(03-17-2025, 12:37 PM)KochamElcie Wrote: No mnie nogi bola cale i miesnie w nogach nie wiem czy picie tego proszku to dobry pomysl teraz
Samo picie może najgorszym pomysłem nie jest, no ale juz latanie na piechotę tyle km i zbyt duży wysiłek fizyczny na konkretnych partiach mięśni daje wlasnie później takie efekty. xd
No ale spoko jest moze uderze dzisiaj wieczorem na saune kolo 20, a jak nie.to pewno w nocy nie bede spal i nad ranem to pojde na spacer za moasto i sauny od samego rana xD
KURWY MACIE BRAC UDZIAL W MASOWYM BLOKOWANIU TEMATÓW I SKRZYNEK NA KAFE TAK JAK JA, LEZAL SKURWIEL, KLAUDIUSZ, MOON, SMAKOSZ, BICU I RESZTA SKORO MY NIE MAM SZCZESCIA TO NIKT NIE BEDZIE MIAL I MACIE WSZYSCY WPIERDOL ZA NIMFETKE MOJOM KOCHANA
Sernik kradnie na basenie po szatniach, zajebal komus okulary i stalkuje dziewczyny z basenu/sauny. Chyba niedlugo wyladuje w HM Prison Belmarsh z jakimis ciapatymi terrorystami i rudymi angolami nozownikami, beda mu robili dirtysancheza jak w realu bekaa XDD
(03-17-2025, 02:35 PM)PRZEMO Wrote: KURWY MACIE BRAC UDZIAL W MASOWYM BLOKOWANIU TEMATÓW I SKRZYNEK NA KAFE TAK JAK JA, LEZAL SKURWIEL, KLAUDIUSZ, MOON, SMAKOSZ, BICU I RESZTA SKORO MY NIE MAM SZCZESCIA TO NIKT NIE BEDZIE MIAL I MACIE WSZYSCY WPIERDOL ZA NIMFETKE MOJOM KOCHANA
(03-17-2025, 04:36 PM)Guest Wrote: Sernik kradnie na basenie po szatniach, zajebal komus okulary i stalkuje dziewczyny z basenu/sauny. Chyba niedlugo wyladuje w HM Prison Belmarsh z jakimis ciapatymi terrorystami i rudymi angolami nozownikami, beda mu robili dirtysancheza jak w realu bekaa XDD
jebany cymbale ktos przez pomylke je zostawil i pewnie przyjdzie nastepnym razem to bedzie ich szukal, pytal obslugi, a ty je zajebales jak zwykly prostak i maly zlodziejaszek, pochwal sie swoimi innymy dokonaniami stalkerze jebany, kurwa ale to jest chore, jakies mlode dziewczyny se pracuja normalnie, to taki pojeb je sledzi i pisze o tym jeszcze na forach XDD ale cwel