![]() |
Ale bym sobie popisal z Klaudiuszem :-( - Printable Version +- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum) +-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115) +--- Forum: Polska (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110) +--- Thread: Ale bym sobie popisal z Klaudiuszem :-( (/showthread.php?tid=643) |
Ale bym sobie popisal z Klaudiuszem :-( - monsieur - 04-25-2025 Pewnie tego nie czytasz Klaudiusz, ale przepraszam, ze zyczylem Ci raka, zlamanego kregoslupa i wszystkiego najgorszego. Kilka dni bez kafe, a mi juz Ciebie bardzo brakuje ![]() RE: Ale bym sobie popisal z Klaudiuszem :-( - monsieur - 04-25-2025 Ale nawet jakbysmy popisali, to nigdy sie pewnie nie spotkamy, szkoda Klaudiusz to jedyna fajna dziewczyna, z jaka pisalem w internecie, ktora nie zaszla w ciaze z innym i oficjalnie mnie nie zghost'owala, a bardzo lubilem z nia pisacTyle razy zesmy pisali, od tak dawna. Przyjemna osoba. Troche mi sie chce plakac, ze jej nie ma, a tyle razy ja tu zapraszalem i pytalem czy nie wpadnie... Moze sie zaczne modlic, zeby sie odezwala, to moze w koncu wydarzy sie cud i wpadnie tutaj. Pare miesiecy temu do mnie tutaj napisala, to ja bylem zajety zakichanym kafe i juz nie wrocila... ;/ RE: Ale bym sobie popisal z Klaudiuszem :-( - Guest - 04-25-2025 Przeczyta i tak pewnie. Wróć na kafe, powiedz jej. A nr 1 weź się trochę życiowo ogarnij up. RE: Ale bym sobie popisal z Klaudiuszem :-( - monsieur - 04-26-2025 Nie wracam, lepiej mi bez kafe ;P RE: Ale bym sobie popisal z Klaudiuszem :-( - monsieur - 04-26-2025 Mam dosc czytania hejtow na moj temat i klamstw o alfonsach, pasztetowych, dawaniu dupy facetom, jakichs hejtujacych mnie libedow czy krasnali... albo doombo piszaca ze jestem debilem i glupi No sorrki, ale za duzo tam zawistnych ludzi ![]() RE: Ale bym sobie popisal z Klaudiuszem :-( - monsieur - 04-26-2025 Pravik tez mnie wkurwia.i klamatwa sruna, a ja potem przez to odreagowuje na klaudiuszu zyczac jej raka i polamanego kregoslupa... Jakby mnie ktos.stamtad lubil,.to by przyszedl tutaj. Nie chce mi sie juz pisac na kafe. A.co ze ja bym popisal z Klaudiuszem, jak ona mnie nie lubi.. od niej tez sie przykrych rzeczy naczytalem w ciagu ostatnich pare miesiecy, jakos musze przecierpiec i zapomniec o niej, ciezko bedzie, ale nie mam wyjscia. O kafe tak samo, to koniec juz. Tematy mi usuwaja, a niech mnie pocaluja tam wszyscy w dupe RE: Ale bym sobie popisal z Klaudiuszem :-( - Pszemo - 04-26-2025 (Yesterday, 09:31 PM)monsieur Wrote: Pewnie tego nie czytasz Klaudiusz, ale przepraszam, ze zyczylem Ci raka, zlamanego kregoslupa i wszystkiego najgorszego. ZDYCHAJ KURWO JEBANA RE: Ale bym sobie popisal z Klaudiuszem :-( - Pszemo - 04-26-2025 (Yesterday, 09:38 PM)monsieur Wrote: Ale nawet jakbysmy popisali, to nigdy sie pewnie nie spotkamy, szkoda ONA SRA NA CIEBIE DEBILU I NA TO CO TU PIERDOLISZ SAM DO SIEBIE JEBANA KURWO RE: Ale bym sobie popisal z Klaudiuszem :-( - monsieur - 04-26-2025 szczam ci do ryja kuurwiu |