![]() |
Usuńcie te tematy hejterskie. - Printable Version +- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum) +-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115) +--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110) +--- Thread: Usuńcie te tematy hejterskie. (/showthread.php?tid=522) |
RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Haha beka, no a wylogowuje Ciebie caly czas czy nie? RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 A i tak.na przyszłość jak.Ktoś na kafe pierdoli ze ja np wysyłałam munowi jakieś zdj np w staniku jak ostatnio czy inne bzdury to bierz na wszystko poprawkę, tam malo kto pisze prawdę o innych. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 (03-16-2025, 05:32 AM)KochamElcie Wrote: Ja to juz mam dosc tego ponizania mnie, sraudiusz na poczatku udaje mila a potem znowu z tym srunkiem wyskakuje i mnie denerwuje, ale nie az tak ze mi sie rece trzesa, i siedzi taka trollica z wykop i wkurwia mnie a srunek z wroclawia sie cieszy xd dombo to samo szmaty ale mnie wkurwia cos takiego masakra Elcia Olej je.. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 (03-16-2025, 05:33 AM)KochamElcie Wrote: Haha beka, no a wylogowuje Ciebie caly czas czy nie? Nie wylogowuje mnie, juz jest normalnie. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Guest - 03-16-2025 Ale srafe i tak zdycha w ogole tam sie juz nie da pisac, a mnie za bardzo wkurwiaja tam te klaudiusze i niech kasuja te tematy i zamkna to forum w pizdu, a jeszcze pierdola, ze to ja kasuje, co za mendy RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 one juz maja tak sprany mozg przez tego gnoja, ze dla mnie to juz na straty sa spisane, jak zydzi w auschwitz xd RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Troche to smutne, bo sraudiusz to chyba jedyna baba z neta z ktora jakos od dawna korespondowalem a ona sie z tym dziadem zakolegowala, i przykre na to patrzec, ale co ja poradze, ja zapomne o niej i dalej bede sobie zyl a klaudiusz to przeszlosc, kolejna baba z neta, ktora okazala sie sciera, ale juz kolejnej nie bedzie, bo mnie nie interesuja nowe znajomosci online za bardzo xd Wole w realu sie zaprzyjazniac z nowymi ludzmi :-P RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 (03-16-2025, 05:44 AM)KochamElcie Wrote: Troche to smutne, bo sraudiusz to chyba jedyna baba z neta z ktora jakos od dawna korespondowalem a ona sie z tym dziadem zakolegowala, i przykre na to patrzec, ale co ja poradze, ja zapomne o niej i dalej bede sobie zyl a klaudiusz to przeszlosc, kolejna baba z neta, ktora okazala sie sciera, ale juz kolejnej nie bedzie, bo mnie nie interesuja nowe znajomosci online za bardzo xd I słuszne, bo w necie każdy może udawać kogoś kim nie jest, a potem nieraz ciężko pogodzić się z faktem ze osoba z która się zaprzyjaznilismy jest zupełnie inna niż nam się wydawało. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Guest - 03-16-2025 No ale tak to jest jak sie mieszaja zle osoby w to, ja np mam przyjaciol w realu od wielu lat, i doswiadczylem prawdziej przyjazni i wiem jak odroznic przyjaciela od kurwy xd RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 Ja to się jeszcze zdrzemne bo spałam tylko gdzieś 3-4h dziś. To życzę miłego dnia. ![]() RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Dziekuje wzajemnie ja czekam jak otworza sauny a potem sobie skocze do sikh temple na obiadek ;P Slodkich snow xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 No ale tak to jest jak sie mieszaja zle osoby w to, ja np mam przyjaciol w realu od wielu lat, i doswiadczylem prawdziej przyjazni i wiem jak odroznic przyjaciela od kurwy xd RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 pravik np tez sie okazal kurwa w tej calej sytuacji z katiuszka, przyjaciel to by dazyl do tego zebysmy sie np. pogodzili a on jechal po mnie i zeby mnie olala, w realu sie z czyms takim na szczescie nie spotykam, chyba nie przebywam wsrod kurew w realu xP RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 Byłam ma kafe jeszcze przed chwilą i powiem Ci że moim zdaniem lepiej żebyś ją olał niż wyzywał, Jak tak wyzywasz to widać po tobie że masz jeszcze jakieś silne emocje związane z nią co inni będą próbować wykorzystać. A tak jakbyś zaczął ja traktować jak powietrze tzn innym odpisywać a jej nie to by było dla ciebie najlepiej, Każdy by myślał ze masz juz na nią wyjébane a ona sama by nie mogła przeżyć że tsk właśnie jest. ;p RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Dobra xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 (03-16-2025, 05:59 AM)KochamElcie Wrote: Dobra xD Tzn na Ci nic nie każe, tylko doradzam patrząc na sytuację z boku, zrobisz jak uważasz. Jedynie poinformować Cie chcisłam że po pewnym czasie dużo bardziej będzie ją bolało olanie całkowite jej osoby niż wyzywanie. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Spoko xD Niech sama do siebie pisze haha xD RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-16-2025 To ide się zdrzemne. p.s. leżak to raczej juz poszedł spać. RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Spoko xd Ja czekam jak plywalnie otworza ogolnie moze wezme buty na przebranie i spodenki i uderze na silke troche, tam fajne laseczki sa Smieszne jest to ze sraudiusz tutaj chyba wchodzi i czyta, srunisko tak samo bo mi wrzuca jakies foty oblesne przerobki, ciekawe czy w realu by mnie rozpoznal, jakby mnie zobaczyl menda Ja mam kumpla z Krakowa, to jakbym jego oklamal, tak jak srunisko pierdoli mi ze wieczna kochanka mu wyslala.foto mojego siurka.i ze to pasztetowa jakas i pisze te klamstwa to od razy strzal w ryj Ciekawe czy sraudiusz wie gdzie ta menda mieszka i jak go namierzyc xd RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-16-2025 Spoko to milej drzemko, ciekawe.co bedzie jak ten proszek dostaniesz i sprobujesz xP Ja najpierw czulem takie.mrowienie w calym ciele, fajny stan po tym jest ogolnie To milego ^& |