BSDForAll.Org | Forums
Usuńcie te tematy hejterskie. - Printable Version

+- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum)
+-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115)
+--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110)
+--- Thread: Usuńcie te tematy hejterskie. (/showthread.php?tid=522)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Guest - 03-17-2025

Zreszta jestem na razie taki wyrypany ze nawet mi sie z wyra nie chce wstawac xd

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - PRZEMO - 03-17-2025

WY KURWY PIERDOLONE MACIE WPIERDOL ZA NIMFETKE

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-17-2025

Spoko

Ja wiele w swoim zyciu zjebalem ale Bog podobno bierze do nieba tych, co rozumieja, ze popelnili kiedys blad i wyrazaja skruche, tak slyszalem

A co sie stalo nimfetce?
Ja jej chyba nic nie zrobilem

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-17-2025

(03-17-2025, 08:27 AM)KochamElcie Wrote: Ja prdl tak mi sie dobrze lezy w lozku ahh xD xe az sie boje tego proszku napic i cos robic xD

Mi dopiero jutro przyjdzie. ;pp

No mnie nogi bola cale i miesnie w nogach nie wiem czy picie tego proszku to dobry pomysl teraz

(03-17-2025, 12:37 PM)KochamElcie Wrote: No mnie nogi bola cale i miesnie  w nogach nie wiem czy picie tego proszku to dobry pomysl teraz

Samo picie może najgorszym pomysłem nie jest, no ale juz latanie na piechotę tyle km i zbyt duży wysiłek fizyczny na konkretnych partiach mięśni daje wlasnie później takie efekty. xd

No ale spoko jest moze uderze dzisiaj wieczorem na saune kolo 20, a jak nie.to pewno w nocy nie bede spal i nad ranem to pojde na spacer za moasto i sauny od samego rana xD

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - PRZEMO - 03-17-2025

KURWY MACIE BRAC UDZIAL W MASOWYM BLOKOWANIU TEMATÓW I SKRZYNEK NA KAFE TAK JAK JA, LEZAL SKURWIEL, KLAUDIUSZ, MOON, SMAKOSZ, BICU I RESZTA SKORO MY NIE MAM SZCZESCIA TO NIKT NIE BEDZIE MIAL I MACIE WSZYSCY WPIERDOL ZA NIMFETKE MOJOM KOCHANA

A nimfetka nie zyje?

Sernik kradnie na basenie po szatniach, zajebal komus okulary i stalkuje dziewczyny z basenu/sauny. Chyba niedlugo wyladuje w HM Prison Belmarsh z jakimis ciapatymi terrorystami i rudymi angolami nozownikami, beda mu robili dirtysancheza jak w realu bekaa XDD

Nie kradne, ktos zostawil to sobie wzialem xD

(03-17-2025, 02:35 PM)PRZEMO Wrote: KURWY MACIE BRAC UDZIAL W MASOWYM BLOKOWANIU TEMATÓW I SKRZYNEK NA KAFE TAK JAK JA, LEZAL SKURWIEL, KLAUDIUSZ, MOON, SMAKOSZ, BICU I RESZTA SKORO MY NIE MAM SZCZESCIA TO NIKT NIE BEDZIE MIAL I MACIE WSZYSCY WPIERDOL ZA NIMFETKE MOJOM KOCHANA

Tam juz nie ma co blokować.

racja xD

(03-17-2025, 04:36 PM)Guest Wrote: Sernik kradnie na basenie po szatniach, zajebal komus okulary i stalkuje dziewczyny z basenu/sauny. Chyba niedlugo wyladuje w HM Prison Belmarsh z jakimis ciapatymi terrorystami i rudymi angolami nozownikami, beda mu robili dirtysancheza jak w realu bekaa XDD

jebany cymbale ktos przez pomylke je zostawil i pewnie przyjdzie nastepnym razem to bedzie ich szukal, pytal obslugi, a ty je zajebales jak zwykly prostak i maly zlodziejaszek, pochwal sie swoimi innymy dokonaniami stalkerze jebany, kurwa ale to jest chore, jakies mlode dziewczyny se pracuja normalnie, to taki pojeb je sledzi i pisze o tym jeszcze na forach XDD ale cwel

tam przychodza bogacze przy kasie dla ktorych kupno okularkow za 30 funtow to drobne xD
mam znajomego tam juz co jezdzi porsche panamera XD

Ty widziałeś moze co ten frajer mi odpisal?

Nie zdążyłam Przeczytać i temat poleciał

Tak widzialem, ze wyslalas nagie foty lezaczkowi i ze jestes ladacznica, pewnie takie same bajeczki wpierdala Klaudiuszowi dlatego Cie hejtuje xD

Trzeba bylo mu nie odpisywac i na hejty nie reagowac hihi xD

nic innego nie widzialem xD
ten frajer sam usuwa tematy a na mnie zgania xD