BSDForAll.Org | Forums
Usuńcie te tematy hejterskie. - Printable Version

+- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum)
+-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115)
+--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110)
+--- Thread: Usuńcie te tematy hejterskie. (/showthread.php?tid=522)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025

A teraz klaudiusz cwaniakuje jeszcze i mnie poniza Ciebie tak samo, i sie zachowuje jak szmata

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025

(03-16-2025, 05:03 AM)KochamElcie Wrote: A teraz klaudiusz cwaniakuje jeszcze i mnie poniza Ciebie tak samo, i sie zachowuje jak szmata

Po to by u niego zapunktowac.

Srunek widzial jak pytalem o nr.i gowno dostalem to on wielki samiec alfa zaatakowal i wygryw bo dostal numer i sobie privkuja do tej pory, a ja jestem gorszy, bo to nie ja privkuje, to mnie tez wkurwia ostro

No i to jest wlasnie chore w tym wszystkim, bo w czym zapunktowac, u takiego zlamasa.ktory klamie i pierdoli bajeczki i wyrzuca dane innych w neta albo nagie foty? Dlaczego ten klaudiusz sie tak daje ponizac temu gnojowi?

(03-16-2025, 05:09 AM)KochamElcie Wrote: No i to jest wlasnie chore w tym wszystkim, bo w czym zapunktowac, u takiego zlamasa.ktory klamie i pierdoli bajeczki i wyrzuca dane innych w neta albo nagie foty? Dlaczego ten klaudiusz sie tak daje ponizac temu gnojowi?

No on się jej przedstawil z takiej strony.żeby nie myślała ze to są kłamstwa tylko. prawda, a nie było to specjalnie trudne do osiągnięcia jeżeli wybiera dziewczyny troszeczkę mniej kumate że tak to ujmę. ;p

No i to jest kurestwo, takie oklamywanie innych, a klaudiiusz zadajac sie z taka menda tez jest jak kuurwa xD

A jak tam w Polsce juz jasno? Tutaj ptaszki juz cwierkaja ;P
Fajne sa poranne spacery, szkoda ze chmury przyszly i gwiazdy zakryly xd

Jak ona mi na srafe pierdoli ze ja srunowi wszystkiego zazdroszcze to ona chyba jakies mocne pigule bierze od psychiatry, ze ma takie urojenia, moze ona schizofrenie ma i z psychiatryka pisze ???

(03-16-2025, 05:14 AM)KochamElcie Wrote: No i to jest kurestwo, takie oklamywanie innych, a klaudiiusz zadajac sie z taka menda tez jest jak kuurwa xD

A jak tam w Polsce juz jasno? Tutaj ptaszki juz cwierkaja ;P
Fajne sa poranne spacery, szkoda ze chmury przyszly i gwiazdy zakryly xd

Jasno, Gdzieś niecałą godzine temu juz się rozjaśniało.

Ten jej ojciec o ktorym pisze.to pewnie juz od dawma wie ze ma uposledzona corke i trzyma ja zamknieta w domu na klucz i wmawia ze faceci to problemy, ale zaraz przyjedzie srunek mister polski inteligent i ojciec klaudiusza go pokocha, ze klaudiusza takiego wspanialego kolege hahah i wypusci ja z chaty moze wtedy xdd??

No mi sauny dopiero za 4 godziny otwieraja bo jeszcze niedziela, ale sauna parowa.to jest cos pieknego i lodowate prysznice xD

Sorki edytowalem post przypadkowo XD

Hahah ksiaze z bajki klaudiusza srunek z wroclawia jedzie na meeting uh ah xD hahah

No niestety, i to wlasnie przykre jest ze taki skurwiel ma.do niej priv kontakt, a ja od dawna pytam i jeszcze mnie traktuje jak smiecia a srunek sie cieszy bo ma kolejna kurewke ktorej.moze prac mozg

Ej sorki przez przypadek nacisnalem nie to co trzeba i Ci sie wpisalem w post haha sorki xD

Edytowales moj post czy mi sie wydaje? xd

(03-16-2025, 05:22 AM)KochamElcie Wrote: Ej sorki przez przypadek nacisnalem nie to co trzeba i Ci sie wpisalem w post haha sorki xD

Nic się nie stało, Jak mi dałeś ns chwilę moderatora to tez kilka razy niechcący mi się tak nacisneło. xd

No nacisnalem niw to co trzeba masakra sorki

Ogolnie to lepiej zapomn juz o klaudiuszu, bo nie chce miec z kims takim do czyninia, a tym bardziej podlizywac sie albo tolerowac ta mende z wroclawia xd

No tyle mam tych przyciskow a na tel pisze zara na laptopa wpadne ide na chwile na chate xD

(03-16-2025, 05:26 AM)KochamElcie Wrote: No tyle mam tych przyciskow a na tel pisze zara na laptopa wpadne ide na chwile na chate xD

No mi jak.wlaczyles tamta opcje wtedy to na początku nie mogłam się polapac o co chodzi xd

Ja to juz mam dosc tego ponizania mnie, sraudiusz na poczatku udaje mila a potem znowu z tym srunkiem wyskakuje i mnie denerwuje, ale nie az tak ze mi sie rece trzesa, i siedzi taka trollica z wykop i wkurwia mnie a srunek z wroclawia sie cieszy xd dombo to samo szmaty ale mnie wkurwia cos takiego masakra Elcia