BSDForAll.Org | Forums
ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE - Printable Version

+- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum)
+-- Forum: BsdforALL (Public Forum) (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=94)
+--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110)
+--- Thread: ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE (/showthread.php?tid=475)

Pages: 1 2

ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE - Wielki telewizor i jaja punie - 02-11-2025

ZE MAM WIELKIEGO I JESTEM KULTURYSTA MILIONER, BO INACZEJ WYWALE WSZYSTKIE PRIVY TWOJE I FOTY HUH NIE ZMUSZAJ MNIE, MASZ TEZ ZNOWU ZE MNA PISAC NA PRIV I FORUM HUH PAMIETAJ JA NIE ZARTUJE GOLODUPCE MALE MNIE OBRAZAJA CIAGLE MASZ STAC PO MOJEJ STRONIE SAMICO HUH

RE: ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE - monsieur - 02-11-2025

Haha ;P

RE: ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE - Elciaa - 02-11-2025

XD tak tak.

RE: ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE - LEŻAK - 02-12-2025

(02-11-2025, 09:32 PM)Elciaa Wrote: XD tak tak.

WAL SIE NA RYJ

RE: ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE - monsieur - 02-12-2025

Czemu tak nieladnie piszesz do Elci? :P

RE: ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE - Elciaa - 02-12-2025

(02-12-2025, 11:43 AM)KochamElciexD Wrote: Czemu tak nieladnie piszesz do Elci? :P

Jakiś podszyw. ;pp

RE: ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE - monsieur - 02-12-2025

podszyw, haha Big Grin
podszyw kogo? wiem, ze to podszyw lezaka oczywiscie Big Grin

RE: ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE - Elciaa - 02-14-2025

Żyje tu ktoś jeszcze?

RE: ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE - monsieur - 02-14-2025

Tak jak zyje, ale chyba inni co tu byli juz nie xD

Nudze sie, nie mam z kim popisac, a tutaj same buraki hejtery tylko xd

wkurza mnie ze jak na malym ekranie przegladam tutaj strone glowna to nie widze last posterow
przydaloby sie faktycznienajnowsze posty obok gdzies, sprobuje to dodac niedlugo xD

w sumie to mysle, ze w ramach solidarnosci, to chyba nie bede z Lezakiem pisal na srafe, bo Cie obrazal xD. jeszcze te teksty, ze szykujesz przeprosiny xD
tak samo klaudiusz, tez chyba lepiej olac taka znajomosc, po co mi tacy ludzie do szczescia, chyba bez sensu, ale nie wiem co Ty myslisz Elcia, chyba nie bede tam juz moze pisal, a katiuszka jakby chciala kontaktu, to by sie tu napisala, dlatego nie wiem czy jest sens tam byc, a inne osoby mi tam obojetne xD, lepiej moze zamknac przeszlosc juz i te osoby i skreslic je z zycia wirtualnego xD

(02-14-2025, 06:41 AM)KochamElciexD Wrote: w sumie to mysle, ze w ramach solidarnosci, to chyba nie bede z Lezakiem pisal na srafe, bo Cie obrazal xD. jeszcze te teksty, ze szykujesz przeprosiny xD
tak samo klaudiusz, tez chyba lepiej olac taka znajomosc, po co mi tacy ludzie do szczescia, chyba bez sensu, ale nie wiem co Ty myslisz Elcia, chyba nie bede tam juz moze pisal, a katiuszka jakby chciala kontaktu, to by sie tu napisala, dlatego nie wiem czy jest sens tam byc, a inne osoby mi tam obojetne xD, lepiej moze zamknac przeszlosc juz i te osoby i skreslic je z zycia wirtualnego xD
Pisał że ja szykuje przeprosiny?

tak dzisiaj w nocy cos napomknal, ze chyba chcesz go przeprosic, a w sumie to ja sie w to nie mieszam, ale co z nim bede pisal, teraz z kumplem pisze na innym forum tez takze mam kompana jak cos Big Grin

(02-14-2025, 10:59 AM)KochamElciexD Wrote: tak dzisiaj w nocy cos napomknal, ze chyba chcesz go przeprosic, a w sumie to ja sie w to nie mieszam, ale co z nim bede pisal, teraz z kumplem pisze na innym forum tez takze mam kompana jak cos Big Grin

Jak chcesz to możesz z nim śmiało pisać, ja nic do tego nie mam, to jest sprawa między nim a mną, a ja raczej już podziekuje za znajomość z nim.

no spoko, ale to zabawne hahah ze chcesz go przeprosic bawi mnie to, spoko zobaczymy i tak dzisiaj leze w lozku i nic nie robie do wieczora xD

wczoraj depilowalem znowu klate i brzuch w ogole i konczy mi sie juz preparat, niedlugo cos lepszego kupie, jak bede mial nastepne golenie robic, ale ogolnie n awet ciepla woda i po saunie golarka i mydelko naturalne tez jest spoko, ale wyprobuje lepszy preparat jakis do depilacji, ten co mialem kupic z lepszym zapachem Big Grin

Zresztą o czym ja mowie, on jest taki odklejony ze nie dociera do niego dlaczego przestalam z nim gadać, nie widzi w swoim zachowaniu nic złego tylko wmawia sam sobie i innym że przestałam z nim gadać bo mnie coś łączy z malowanym. ;D

Ciekawe za co bym miała przepraszać?
Urwałam z nim kontakt bo przegiął po raz chyba setny, a on pokazał na koniec na co go stać i jaki jest zawistny obrażając mnie i kłamiąc na mój temat jak już nie gadaliśmy.

RE: ELCIA MASZ NAPISAC NA KAFE - Guest - 02-14-2025

(02-14-2025, 06:41 AM)KochamElciexD Wrote: w sumie to mysle, ze w ramach solidarnosci, to chyba nie bede z Lezakiem pisal na srafe, bo Cie obrazal xD. jeszcze te teksty, ze szykujesz przeprosiny xD

Ale beka z ciebie srynik. Ty nawet Elcie wyzywaleś jakiś czas temu, Klaudię też, potem dupe lizesz. Jesteś fałszywy i dwulicowy. Ciągle niby z kimś nie piszesz, a potem piszesz i tak. A potem wyzywasz te osoby i znikasz z kafe, potem wracasz. Serio idź do lekarza już. Walisz te ściany tekstów sam do siebie, jak leżak.

A kiedy ja Elcie obrazalem, nie przypominam sobie

Jedyne co przypominam sobie to ze pisalem, ze nie wypada obrazac mamy dwojki dzieci i tyle xD. Elka by chyba pamietala, jesli kiedys ja obrazilem xD

a do klaudiusza lapie wstret jak pisze o srunie xD