BSDForAll.Org | Forums
ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Printable Version

+- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum)
+-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115)
+--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110)
+--- Thread: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka (/showthread.php?tid=540)

ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - summer song - 03-30-2025

takie dwie kurwy pierdoloneee chwasty z ryjem dałna XD

RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - monsieur - 03-30-2025

spoko xD

RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Phil - 03-30-2025

(03-30-2025, 11:07 AM)summer song Wrote: takie dwie kurwy pierdoloneee chwasty z ryjem dałna XD

A może zamiast tego chciałbyś dołączyć do mnie i kumpla? Twój nick byczy na pewno wziął się od ogrmonego kutasa mniam  Big Grin

RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Guest - 03-31-2025

Nie xD

RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Filip Matuszczak - 03-31-2025

(03-31-2025, 07:17 AM)Guest Wrote: Nie xD

Czemu krvo nie?!?! xD Rozpierdol mi swoim byczym sprzetem w kloake i wyslij prosto na OIOM Heart Wink

Bo moje serce tak jak ja naleza do Klaudiusza ;D

Ja sobie zaraz odpalam muzyke z telefonu i bede trenowal perkusje na moim padzie treningowym patrzac w gwiazdy xD

RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Piotr z Łodzi - 03-31-2025

(03-31-2025, 07:08 PM)Guest Wrote: Bo moje serce tak jak ja naleza do Klaudiusza ;D

Klaudiusz jest droga w utrzymaniu, np ta kolacja przekracza twój roczny dochód. Smile  Zejdź na ziemie gołodupcu Smile Poza tym ma już chłopaka z tego co mi wiadomo

Niemniej opierdolić kolbe byczemu możesz za darmo Big Grin

Nie moge opierdolic nic byczemu, a chlopakiem Klaudiusza jestem ja, poza tym jej facet nie musi utrzymywac, bo to madra i przedsiebiorcza kobieta, i stac ja na to, by sobie wynajac niewolnika xD

Kocham Cie Klaudiusz Smile

Wiem o Klaudiuszu, wiecej niz ci sie wydaje, bo duzo o sobie pisala ;D
Za droga w utrzymaniu, haha, dobry zart xD

Jeszcze jakies bajeczki na dobranoc masz mi do przekazania albo dowcip na dobranoc? ;D

Klaudiusz, ja wracam juz do domu ze spaceru, chyba nici z wypadu, jakos chce mi sie jeszcze troche pospac, ostatnio malo spalem, i przez pisanie do Ciebie na kafe troche jestem zmeczony tez, bo to byl intensywny weekend, dobranoc Klaudiusz skarbie, milego zycia Tobie zycze Smile

Ale polozylem sie na pol godzinki i popatrzylem sobie w gwiazdy i niebo, jutro moze powtorka bedzie, jak pospie, bo lubie byc wyspany i wypoczety, Klaudiuszku piekny i kochany Smile

Dobranoc B)

RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Klaudia - 04-01-2025

(03-31-2025, 10:11 PM)Guest Wrote: Klaudiusz, ja wracam juz do domu ze spaceru, chyba nici z wypadu, jakos chce mi sie jeszcze troche pospac, ostatnio malo spalem, i przez pisanie do Ciebie na kafe troche jestem zmeczony tez, bo to byl intensywny weekend, dobranoc Klaudiusz skarbie, milego zycia Tobie zycze Smile

Ale polozylem sie na pol godzinki i popatrzylem sobie w gwiazdy i niebo, jutro moze powtorka bedzie, jak pospie, bo lubie byc wyspany i wypoczety, Klaudiuszku piekny i kochany Smile

Dobranoc B)

Ej ale ja nawet ci na ryja bym nie nasrała bo stolca szkoda na takie zero jak ty także śnij sobie tam dalej

RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Guest - 04-01-2025

Aha, akurat xD

RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Klaudia - 04-01-2025

(04-01-2025, 01:37 AM)Guest Wrote: Aha, akurat xD

No akurat mi się chce srać
Otwieraj ryja to ci nasram chociaż szkoda stolca no ale niech stracę 
A chuj ci w ryj Cweluchu

RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Guest - 04-01-2025

Klaudia.piekna dziewczyno, jestes kobieta spelnjeniem mych marzen Big Grin