchuje to tylko klamia i ponizaja mendy jebane ale ten byczy kocha gaje bardzo mocno, wiem o tym a ona woli jakichs srunow czy cyberpunkow, to bardzo przykre, jego tez rani ta zdzira, a bedzie pierdolila na srafe ze sie szanuje i jestporzadna dziewczyna hahah, masakra co za mitomanka jebana a ta dumbo to oblesna baba z nadwaga co jej doopa rosnie i ma depresje z lenistwa chyba oblesny grubas i dobrze jej tak za te ponizanie mnie i lezaka i konszaktowanie ze srunem, a lezak jest jaki jest, ale z ta anastazja to tez mu sie pojebalo, ciekawe jak sie potocza jego losy dalej, gdy na kafe tak tematy znikaja masakra jakas on juz chyba nie ma wyjscia ciekawe co zrobi jak na czynsz braknie, co siostra mu pomoze?
skoro szwagier zarabia tam duzo funtow to co to dla niego 100 miesieczniw yslac na czynsz, to zadna strata w ogole c'nie

Siostra mu nie wyśle bo od dawna mu mowi zeby poszedł do pracy.

Nie wyświetlają mi się te zdjęcia które wrzuciłes.

haha to masakra nie wyswietlaja sie to dziwne wrzuce zaraz gdzie indziej chwila xD

tutaj z busu xD
https://ibb.co/dSJmqNJ
https://ibb.co/7xc2Z4fG
https://ibb.co/FL3bjXYH

Teraz sie wyświetlają

spoko

mnie to ciagnie gdzies na tripa na zewnatrz bo mnie wkurzaja tam na tym srafe te gnooje a jak jestem na zewnatrz to przynajmniej nie koresponduje z tymi mendami xD

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025

Elcia nie moge kolejnej nocy i niedzieli spedzic na srafe, spierdalam na tripa gdzies ogolnie cala noc gdzies polaze, potem uderze na sauny z rana i plywalnie i w ogole a potem znowu gdzies ide i mam zamiar wrocic do domu niedziela wieczor wiec bede mial dlugi dzien

dam posty na moderacje dla gosci zeby mi tu jakies sruny znowu gejowskich fot nie wrzucaly albo foto swojej pasztetowej, albo kto inny xD
jak wroce to anuluje moderacje postow dla gosci xD
to narka trzymaj sie jak cos Elcia, ja biore swoj pre work out proszek i ide w podroz sobie :P

hejka xD

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025

wiem co na pewno biore, pad treningowy palecki do perkusji odtwarzacz muzyki i moje sluchaweczki sony douszne jeszcze by sie moja naturalna pasta do zebow przydala nie wiem gdzie sie zapodziala masakra, jak nie znajde to w poniedzialek bede musial nowa kupic xD
pojde sobie gdzies gdzie jest piekny widok i 0 ludzi odpale muzyczke i potrenuje sobie perkusje xD

rano jak bede na plywalni to zajrze, w sumie dam sobie spokoj z tym moderowaniem postow, biore telefon bo mam tam mfuzyczke xD