(03-17-2025, 08:24 PM)KochamElcie Wrote: Tak widzialem, ze wyslalas nagie foty lezaczkowi i ze jestes ladacznica, pewnie takie same bajeczki wpierdala Klaudiuszowi dlatego Cie hejtuje xD
Trzeba bylo mu nie odpisywac i na hejty nie reagowac hihi xD
Tylko ze to akurat nie mun wymyśla z tym tylko leżak chodzi i tak klepie że wysyłałam, a tamten mu wierzy i jeszcze jest wkurwiony ze lezakowi wysłała a jemu nie. ;D
na mnie klaudiusz jest wkurwiona ze po niej jechalem i zyczylem jej raka, w sumie to dzieki za rade, zebym ja olewal, bo przynajmniej juz jej nie hejtuje tylko milcze xD
biore na klate te wyzwiska xD
Sernik to nie dość że męska prostytutka na usługach angoli, muslimow to jeszcze złodziej jebany, zajebał komuś okulary z szatni idiota, najlepiej niech go ktoś tam przyłapie i zadzwoni po policje, jebany polaczek w uk, z marketów też pewnie wina podpierdala, cieć płacze za nadija a sam ją wyzwa XDDD
(03-17-2025, 09:00 PM)KochamElcie Wrote: na mnie klaudiusz jest wkurwiona ze po niej jechalem i zyczylem jej raka, w sumie to dzieki za rade, zebym ja olewal, bo przynajmniej juz jej nie hejtuje tylko milcze xD
biore na klate te wyzwiska xD
Najlepiej to wszyatkich takich olewac, Widzisz ja to wiem ale często mi to samej nie wychodzi.
no wiem, ale klaudiusz jest wrazliwa, cos jej napisze zeby sie posmiac, a ona potem placze, zreszta i tak jej nie zaufam, bo privkuja ze srunem od dawna i duzo o niej wie, wiec i tak jest dla mnie skonczona
no ja wlasnie zaluje ze wczesniej nie olewalem, jak np pravik hejtowal na srafe, to madra rada, ale troche pozno ja zastosowalem, ale dzieki Elcia, ze mi nikt wczesniej nie powiedzial... xD
tutaj to sobie moge pisac z hejterami i sie poobrazac, a tam jak hejtujesz sie z kims a potem temat leci albo ban to wkurwia, a tutaj wyjebane xD jestem tu u siebie
a jak nie bede mial ochoty odpisywac to skasuje post i chuj i nara hejterze xD albo zignoruje wyjebane xD
ja tu jestem adminem B)