![]() |
FIlip weź leki! - Printable Version +- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum) +-- Forum: Polskie forum (można pisać bez rejestracji) (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115) +--- Forum: Off-topic (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110) +--- Thread: FIlip weź leki! (/showthread.php?tid=819) Pages:
1
2
|
FIlip weź leki! - kosmicznybyk - 08-29-2025 Filip, staram się byc dla Ciebie miły. Czasami jest ciężko, ale takie mam postanowienie. Jak widzę twój bełkot bez ładu i składu to odnosze wrażenie, że od kilku dni samowolnie odstawiłeś leki. To niebezpieczna sytuacja. Weź leki proszę! RE: FIlip weź leki! - monsieur - 08-29-2025 Wypierdalaj ty pierdolony idioto xD Napisz temu przychlastowi fafnirkowi, ze nie wracam na zadna trujke, wiec niech sobie czeka tam do usranej smierci frajer jebany A polacy na dwujce ssa kutasa npawlowi XD NJAGUAR GWALCIL MALEGO SEBASTIANA TARDEK TY JEBANA KURWO WYPIERDALAJ RE: FIlip weź leki! - monsieur - 08-29-2025 NIE MASZ NIC MIESNI ANI MASY KURWO JAK PRZYJEBIENW TEN GLUPI NOBSKI PYSK TO SIE W CHUCHRO JEBANE WBIJESZ XDDDD RE: FIlip weź leki! - kosmicznybyk - 08-29-2025 Weź leki! RE: FIlip weź leki! - monsieur - 08-29-2025 Spierdalaj kosmiczne gowno RE: FIlip weź leki! - Guest - 08-29-2025 Nie stac mnie na leki, bo wydalem cala kase na oplacenie serwera na ktorym stoi forum xD Mozesz mi wyslac kase na leki kosmicznegowno xD. Zapytaj kupcie o moje dane bankowe, bo kiedys mi wyslal £50 Xd RE: FIlip weź leki! - monsieur - 08-29-2025 Nie stac mnie na leki, bo wydalem cala kase na oplacenie serwera na ktorym stoi forum xD Mozesz mi wyslac kase na leki kosmicznegowno xD. Zapytaj kupcie o moje dane bankowe, bo kiedys mi wyslal £50 Xd RE: FIlip weź leki! - monsieur - 08-29-2025 Zaplaccie mi rachunek za serwer za pazdziernik £39 53$ to wezme leki frajerzy xD RE: FIlip weź leki! - kosmicznybyk - 08-29-2025 Weź leki kurwiu! RE: FIlip weź leki! - monsieur - 08-29-2025 Otworz morde zrob aaa to ci tam nasram kosmicznyodpad xD RE: FIlip weź leki! - Guest - 08-29-2025 Weź leki kurwiu, bo inaczej Klaudia nie popuści ci szparki. RE: FIlip weź leki! - monsieur - 08-29-2025 Nie popusci nawet jak wezme leki XD A od lekow mi nie staje xD RE: FIlip weź leki! - kosmicznybyk - 08-29-2025 Albo weźmiesz leki albo cep na pysk i elo. RE: FIlip weź leki! - monsieur - 08-29-2025 Albo dajesz mi kase na oplacenie serwera 50 dolarow albo nie wezme lekow i elo RE: FIlip weź leki! - kosmicznybyk - 08-29-2025 Nic dziwnego, że Klaudia nie chce rozłozyć nóg dla takiego nieudacznika. 50 papieru na serwer nawet nie ma :/ Weź leki przychlaście! RE: FIlip weź leki! - monsieur - 08-29-2025 Ale Klaudia ma 50 dolarow i Kupcia maja xD Bushlick tez RE: FIlip weź leki! - Guest - 08-29-2025 Biorę się za Klaudię. Jej trzeba prawdziwego mężczyzny a nie przegrywa i chorą psychicznie kurwę :/ RE: FIlip weź leki! - monsieur - 08-29-2025 Klaudii nie trzeba w ogole mezczyzny frajerze pierdolony xD Wystarcza jej wibrator xD RE: FIlip weź leki! - kosmicznybyk - 08-29-2025 Klaudii szparka już oficjalnie nalezy do mnie. płacz rzekę Filip. chyba, że weźmiesz leki! RE: FIlip weź leki! - monsieur - 08-29-2025 Nie wezme, chyba ze zaplacisz za serwer £50, to pojde do apteki Pisze tumanie, ze nie mam kasy na leki, bo wszystko na oplacenie forum wydalem Zryj gowno |