BSDForAll.Org | Forums
Usuńcie te tematy hejterskie. - Printable Version

+- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum)
+-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115)
+--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110)
+--- Thread: Usuńcie te tematy hejterskie. (/showthread.php?tid=522)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - monsieur - 03-17-2025

nic innego nie widzialem xD
ten frajer sam usuwa tematy a na mnie zgania xD

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Elciaa - 03-17-2025

(03-17-2025, 08:24 PM)KochamElcie Wrote: Tak widzialem, ze wyslalas nagie foty lezaczkowi i ze jestes ladacznica, pewnie takie same bajeczki wpierdala Klaudiuszowi dlatego Cie hejtuje xD

Trzeba bylo mu nie odpisywac i na hejty nie reagowac hihi xD

No masz racje

aa jebac psa to klamca i tyle, ale ja sie zastosowalem do Twoich rad i nie reaguje na hejty xD

ogolne to lepiej nie poruszac tematu kundla na srafe tutaj mozna sobie popisac ale tam nie warto xD

biedna ta Klaudiusz, ze takiego debila ma na glowie, moze to moja wina, chuj wie xD

tutaj mozna sie z tego smiecia posmiac i poobrabiac mu oblesny tylek hihi

xD

szkoda ze klaudiusz przytyla przez smiecia 8kg i wyglada teraz pewnie jak oblesna karyna, i niedlugo bedzie druga dumbo albo juz jest, niestety

Tylko ze to akurat nie mun wymyśla z tym tylko leżak chodzi i tak klepie że wysyłałam, a tamten mu wierzy i jeszcze jest wkurwiony ze lezakowi wysłała a jemu nie. ;D

haha powazniemyslisz, ze jest wkurwiony?
hahah

(03-17-2025, 08:50 PM)KochamElcie Wrote: haha powazniemyslisz, ze jest wkurwiony?
hahah

No oczywiście, lezak jego najwiekszy wróg, to jakbym wysłała lezakowi a tamtemu nigdy nic to dla niego zniewaga lvl hard xd

beka, i dobrze niech bedzie wkurwiony skurwiel :P
a Ty co o tym myslisz? dobrze czy niedobrze? Big Grin

na mnie klaudiusz jest wkurwiona ze po niej jechalem i zyczylem jej raka, w sumie to dzieki za rade, zebym ja olewal, bo przynajmniej juz jej nie hejtuje tylko milcze xD
biore na klate te wyzwiska xD

RE: Usuńcie te tematy hejterskie. - Guest - 03-17-2025

Sernik to nie dość że męska prostytutka na usługach angoli, muslimow to jeszcze złodziej jebany, zajebał komuś okulary z szatni idiota, najlepiej niech go ktoś tam przyłapie i zadzwoni po policje, jebany polaczek w uk, z marketów też pewnie wina podpierdala, cieć płacze za nadija a sam ją wyzwa XDDD

Nie jestem zadna prostytutka, i nie mam zadnego alfonsa to wszystko klamstwa xD

(03-17-2025, 09:00 PM)KochamElcie Wrote: na mnie klaudiusz jest wkurwiona ze po niej jechalem i zyczylem jej raka, w sumie to dzieki za rade, zebym ja olewal, bo przynajmniej juz jej nie hejtuje tylko milcze xD
biore na klate te wyzwiska xD

Najlepiej to wszyatkich takich olewac, Widzisz ja to wiem ale często mi to samej nie wychodzi.

no wiem, ale klaudiusz jest wrazliwa, cos jej napisze zeby sie posmiac, a ona potem placze, zreszta i tak jej nie zaufam, bo privkuja ze srunem od dawna i duzo o niej wie, wiec i tak jest dla mnie skonczona

no ja wlasnie zaluje ze wczesniej nie olewalem, jak np pravik hejtowal na srafe, to madra rada, ale troche pozno ja zastosowalem, ale dzieki Elcia, ze mi nikt wczesniej nie powiedzial... xD

pisanie z takimi hejterami wkurwia i wyprowadzaz rownowagi a mozna ich zignorowac i byc dalej szczesliwy xD zamiast hejtowac xD

tutaj to sobie moge pisac z hejterami i sie poobrazac, a tam jak hejtujesz sie z kims a potem temat leci albo ban to wkurwia, a tutaj wyjebane xD jestem tu u siebie Big Grin

a jak nie bede mial ochoty odpisywac to skasuje post i chuj i nara hejterze xD albo zignoruje wyjebane xD
ja tu jestem adminem B)

hajs na oplacenie serwerow jest do konca czerwca, a inny kolega z teamu sysop_nitestorm zazwyczaj oplaca, a poza tym jak sprzedajemy ludziom VPS, ze wynajmuja u nas 20GB serwer to 60 dolarow rocznie, to do mnie hajs idzie i jest na oplacenie serwa B)