BSDForAll.Org | Forums
Usuńcie te tematy hejterskie. - Printable Version

+- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum)
+-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115)
+--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110)
+--- Thread: Usuńcie te tematy hejterskie. (/showthread.php?tid=522)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025

daje moderacje postow od gosci na czas mojej nieobecnosci Elcia, ale zarejestrowani moga pisac bez moderacji, ale zeby sie zarejestrowac to musze zatwierdzic rejestracje, nie chce zeby jak mnie tu nie ma ktos wklejal jakies brzydkie fotki, mam zamiar spedzic spokojnie moj czas Smile
do nastepnego xD

ja sie szykuje i wypieerdalam na piesza wedrowke :P

ten srun mi pisal przed chwila na srafe ze bedzie ruchal klaudiusza i ze jest jego i znowu jakies fotki innych bab wrzuca co za pojeb szkoda tej gaji ale jej sprawa co robi, ja teraz sie skupiam na sobie, musze schudnac, chcialbym by klaudiusz mogla mnie zobaczyc szczuplego, jak wygladalem kilka lat temu, a od dwoch lat nie moge zrzucic z doopy i ud, ale zrzuce w koncu Big Grin

wkoorwia mnie tez jak ta menda srun lurkuje na srafe i kontroluje wszystko co te idiotki doombo i sraudiusz pisza masakra jakas

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025

(03-16-2025, 12:13 AM)KochamElcie Wrote: Elcia nie moge kolejnej nocy i niedzieli spedzic na srafe, spierdalam na tripa gdzies ogolnie cala noc gdzies polaze, potem uderze na sauny z rana i plywalnie i w ogole a potem znowu gdzies ide i mam zamiar wrocic do domu niedziela wieczor wiec bede mial dlugi dzien

dam posty na moderacje dla gosci zeby mi tu jakies sruny znowu gejowskich fot nie wrzucaly albo foto swojej pasztetowej, albo kto inny xD
jak wroce to anuluje moderacje postow dla gosci xD
to narka trzymaj sie jak cos Elcia, ja biore swoj pre work out proszek i ide w podroz sobie :P

hejka xD

Spoko, to miłego podróżowania, mój proszek przyjdzie w poiedzialek. Wink

(03-16-2025, 02:06 AM)KochamElcie Wrote: wkoorwia mnie tez jak ta menda srun lurkuje na srafe i kontroluje wszystko co te idiotki doombo i sraudiusz pisza masakra jakas

On musiał tej klaudii nieźle na mnie nagadać glupot bo wczesniej zanim zaczeła się z nim kolegować to nie miałam z nią żadnej kosy.

No fajna kiedys byla, ja sobie za miastem pod drzewkiem siedze i jest pieknie xD

Ja tam jakbym mial miec takich kolegow jak srun to wole nie miec w ogole kolegow xdd

W sumie to nigdy nie byla fajna, bo pamietam jak wrzucila foto z dedykacja dla cyberchuja i sruna, masakra, dobrze ze mi nie pierdoli nikt glupot do glowy i odcialem sie od toksycznych ludzi xD

A teraz przez kasowanie tematow latwiej mi bedzie przestac sie tam udzielac hihi

Nie wyobrazam sobie jakiejkolwjek relacji z baba po tym wroclawskim gnoju i ktora ma takich kolegow, jak ten klamliwy skurwiel, wolalbym chyba umrzec prawik niz dotknac taka szmate xD

(03-16-2025, 04:03 AM)KochamElcie Wrote: No fajna kiedys byla, ja sobie za miastem pod drzewkiem siedze i jest pieknie xD

Czyli jednak wziąłeś telefon ze sobą. ;pp

Przykro na to patrzec jak sie dala temu skurwysynowi i jak sie sprzedaje, ale ja sobie nie dam wmowic tych bredni, ktore ona mi pierdoli xD.

No wzialem, bo mam tu muzyke i sluchawki hihi

Jak bede mial dosc tel to nie wezme xD
Czasami tak ze wylsczam tel na tydzien zeby miec swiety spokoj ;p

(03-16-2025, 04:21 AM)KochamElcie Wrote: Nie wyobrazam sobie jakiejkolwjek relacji z baba po tym wroclawskim gnoju i ktora ma takich kolegow, jak ten klamliwy skurwiel, wolalbym chyba umrzec prawik niz dotknac taka szmate xD

Nie zgadniesz po co do mnie pierwszy raz napisał mun xD

No nie wiem, a co na privku cie zagadal?
Ja pierdole jaki to jest zalosny frajer, taki stary dziad a ciagle w internecie baby meczy swoja zjebana osoba xdd

Ogolnje to chmury przyszly i nie ma gwiazd i choy xd

(03-16-2025, 04:25 AM)KochamElcie Wrote: No nie wiem, a co na privku cie zagadal?
Ja pierdole jaki to jest zalosny frajer, taki stary dziad a ciagle w internecie baby meczy swoja zjebana osoba xdd

Tak.
Dlatego bo nienawidzi lezaka a widział na forum że lezak do mnie podbija i napisał do mnie w sumie tylko po to żeby leżaka zgnębic bo chciał żebym udawała że mnie cos z nim łączy (z munem)

jego tez by sie przydalo pognebic, bo dla mnie to skurwysyn xd

Ciekawe co mu lezak zrobil ze go nienawidzi xd
Ale przeciez srunek jest kochany, zaraz przyjdzie klaudiusz i bedzie bronila.swojego tatusia oh.hahah

Taką miał obsesje na jego punkcie że pierwsze pare razy co pisaliśmy to 90% było o leżaku. xd

(03-16-2025, 04:33 AM)KochamElcie Wrote: Ciekawe co mu lezak zrobil ze go nienawidzi xd
Ale przeciez srunek jest kochany, zaraz przyjdzie klaudiusz i bedzie bronila.swojego tatusia oh.hahah

Nie wiem z jakiego powodu go nienawidził, dla mnie od chwili w ktorej wrzucił na kafe moje pełne dane a chwilę wczesniej przyblizona lokalizacje gdzie mieszkalam, jest skończony.