BSDForAll.Org | Forums
Moje sny - Printable Version

+- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum)
+-- Forum: Polskie forum (można pisać bez rejestracji) (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115)
+--- Forum: Off-topic (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110)
+--- Thread: Moje sny (/showthread.php?tid=879)

Moje sny - monsieur - 09-05-2025

W tym temacie bede pisal swoje sny xD

Wiec dzisiaj snila mi sie dluga rzeka, ze sobie plyne. Bylem tez na silowni i trenowalem na wioslarzu miesnie i sztanga + hantle. Jedna dziewczyna mowi mi, zebym chowal gdzies klucz xD
Snilo mi sie tez jakis poscig samochodami. Ogolnie fajne sny Wink
Uderzam dzisiaj na silownie z rana i bedzie solidny trening.

RE: Moje sny - Guest - 09-05-2025

Wypierdalaj DEBILU 

Filip Otwieraj japę bo srać mi się chce

RE: Moje sny - monsieur - 09-05-2025

Prosze w tym temacie opisywac swoje sny. Podzielmy sie swoimi doswiadczeniami.

Dobra ale Otwieraj szybko japę bo srake mam

RE: Moje sny - monsieur - 09-05-2025

Jak ci sie przysni to a potem o tym napiszesz

RE: Moje sny - monsieur - 09-06-2025

Dzisiaj mi sie snilo, ze z jakims typem mialem kontakt i w ogole i to jakis kriminal byl i zostawilem telefon u niego w aucie i zniknal

To bylo gdzies niedaleko starego kosciola w okolicy i bylo ciemno. Fajny mroczny sen

RE: Moje sny - Pszemo - 09-07-2025

(09-06-2025, 10:30 AM)Phil Wrote: Dzisiaj mi sie snilo, ze z jakims typem mialem kontakt i w ogole i to jakis kriminal byl i zostawilem telefon u niego w aucie i zniknal

To bylo gdzies niedaleko starego kosciola w okolicy i bylo ciemno. Fajny mroczny sen

Filip DEBILU Otwieraj japę bo srać mi się chce

RE: Moje sny - monsieur - 09-07-2025

Nie otwieram

RE: Moje sny - Guest - 09-10-2025

Na forum kafeterii istnieje błąd który nadużywają spamerzy i za sprawą którego potrafią blokować tematy. Proszę o rozwiązanie problemu, podaję niżej szczegółowy opis.

Problem polega na tym, że gdy spamer w polu do odpowiedzi pod danym tematem wrzuci wystarczająco długi pusty wpis... który de facto polega na wystarczająco długim trzymaniu klawisza enter i opublikuje taką "odpowiedź", następuje, pisząc kolokwialnie, zapchanie się serwera. Precyzując: ze względu na bardzo długi, acz pusty wpis, zostaje przekroczony czas odpowiedzi dla serwera, wskutek czego temat jest niemożliwy do ponownego wyświetlenia. Ten problem trapi użytkowników od lat, a spamerzy nadużywają tę lukę.

Problem dałoby się bardzo łatwo rozwiązać: znacząco ograniczyć ilość znaków w polu tekstowym przeznaczoną na odpowiedź, oraz dodać do silnika forum zależność, blokującą publikację tekstu, który zawiera wyłącznie puste znaki (generowane przez: spacja, enter).

Bardzo proszę o zajęcie się tym prozaicznym, acz bardzo trapiącym społeczność, szczególnie sekcji "życie uczuciowe", problemem.

RE: Moje sny - Guest - 09-10-2025

Hahah niech sie nie zesra ten jebany pedal w dupe jebany przez kolegow tej karyny z orlenu xD