![]() |
jadę do męcikału z Holandii Klaudio Kochana - Printable Version +- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum) +-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115) +--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110) +--- Thread: jadę do męcikału z Holandii Klaudio Kochana (/showthread.php?tid=532) |
jadę do męcikału z Holandii Klaudio Kochana - fobik z tira - 03-19-2025 ty ścierwie pierdolony, od dawna obserwuję twoje poczynania na kafe, wykopach i wszędzie, debilka jebana nawet nie wiedziała, że na kafe są moje podszywy, to ten krasnalek jebany i jej moonek psychol, podejżewam też toszira, że działa z ukrycia na moją niekorzyść, wkręcają ją jak kiedyś ex kowbo zjeby w sprawie mojej afery z nymphette tą szmatą, podobne manewry tfu dostała od losu za swoje, że mnie wtedy zniszczyła na kowbo już tyle lat temu kurwa jebana, też może ją dojadę huh..pierw moja ukochana Gaja Klaudia pozna smak zemsty, widziałem co o mnie pisałaś i płakałem najebany, tak przez rózne afery zwiąane z wami, alko i jazdą jestem bliski końca już beczuncja ale pierw dojadę moich oprawców, słodka klaudia pozna smak prawdziwego homosuperiora i przestanie se iks de robić beczke w meszke disz nadchodzę, muszę tylko wywalić towar w kilku miejscach i jadę po ciebie dziwwko chce już zdeechnącc dostaniesz kominiare na leb i bedziesz w moim swicie huhh RE: jadę do męcikału z Holandii Klaudio Kochana - monsieur - 03-19-2025 Haha, pieknie xD RE: jadę do męcikału z Holandii Klaudio Kochana - monsieur - 03-20-2025 Ja marze o Klaudiuszu, fajnie byloby miec ja dla siebie chociaz kilka dni, oboje wylaczamy telefony internety, nikt nam nie troje doopy, bo nikt sie nie dodzwoni i nje napisze i fajnie by bylo Ale moge sobie o tym tylko pomarzyc... RE: jadę do męcikału z Holandii Klaudio Kochana - Iskra - 03-21-2025 (03-19-2025, 06:06 PM)fobik z tira Wrote: ty ścierwie pierdolony, od dawna obserwuję twoje poczynania na kafe, wykopach i wszędzie, debilka jebana nawet nie wiedziała, że na kafe są moje podszywy, to ten krasnalek jebany i jej moonek psychol, podejżewam też toszira, że działa z ukrycia na moją niekorzyść, wkręcają ją jak kiedyś ex kowbo zjeby w sprawie mojej afery z nymphette tą szmatą, podobne manewry tfu dostała od losu za swoje, że mnie wtedy zniszczyła na kowbo już tyle lat temu kurwa jebana, też może ją dojadę huh..pierw moja ukochana Gaja Klaudia pozna smak zemsty, widziałem co o mnie pisałaś i płakałem najebany, tak przez rózne afery zwiąane z wami, alko i jazdą jestem bliski końca już beczuncja ale pierw dojadę moich oprawców, słodka klaudia pozna smak prawdziwego homosuperiora i przestanie se iks de robić beczke w meszke disz nadchodzę, muszę tylko wywalić towar w kilku miejscach i jadę po ciebie dziwwko chce już zdeechnącc dostaniesz kominiare na leb i bedziesz w moim swicie huhh Ona tu nie wchodzi JEBANY W DUPSKO ALKUSIE także se możesz tylko pomajaczyć tam po denaturce DEBILU RE: jadę do męcikału z Holandii Klaudio Kochana - fobik z tira - 03-24-2025 KLAUDIA KLAUDIA TY KURWO JEBANA I TAK NIEDLUGO CIE DOJADE BECZKE W MESZKE DISZ ALE MAM ZA DUZO PRZYPALU OSTATNIO NA RAMPIE POD ROTTERDAMEM I MI ZAJMIE TROCHE DNI JESZCZE ROBOTA SZYKUJ DOOPSKO IKS DEEE RE: jadę do męcikału z Holandii Klaudio Kochana - monsieur - 03-24-2025 Kocham Klaudiusza, ale postanowilem, ze o niej musze zapomniec niestety, potem bede plakal za nia do konca zycia RE: jadę do męcikału z Holandii Klaudio Kochana - Pszemo - 04-01-2025 (03-24-2025, 02:19 PM)fobik z tira Wrote: KLAUDIA KLAUDIA TY KURWO JEBANA I TAK NIEDLUGO CIE DOJADE BECZKE W MESZKE DISZ ALE MAM ZA DUZO PRZYPALU OSTATNIO NA RAMPIE POD ROTTERDAMEM I MI ZAJMIE TROCHE DNI JESZCZE ROBOTA SZYKUJ DOOPSKO IKS DEEE DOJECHAĆ TO SE MOŻESZ ALE ROWEREM DO KOLEGI SPOD CELI ŻEBY CIE ZAPIĄŁ W ANUSA CWELUCHU RE: jadę do męcikału z Holandii Klaudio Kochana - Pszemo - 04-01-2025 (03-24-2025, 02:35 PM)monsieur Wrote: Kocham Klaudiusza, ale postanowilem, ze o niej musze zapomniec niestety, potem bede plakal za nia do konca zycia A TY WYPIERDALAJ STĄD DEBILU BO KOLEJKA CHĘTNYCH DO OBCIĄGANIA SIE POWIĘKSZA RE: jadę do męcikału z Holandii Klaudio Kochana - Guest - 04-01-2025 Nigdzie nie wypierdalam,c hyba ze w podskokach kochac Klaudiusza ![]() |