![]() |
KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - Printable Version +- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum) +-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115) +--- Forum: Polska (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110) +--- Thread: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA (/showthread.php?tid=625) Pages:
1
2
|
KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - summer song - 04-20-2025 I TAK BĘDZIESZ JEBANA AAAAAA ZANIM CIĘ DOJADĘ WY SCIERWA CHCĘ JUŻ ZDECHNĄĆ AAAA RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - monsieur - 04-20-2025 Oby ja nowotwor jakis wykonczyl w.koncu ta jebana kurwe RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - Guest - 04-20-2025 (04-20-2025, 12:40 PM)monsieur Wrote: Oby ja nowotwor jakis wykonczyl w.koncu ta jebana kurwe to po co do niej piszesz potem hej, jak sie masz i normalnie starasz sie z nia pisac? Jestes swiadomy swojego spierdolenia umyslowego typie? Starasz sie z nia normalnie pisac, a potem ja wyzywasz i jej zyczysz nowotworów, kalectwa, polamania itp. Ty kurwa serio jestes jakis pojebany schizofrenik. Wez leki pedale RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - Guest - 04-20-2025 BYCZY KWICZY XDDDDDD RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - monsieur - 04-20-2025 Bo mnie.prowokuje z tym jebanym kundlem z wroclawia srunem i dlatego, poza tym jest niewierna zona i zdradza mnie z.kolegami RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - Guest - 04-20-2025 (04-20-2025, 01:20 PM)monsieur Wrote: Bo mnie.prowokuje z tym jebanym kundlem z wroclawia srunem i dlatego, poza tym jest niewierna zona i zdradza mnie z.kolegami Jaka zona ty cwelu? Jakas random laska z neta, o ile to nie jakis projekt. Co ty pierdolisz, ze ktos cie prowokuje? To znaczy, ze mozesz tak pisac. Przeciez to ty to piszesz pojebie, a potem do niem podbijasz. Nie dosc ze jestes pojebany i powinienes po ryju dostac, to jeszcze kurwa piszesz do niej, jakby nic sie nie stalo. Serio idz do psychiatry, psychologa itp. RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - monsieur - 04-20-2025 Klaudiusz jessxze poltora romu temu chciala przyleciec do mnie.to jej tacy bajkopisarze jak ty nagadali na moj temat bajeczek, i mnie nienawidzi teraz, zreszta ona nawet dziewica nie jest wiec niech spierdala RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - Guest - 04-20-2025 (04-20-2025, 01:35 PM)monsieur Wrote: Klaudiusz jessxze poltora romu temu chciala przyleciec do mnie.to jej tacy bajkopisarze jak ty nagadali na moj temat bajeczek, i mnie nienawidzi teraz, zreszta ona nawet dziewica nie jest wiec niech spierdala Tumanie jeden potrafisz odpowiedziec na pytania wyzej zadane? Czy juz do konca cie popierdolilo mitomanie basenowy.? Pytam sie prosto: Czemu ja wyzywasz tak okrutnie, a potem do niej piszesz...jakby nic sie nie stalo? Ty kurwa serio idz sie leczyc, to juz nie trolling tylko masz powzne problemy typie. Albo z tym pedofilem lezakiem piszesz a potem spamujesz ze on ziemniak i cos tam to pedaly....wez serio kurwa udaj sie do lekarza, jak pisze Rym Cym. Lepiej nie bedzie. RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - monsieur - 04-20-2025 Ona tez ze mna normalnie raz pisze a za chwile mnie obraza ze mam pasztetowa i pisze ze srun to fajny facet to niech wypierdala ta szmata i zdycha na raka RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - Guest - 04-20-2025 Serio lecz sie typie. 30 lat, a piszesz momentami jak kurwa 10 latek, chcesz zyc jeszcze serio? Idz do lekarza. RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - monsieur - 04-20-2025 Nie potrzebuje isc do lekarza, ty sobie idz RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - Guest - 04-20-2025 Ty idz kurwa, piszesz i spamujesz na kafe....jak jebany imbecyl kurwa. Ty ogólnie kontaktujesz co ty robisz? Jaki kurwa zjeb wyzywa lasce od raków, polamania, a potem jak ona sie loguje pisze do niej hej itp XDDDD kurwa serrio ty jestes popierdolony. To Co rym cym pisal, ze jestes gejem na utrzymaniu narkomanów, alfonsów itp. to prawda xdd RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - monsieur - 04-20-2025 Jakby olala sruna to bym jej tak nie pisal RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - Guest - 04-20-2025 Zamknij juz tego ryja zajebancu na utrzymaniu alfonsów. Umyslowo jestes ostro spierdolony. RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - monsieur - 04-20-2025 ty przestan do mnie pisac i odpierdol sie mojej klaudii pedale z wroclawia RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - Guest - 04-20-2025 XDDD od twojej.... to po co ja wyzywasz od raków itp...??? ty pedale na emigracji, co ssie kurwa czarne kutasyy XDD RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - monsieur - 04-20-2025 Po to, bo trzyma z takimi jak ty albo srun dlatego moze zdychac na raka dla mnie szmata RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - Guest - 04-20-2025 A potem bedziesz jej dupe lizal przychlascie, ty serio kurwa jestes pojebany xdd RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - monsieur - 04-20-2025 Nie bede lizal, bo ona jest skonczona dla mnje juz, bo nie ma jej tutaj i trzyma z tym placzkiem srunem RE: KLAUDIA TY KURWO AAAAAAA - Guest - 04-21-2025 (04-20-2025, 04:47 PM)monsieur Wrote: Nie bede lizal, bo ona jest skonczona dla mnje juz, bo nie ma jej tutaj i trzyma z tym placzkiem srunem BEDZIESZ LIZAŁ BO JESTEŚ JEBANYM DEBILEM Gdyny byla fajna zona.z niej i podobalaby mi sie i po slubie.jestesmy,.to tak lizalbym |