![]() |
Czy można tam na forum mieć nick który już istnieje? - Printable Version +- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum) +-- Forum: Polskie forum (można pisać bez rejestracji) (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115) +--- Forum: Off-topic (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110) +--- Thread: Czy można tam na forum mieć nick który już istnieje? (/showthread.php?tid=891) |
Czy można tam na forum mieć nick który już istnieje? - Dziku - 09-05-2025 Zna ktoś jakiś sposób? RE: Czy można tam na forum mieć nick który już istnieje? - monsieur - 09-05-2025 Nie wiem, niby zakladaja jakos ale jak to nie wiem RE: Czy można tam na forum mieć nick który już istnieje? - Guest - 09-05-2025 To cienki z ciebie informatyk Bo ja tzn ten wyżej co pytał wiem jak tylko myślałem że masz może jakiś swój sposób RE: Czy można tam na forum mieć nick który już istnieje? - monsieur - 09-05-2025 No cienki, nie znam Nie jestem informatykiem RE: Czy można tam na forum mieć nick który już istnieje? - monsieur - 09-05-2025 Zamiast sie uczyc to gnilem na tym kafe jebanym a tam tylko hejty na mnie a moderacja ciagle bany i kasuja posty mam juz serdecznie dosc RE: Czy można tam na forum mieć nick który już istnieje? - monsieur - 09-05-2025 Najgorzej jak te kurwy co mnie obrazaja i ponizaja ze jestem prostytutka itp i schizofrenik sobie tam pisza.i sie ciesza i jest okej, nie moge na to patrzec jak te kurwy hejtujace mnie od lat sobie tam smieszkuja Ile lat zycia przez to jebane miejsce stracilem RE: Czy można tam na forum mieć nick który już istnieje? - monsieur - 09-05-2025 Wyjebane mam juz czy mi sie cos stanie, czy bede mial klopoty, mam dosc wiekszosci tych kurew stamtad i tych znikajacych tematow, ile tam postow napisalem i wszystkie pokasowaly mendy a inni hejtuja mnie, ja pierdole RE: Czy można tam na forum mieć nick który już istnieje? - monsieur - 09-05-2025 Tutaj sobie moge pisac, bo mnie tu nikt nie uciszy jak tam, a hejtow na mnie nie bede kasowal, niech sobie mnie hejtuja. Szkoda gadac Od lat marze, zeby to jebane kafe zamkneli w cholere RE: Czy można tam na forum mieć nick który już istnieje? - Guest - 09-05-2025 Nie zamkną bo za dużo ludzi tam pisze i mają hajs z reklam RE: Czy można tam na forum mieć nick który już istnieje? - Kosmicznybyk - 09-05-2025 (09-05-2025, 08:36 PM)monsieur Wrote: Najgorzej jak te kurwy co mnie obrazaja i ponizaja ze jestem prostytutka itp i schizofrenik sobie tam pisza.i sie ciesza i jest okej, nie moge na to patrzec jak te kurwy hejtujace mnie od lat sobie tam smieszkuja Filip. Głowa do gory! Kutas w dłoń i jedziesz z tematem. Strzel pamięciówkę do Klaudii. Zejdzie z ciebie ciśnienie to ci się lepiej zrobi. Elo. RE: Czy można tam na forum mieć nick który już istnieje? - monsieur - 09-06-2025 Haha musze tam przestac wchodzic juz xD Niedlugo sobie zablokuje te wszystkie wykopy nastroiki, kafeterie i d2jsp i inne strony gdzie siedza polaczki i zegnaj I tylko tu bede zagladal i pisal xD Milego weekendu :-) |