BSDForAll.Org | Forums
Filip, ty niewdzięczny skurwysynie i ojkofobie jebany ty - Printable Version

+- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum)
+-- Forum: Polskie forum (można pisać bez rejestracji) (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115)
+--- Forum: Off-topic (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110)
+--- Thread: Filip, ty niewdzięczny skurwysynie i ojkofobie jebany ty (/showthread.php?tid=856)

Filip, ty niewdzięczny skurwysynie i ojkofobie jebany ty - kosmicznybyk - 09-02-2025

Filip, ty  niewdzięczny skurwysynie i ojkofobie jebany ty

RE: Filip, ty niewdzięczny skurwysynie i ojkofobie jebany ty - monsieur - 09-02-2025

Gdzie jest Klaudiusz?

RE: Filip, ty niewdzięczny skurwysynie i ojkofobie jebany ty - kosmicznybyk - 09-02-2025

(09-02-2025, 11:43 AM)monsieur Wrote: Gdzie jest Klaudiusz?

u mnie w sypialni.

RE: Filip, ty niewdzięczny skurwysynie i ojkofobie jebany ty - monsieur - 09-02-2025

Aha ;/
A napisze do mnie jeszcze kiedys? ;(

RE: Filip, ty niewdzięczny skurwysynie i ojkofobie jebany ty - kosmicznybyk - 09-02-2025

(09-02-2025, 11:55 AM)monsieur Wrote: Aha ;/
A napisze do mnie jeszcze kiedys? ;(

Jak skorzystasz z pomocy psychiatry i zaczniesz się leczyć.

Chetnie skorzystalbym, ale psychiatra kosztuje, a ja nie mam pieniedzy

Kiedys pisalismy na wykop i bylo OK. Szkoda, ze potem mnie katiuszka porwala, moglem odejsc z lafe wtedy jak mialem Klaudiusza na wykopie ;(. Tesknie za nia bardzo.;(

Na kafe mnie wkurwiaja bo prowokuja ze jestem prostytutka gej i mam alfonsa itp

Pojde do psychiatry i co ja powiem?
Witam dziewczyna, ktora kocham kazala mi do Pana isc, ale nie wiem co mi dolega?

No to chyba musze zapomniec o Klaudiusz.

Moze w jazz klubie kogos poznam
Zegnaj Klaudia na zawsze

(09-02-2025, 12:11 PM)monsieur Wrote: Pojde do psychiatry i co ja powiem?
Witam dziewczyna, ktora kocham kazala mi do Pana isc, ale nie wiem co mi dolega?

Powiesz prawdę. To dla Twojego dobra.
Od ustalenia co Ci dolega jest on. Jakbyś umiał postawić diagnozę to poza byciem perkusistą mógłbyś leczyć ludzi.

RE: Filip, ty niewdzięczny skurwysynie i ojkofobie jebany ty - Guest - 09-02-2025

(09-02-2025, 12:10 PM)monsieur Wrote: Chetnie skorzystalbym, ale psychiatra kosztuje, a ja nie mam pieniedzy

to weź się w końcu za robotę a nie jesteś pasożytem.

(09-02-2025, 12:10 PM)monsieur Wrote: Kiedys pisalismy na wykop i bylo OK. Szkoda, ze potem mnie katiuszka porwala, moglem odejsc z lafe wtedy jak mialem Klaudiusza na wykopie ;(. Tesknie za nia bardzo.;(

Próbuj - nic nie tracisz.

(09-02-2025, 12:10 PM)monsieur Wrote: Na kafe mnie wkurwiaja  bo prowokuja ze jestem prostytutka gej i mam alfonsa itp
a mają rację?

Nie maja
Dobra bo ja jestem zajety perkusja, w kosciele mormonow, mama albo w jazz klubie nie mowia mi ze mam sie leczyc

(09-02-2025, 12:46 PM)monsieur Wrote: Nie maja
Dobra bo ja jestem zajety perkusja, w kosciele mormonow, mama albo w jazz klubie nie mowia mi ze mam sie leczyc

Bo mają wyjebane w Twoje dobro. nie to co my.

Wcale nie, bardzo mnie kochaja.
Moi przyjaciele anglicy maja tylko beke ze mnie jak im mowilem ze wale konia, ale to tyle

Jak wyleczyc sie z walenia konia fantazjujac o stopkach mamusiek z sauna?

Jestem perkusista i trenuje perkusje

RE: Filip, ty niewdzięczny skurwysynie i ojkofobie jebany ty - Pszemo - 09-02-2025

(09-02-2025, 12:10 PM)monsieur Wrote: Chetnie skorzystalbym, ale psychiatra kosztuje, a ja nie mam pieniedzy

Kiedys pisalismy na wykop i bylo OK. Szkoda, ze potem mnie katiuszka porwala, moglem odejsc z lafe wtedy jak mialem Klaudiusza na wykopie ;(. Tesknie za nia bardzo.;(

Na kafe mnie wkurwiaja  bo prowokuja ze jestem prostytutka gej i mam alfonsa itp

Aha i wszystko już jasne

Nom

Jakby mnie tak nie ponizali to bylbym spokojny

RE: Filip, ty niewdzięczny skurwysynie i ojkofobie jebany ty - kosmicznybyk - 09-03-2025

(09-02-2025, 06:35 PM)monsieur Wrote: Nom

Jakby mnie tak nie ponizali to bylbym spokojny

To po co tam wchodzisz?!

RE: Filip, ty niewdzięczny skurwysynie i ojkofobie jebany ty - monsieur - 09-03-2025

Bo chcialbym popisac z Klaudiuszem, a ona mnie nienawidzi ;/