BSDForAll.Org | Forums
UWAGA! Dnia 9 lutego 2025 - Printable Version

+- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum)
+-- Forum: BsdforALL (Public Forum) (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=94)
+--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110)
+--- Thread: UWAGA! Dnia 9 lutego 2025 (/showthread.php?tid=474)

UWAGA! Dnia 9 lutego 2025 - TVN24 - 02-09-2025

Dnia 9 lutego 2025 odszedł od nas Wybitny Artysta i Mąż Stanu Przymysław Synboży 06.09.1990-09.02.2025. Prawdziwy Wieszcz Narodowy, bohater, kulturysta, samiec alfa, artysta awangardowy, śpiewak, aktor, sportowiec, kierowca, szlachcic, patriota, kobieciarz, romantyk, idol świata, malarz, rzeźbiarz, poeta, tytan kafeterii i wykopu, naukowiec itp. itd. Alfa i Omega Polski. Otruty w ekskluzywnej restauracji podczas rozmowy z prezydentem Dudą przez swego Arcywroga i banderowskiego szpicla Mordehaja Koniczynko ’Smakosza’, który go wrabiał w rozmaite afery, zniesławiał itp. Pogrzeb odbędzie się w  Kościele Św. Kazimierza w Łyszkowicach, będzie prezydent wraz z premierem , oraz delegacje zagraniczne i papież, celebryci, artyści, wdowa Zuzzana,harem kafeterianek,  kafeterianie itd. Następnie Trumna będzie przewieziona Złotym Tirem do Krakowa, gdzie Wielki Przemo spocznie na Wawelu. Smakosz i jego szajka, libedów, leżaków, krasnali, moonków, byczników zostanie rozstrzelana  i wysłana na Kamczate. To wielki cios dla ludzkosci.

RE: UWAGA! Dnia 9 lutego 2025 - Elciaa - 02-10-2025

(02-09-2025, 08:29 PM)TVN24 Wrote: Dnia 9 lutego 2025 odszedł od nas Wybitny Artysta i Mąż Stanu Przymysław Synboży 06.09.1990-09.02.2025. Prawdziwy Wieszcz Narodowy, bohater, kulturysta, samiec alfa, artysta awangardowy, śpiewak, aktor, sportowiec, kierowca, szlachcic, patriota, kobieciarz, romantyk, idol świata, malarz, rzeźbiarz, poeta, tytan kafeterii i wykopu, naukowiec itp. itd. Alfa i Omega Polski. Otruty w ekskluzywnej restauracji podczas rozmowy z prezydentem Dudą przez swego Arcywroga i banderowskiego szpicla Mordehaja Koniczynko ’Smakosza’, który go wrabiał w rozmaite afery, zniesławiał itp. Pogrzeb odbędzie się w  Kościele Św. Kazimierza w Łyszkowicach, będzie prezydent wraz z premierem , oraz delegacje zagraniczne i papież, celebryci, artyści, wdowa Zuzzana,harem kafeterianek,  kafeterianie itd. Następnie Trumna będzie przewieziona Złotym Tirem do Krakowa, gdzie Wielki Przemo spocznie na Wawelu. Smakosz i jego szajka, libedów, leżaków, krasnali, moonków, byczników zostanie rozstrzelana  i wysłana na Kamczate. To wielki cios dla ludzkosci.

Ale pravol to sie urodził 91 rok w kwietniu.

RE: UWAGA! Dnia 9 lutego 2025 - Guest - 02-10-2025

AHAHA ALE TO FAJOWE JEST AŻ MI POCIEKŁO

Z NOSA I Z DUPY TESZ KURWA

RE: UWAGA! Dnia 9 lutego 2025 - monsieur - 02-14-2025

podobno wzial slub z nimfetka

RE: UWAGA! Dnia 9 lutego 2025 - GEJUSZ - 02-15-2025

(02-14-2025, 11:11 AM)KochamElciexD Wrote: podobno wzial slub z nimfetka

Z twoją pasztetową KURWA wziął

RE: UWAGA! Dnia 9 lutego 2025 - monsieur - 02-15-2025

ja mam caliem fajnego siusiaczka, dziewczyna ratowniczka widziala przez moje obcisle mokre kapielowki i sie usmiechala potem do mnie :P