![]() |
Gdzie się podziały wszystkie tematy? - Printable Version +- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum) +-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115) +--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110) +--- Thread: Gdzie się podziały wszystkie tematy? (/showthread.php?tid=510) |
Gdzie się podziały wszystkie tematy? - Elciaa - 03-07-2025 ????? RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - monsieur - 03-08-2025 skasowalem bo marudza ze burdel ale mysle, ze teraz jak nastepnym razem sie uzbiera to nie bede kasowal tylko albo dam ze niewidoczne dla gosci zeby nie stekali ze syf albo do fodleru kosz bede przenosil RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - monsieur - 03-08-2025 na srafe widze jakas znowu drama masakra ci ludzie nie maja co robic, pisza ze wyslalas nagie foty nudesy zepsutemu i zerwalas ze swoim malolatem RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - monsieur - 03-08-2025 nastepnym razem nie bede kasowal, vjak bedzie nastepny raz tylko ukryje, ale Tobie moge dac dostep do ukrytych tematow, byleby inni nie plakali ze syf, o ile beda kolejne tematy, co Ty na to? RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - Elciaa - 03-09-2025 (03-08-2025, 05:26 PM)KochamZielenxD Wrote: nastepnym razem nie bede kasowal, vjak bedzie nastepny raz tylko ukryje, ale Tobie moge dac dostep do ukrytych tematow, byleby inni nie plakali ze syf, o ile beda kolejne tematy, co Ty na to? Ok. xd RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - Elciaa - 03-09-2025 (03-08-2025, 05:20 PM)KochamZielenxD Wrote: na srafe widze jakas znowu drama masakra ci ludzie nie maja co robic, pisza ze wyslalas nagie foty nudesy zepsutemu i zerwalas ze swoim malolatem Z nikim nie zerwałam. RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - monsieur - 03-09-2025 To fajnie ![]() RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - monsieur - 03-10-2025 tutaj bede dodawal wszystkie dlugie posty jakie pisze na srafe ale dodaje zeby tu byly w razie gdy temat poleci a ja znowu pisalem dlugi tekst i juz go nie ma to tutaj mozna sobie poczytac xD Quote:no tak to bywa ja zaczalem chodzic na plywalnie i sauny bo jak mieszkalem w namiocie i padal deszcz i bloto to nie mialem sie gdzie umyc i smierdzialo ode mnie, wiec przyjaciele anglicy zasugerowali, zebym sie zapisal do leisure centre 27 funtow miesiecznie, a teraz zmienilem miejscowke i mam wejscie od rana do wieczora xD RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - Elciaa - 03-11-2025 (03-10-2025, 06:36 AM)KochamElcie Wrote: tutaj bede dodawal wszystkie dlugie posty jakie pisze na srafe ale dodaje zeby tu byly w razie gdy temat poleci a ja znowu pisalem dlugi tekst i juz go nie ma to tutaj mozna sobie poczytac xD Spoko. ;pp RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - monsieur - 03-11-2025 Nom, robie sobie przerwe od tamtych ludzi na razie, moze na stale juz, a klaudiusz to grubas i przez sruna tyje, juz 8kg przytyla bo jej sra do lba, ze jest za chuda, i niedlugo bedzie kociara z wielka doopa jak dumbo xD ja nie lubie takich ulanych dziewczyn, albo ja jestem jej chlopakiem albo nie xD nie chce takiej dziewczyny, a klaudiusz juz sie robi dumbo 2 zeby skonczyla jako bezdzietna i samotna kociara xD ktorej nikt nie chce xD A srun wtedy bedzie jej chrzanil ze mu niby staje i ruucha sasiadke haha A ratowniczka wyglada jeszcze fajniej niz gdy ja pierwszy raz zobaczylem, jakby zeszczuplala lekko i nadal piekna <3 xD fajnie, bardzo sie ciesze, ze nie jakies baby katiusze czy klaudiusze, tylko w koncu cos w realu, i to tutaj gdzie mieszkam od dawna, i nie musze nigdzie podrozowac, bo dziewczyna na miejscu haha lokalna xD RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - monsieur - 03-11-2025 Dzieki Elcia bo ratowniczce podobam sie chyba przez to ze depiluje klate i brzuch haha xD RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - Elciaa - 03-11-2025 (03-11-2025, 12:57 AM)KochamElcie Wrote: Dzieki Elcia bo ratowniczce podobam sie chyba przez to ze depiluje klate i brzuch haha xD Zapewne nie tylko dlatego. ![]() RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - monsieur - 03-11-2025 Haha, fajna jest, i ma moze z 20 lat tylko, bardzo mlodziutka xD. Jak ja widze to mi dobrze ;P Wczoraj tak przysaunowalem, ze jestem wyrypany... chcialem poplywac ale basen zajety bo ludzie plywali, a teraz w lozku leze i nie wiem kiedy wstaje, wczoraj sie umylem niezle a taki czysty i swiezy fajnie pod koldra jest hihi ![]() Nie wiem co dzisiaj robie, na razie spie. Szkoda ze nie mam sily, bo ratowniczka pewnie jest tam juz, ale no trudno, lubie w wyrze lezec i spac tez xD Moze skocze poplywac na basen albo na silke tez jak mi sie bedzie nudzilo, zobaczymy, ale aeroby tez przydaloby sie porobic albo moze na Spacerek za miasto daleko gdzies pojde, nie wiem, wczoraj niezly wycisk mialem RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - monsieur - 03-11-2025 widze, ze srunkowi sie znowu nudzi, dalem moderacje postow dla gosci haha ![]() RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - monsieur - 03-11-2025 Dzisiaj widzialem znowu ratowniczke i bardzo piekna z niej dziewczyna <3 ![]() chyba zaraz wracam tam na silke ciekawe czy ciagle bedzie xD kazda chwila przy niej jest jak cos pieknego <3 ![]() jak jej nie ma to tesknie za nia xD RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - monsieur - 03-11-2025 strzelilem sobie selfie dzisiaj xD https://monsieur.bsdforall.org/pub/selfie1.jpg RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - monsieur - 03-11-2025 ogolnie mam juz wszystko co potrzeba do wielogodzinnych sesji w sauna parowa i sauna finska + plywanie jee ![]() do tego 4 opakowania pieprzu cayenne, cytryny XD 5 godzinne sesji w sauna XD a wy co do pracy przegrywy jutro? XDD dwa wielkie kubly z proszkami proteinowymi z duza iloscia blonnika i mineraly + witaminy xD tabletki z tranem ![]() niedlugo bede koksik B) RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - Elciaa - 03-11-2025 (03-11-2025, 04:21 PM)KochamElcie Wrote: Dzisiaj widzialem znowu ratowniczke i bardzo piekna z niej dziewczyna <3 Zaraz zaraz, ty pisałeś wczesniej o ratowniczce czy o dziewczynie z recepcji? xd RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - Elciaa - 03-11-2025 (03-11-2025, 06:44 PM)KochamElcie Wrote: strzelilem sobie selfie dzisiaj xD No i dobrze wyglądasz, napewno nie na 30 lat tylko mniej. RE: Gdzie się podziały wszystkie tematy? - monsieur - 03-11-2025 ogolnie zdarza mi sie saunowac z niezlymi facetami umiesnionymi co juz chyba tam wiele lat chodza i wiem jak powinien wygladac facet dzieki im bo fajne widoki i do tego daze mala doopcia, szczuple nogi i zero tluszczu no i umiesniony wielki tors i kaloryfer, umiesnione rece ? wtedy laseczki maja mokro xD ja jeszcze troche musze popracowac nad soba, daje sobie 8 miesiecy i bede wygladal jak grecki bog, na razie dopiero wychodze z piwnicy xD |