![]() |
Usuńcie te tematy hejterskie. - Printable Version +- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum) +-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115) +--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110) +--- Thread: Usuńcie te tematy hejterskie. (/showthread.php?tid=522) |
RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Masakra jakas A najsmieszniejsze sa te jego grozby hahah ja prdl Ja to sie zastanawiam czemu oni tak wymyslaja bajeczki, ze mam jakas pasztetowa, ze mi jie staie, ze mam alfonsa, ze daje dupy za pieniadze, naprawde nie rpzumiem tych ludzi, ale dla mnie sa nienormalni xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Ja pamietam jak kwikernes mi kiedys pisala ze nie wysle mi swojej foty bo wrzuce ma srafe, a rok pozniej wrzucil jej foto w temacie krakowska kirwa do oceny to chyba byl 2016 Ogolnie ta ich relacja to byla jakas zenada xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Moje lokalizacje tez wrzucal jak mialem kiedys iphone i pisalem z domowego wifi Wystalkowal moj profil na soundcloud w google i zaraz na srafe moje imie i nazwisko bylo Dobrze ze ja w Polsce nie mieszkam w ogole masakra, od takich gnoi lepiej sie trzymac z daleka ale.do wroclawia.mam niedaleko, ze 100km xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 (03-16-2025, 04:40 AM)KochamElcie Wrote: Ja pamietam jak kwikernes mi kiedys pisala ze nie wysle mi swojej foty bo wrzuce ma srafe, a rok pozniej wrzucil jej foto w temacie krakowska kirwa do oceny to chyba byl 2016 No słyszałam o tym, ale nie od muna tylko od ludzi z kafe. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 (03-16-2025, 04:42 AM)KochamElcie Wrote: Moje lokalizacje tez wrzucal jak mialem kiedys iphone i pisalem z domowego wifi A u mnie z kolei znalazł konto na skype miałam jakieś stare konto z imieniem i nazwiskiem, jak juz je znał to znalazł moje konto na fb. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 A pptem wchodzisz na neta i widzisz takie tepe raszple jak klaudiusz ktore swoja prywate dobrowolnie udostepniaja mendzie i jeszcze ci beda pierdolic ze jest cudowny i najfajniejszy facet w interneie xdd RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 No ja mialem nick cynicfm na srafe i na soundcloud potem nawet moja stara wystalkowali z goownolkiem i wysylali jej jakies dziwne foty penisow RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 A najgorsze jak ten smiec oklamuje ludzi i klamie piszac do ciebie, u mnie za takie klamanie komus prosto w twarz to wpierdol od razu, a ten idiota sie czuje bezkarny i mysli ze jest kims a dla mnie.to jakis psychiczny imbecyl RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 A potem przez to pravik wszedł na moje fb i skopiowal sobie wszystkie moje zdjecia jakie tam były, ja dopiero kilka godzin później zablokowalam cale konto dla osób nie będących w znajomych. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Pamietam jak klaudiusz pisala na srafe ze srunek nie lubi, gdy sie o nim pisze, a chuj mu w dupe jebanemu pedalowi xd RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Ja pamietam jak srun wystalkowal nagie foty agatki na necie i wrzucil na kafe a potem pravik tym spamowal naokraglo i agatka odeszla przez nich, co za zjeby Agatka to taka userka ze szwecji byla RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 (03-16-2025, 04:47 AM)KochamElcie Wrote: A najgorsze jak ten smiec oklamuje ludzi i klamie piszac do ciebie, u mnie za takie klamanie komus prosto w twarz to wpierdol od razu, a ten idiota sie czuje bezkarny i mysli ze jest kims a dla mnie.to jakis psychiczny imbecyl Już samo to że facet lat 40 spędza tyle czasu na stalkowanie i hejtowanie obcych ludzi z internetu, Daje wiele do myślenia że jest z nim coś grubo nie tak. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Ten pravik to tez jakis nowotwor mozgu, a ta katiiszka chciala zebysmy pojechali sie z nim spotkac tak samo iskra, hahah chyba wolalbym skok z wiezowca 25 pietro na glowke xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 (03-16-2025, 04:52 AM)KochamElcie Wrote: Ja pamietam jak srun wystalkowal nagie foty agatki na necie i wrzucil na kafe a potem pravik tym spamowal naokraglo i agatka odeszla przez nich, co za zjeby Przecież ja ją bardzo dobrze pamietam, bylam wtedy jak pisała jeszcze na kafe. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 No ogolnie nie chcialbym podzielic jego losu, miec 40 i nawet zony nie miec po slubie, co za przegryw RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 No pamietam jak foty ciipy agatki lecialy bo chlopak ja zmuszal do kamerek zeby cos tam oplacic, i przez sruna i pravika potem te foty na kafe lataly, a pravik ciagle spamowal tym, a dombo niby przyjaciolka agatki a sie.koleguje z tym pajacem, zenada w chuj RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Hejtowanie i stalkowanie to jedno ale on tez wmawia ludziom klamstwa i ze to prawda, to jest najwieksse kurestwo juz xd RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 (03-16-2025, 04:55 AM)KochamElcie Wrote: No pamietam jak foty ciipy agatki lecialy bo chlopak ja zmuszal do kamerek zeby cos tam oplacic, i przez sruna i pravika potem te foty na kafe lataly, a pravik ciagle spamowal tym, a dombo niby przyjaciolka agatki a sie.koleguje z tym pajacem, zenada w chuj Wiesz on nie bez powodu stara się znajdować dziewczyny według niego mniej inteligentne od niego samego. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 Takimi łatwiej manipulowac, bo jak jakaś jest trochę bystrzejsza to szybko sie zorientuje z kim ma doczynienia i zakończy znajomosc. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Szkoda ich, ja pamietam jak klaudiusz wparowala na srafe i mi sie fajnie z nia pisalo, i to byla jedyna taka osoba, ktora zapytalem o nr tel a ta ze do ojca mi moze podac, a za pare tygi klaudiusz i srunek sobie smieszkuja ze przez tel gadaja a ze mnie sie smial srun, ze on dostal numer a ja nie, to bylo z 3 lata temu a zapamietalem to i jestem do tej pory wkurwiony |