• Login
  • Register
  • Login Register
    Login
    Username:
    Password:
  • Home
  • Members
  • Team
  • Help
  • More
    • Link 1
    • Link 2
    • Link 3
User Links
  • Login
  • Register
  • Login Register
    Login
    Username:
    Password:

Quick Links Home Members Team Help
    More Link 1 Link 2 Link 3

Home Forum BNC/ZNC FileBin PasteBin WebIRC WebMail TorOnion
    SavePalestine SmileFlag SavePalestine SmileFlag SavePalestine SavePalestine PageHits:
    BSDForAll.Org | Forums Freedom Polska Pilne

New Reply 
    Pilne
    Iskra

Anonim

06-23-2025, 10:02 AM
    Kurwa jego mać po co on tam pojechał do centrali mój las wyciął, po moim chodził, moje pieniądze zabrał, kto mu dal takie pozwolenie? Ty mu powiedz temu skurwysynowi gdzie on pojechał bo go szlag jasny trafi krew nagła zaleje. Wygolił las, jaka cholerę mial tam z ta nasza buła jechać do lasu i powycinać nasz las?Kurwa ja byłam, ja wiem gdzieście byli, coś cie robili, ja ci kurwa dam 50 lecie. Ja wam wszystko dam, jasna. Ja wszystko kurwa wasza mac. Oddajcie mi pieniądze wy skurwysyny jasne, wy pierony zajebane siarczyste ogniste kurwy żeby was pierony ogniste siarczyste
    Guest

Anonim

06-23-2025, 12:32 PM
    Tak to prawda
    Guest

Anonim

07-09-2025, 12:57 AM
    Sluchaj no iskra...
    Jest Stachu w domu?
    Guest

Anonim

07-09-2025, 07:06 AM
    Dobrze, ze poszedlem, bo teraz moze byc pochmurno i deszczowo.

Ale mnie rozpieerdala jak jestem na tym wzgorzu 15km za miastem, slonce zaszlo juz, a ja widze piekna panorame, no kilometry samej zieleni i to wielkie niebo, a na niebie taka nieruchoma chmura co sie nie porusza juz i ogladam, jak sie sciemnia tylko, a ta wielka chmura nie znika, co za widok, rozpieerdala mnie, a niebo co raz ciemniejsze sie robi i pierwsze gwiazdy sie pojawiaja, i widac jeszcze ta chmure gdzies bardzo wysoko i daleko, co za widok
    Guest

Anonim

07-13-2025, 08:59 PM
    (07-09-2025, 07:06 AM)Guest Wrote: Dobrze, ze poszedlem, bo teraz moze byc pochmurno i deszczowo.

Ale mnie rozpieerdala jak jestem na tym wzgorzu 15km za miastem, slonce zaszlo juz, a ja widze piekna panorame, no kilometry samej zieleni i to wielkie niebo, a na niebie taka nieruchoma chmura co sie nie porusza juz i ogladam, jak sie sciemnia tylko, a ta wielka chmura nie znika, co za widok, rozpieerdala mnie, a niebo co raz ciemniejsze sie robi i pierwsze gwiazdy sie pojawiaja, i widac jeszcze ta chmure gdzies bardzo wysoko i daleko, co za widok

Ja ostatnio plakalem ze szczęścia bo po stypiarze sobie odpakowalem 7my monitor i wróciły sentymenty gierek retro 
    Lalo mi się po pysku
    Nawet mama przypominala
    Guest

Anonim

07-13-2025, 09:31 PM
    Ja ostatnio plakalem ze szczęścia bo po stypiarze sobie odpakowalem 7my monitor i wróciły sentymenty gierek retro
    Lalo mi się po pysku
    Nawet mama przypominala
    Guest

Anonim

07-13-2025, 09:31 PM
    Haha, niezle
    Pszemo

Anonim

07-14-2025, 12:25 AM
    (07-13-2025, 09:31 PM)Guest Wrote: Haha, niezle
    Pisałam nie raz prawdziwy powód to niestety do ciebie nie dociera, mam w dupie to ile masz pieniędzy, nie potrafisz mieć szacunku do drugiego czlowieka, dla mnie wypisywanie na forum w moim kierunku teksty typu klekaj i ssij, wypnij się itd są całkowitym brakiem szacunku więc odwal się w końcu.
    Pisałam nie raz prawdziwy powód to niestety do ciebie nie dociera, mam w dupie to ile masz pieniędzy, nie potrafisz mieć szacunku do drugiego czlowieka, dla mnie wypisywanie na forum w moim kierunku teksty typu klekaj i ssij, wypnij się itd są całkowitym brakiem szacunku więc odwal się w końcu.
    Guest

Anonim

07-15-2025, 11:34 PM
    Gdzieś mam pomiatanie innymi ja nie krasnal z komplekem wzrostu 

Wszystkim życzę jak najlepiej 

Czekając na swojom punie

Zawsze swoje miałem i swoim obracalem czy to było tylko 110zł mając 6lat czy PlayStation 2 i Pc majac lat 12 czy mieszkanie i resztę mając 37

Jak to będzie tylko butelka i dziurawe ciuchy to trudno 

Prawa jest taka że zarobić można zawsze tak jak i stracic

Ba można się rano nie obudzić albo wstac i nie doczolgac do telefonu
    Guest

Anonim

07-16-2025, 12:45 AM
    Wbijam sobie wzialem lodowaty prysznic, dzisiaj bez sauny bo chcialem pograc sobiez wysmarowalem cialo balsamemz umylem sie caly ze pachne swiezo, perfumyz dezodorant i sobie ide grac w gierki a po pol godziny nagle za mna sie kreci ta dziewczyna i sie odwracam a ona akurat glowe na mnie i sie patrzy mi w oczy, a ja sobie mysle ja prdl jaka laska FAK i sie kreci mi za plecami, a za chwile obok mnie siada tuz przy mnie i wyciaga laptopa i WOW wiesz jak fajnie tak, a w domu siedze to moge sobie pomarzyc o tym
    Pszemo

Anonim

07-16-2025, 01:43 AM
    (07-16-2025, 12:45 AM)Guest Wrote: Wbijam sobie wzialem lodowaty prysznic, dzisiaj  bez sauny bo chcialem pograc sobiez wysmarowalem cialo balsamemz umylem sie caly ze pachne swiezo, perfumyz dezodorant i sobie ide grac w gierki a po pol godziny nagle za mna sie kreci ta dziewczyna i sie odwracam a ona akurat glowe na mnie i sie patrzy mi w oczy, a ja sobie mysle ja prdl jaka laska FAK i sie kreci mi za plecami, a za chwile obok mnie siada tuz przy mnie i wyciaga laptopa i WOW wiesz jak fajnie tak, a w domu siedze to moge sobie pomarzyc o tym

Byłem dzisiaj w sauna i na basen I siada koło mnie taka laska a ja juz mam mokro potem paczę na jej stopy i znowu mam mokro no i se myślę że trza iść do WC se zwalić jeszcze z pamięci no ale mam już tak mokro że aż na dupie czuje no to jak zajebałem bąka to laska wybiegła z krzykiem i łzami w oczach no i ja z mokrom dupom lecę do WCeka i trzepalem z pamięci aż do zamknięcia a potem jeszcze do samego rana w moim namiocie i po to właśnie tam codziennie chodzę a do tego paczę se jeszcze tam na dzieci w topless i też jadę na ręcznym z pamięciówy potem w WCeku aż do zamknięcia 
    I tak właśnie wygląda moje cudowne życie
    « Next Oldest | Next Newest »

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Quick Reply

⛝ ♫

You have selected one or more posts to quote. Quote these posts now or deselect them.

• View a Printable Version
    • Subscribe to this thread

BSDForAll

Home · Members · Team · Help · Contact

© Designed by D&D - Powered by MyBB

https://bsdforall.org

+44 7438910761

support@bsdforall.org

About the company BSDForALL provides the OpenBSD VPS's, please check there for more info at https://bsdforall.org/epay

Linear Mode
    Threaded Mode