![]() |
ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Printable Version +- BSDForAll.Org | Forums (https://bsdforall.org/forum) +-- Forum: Freedom (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=115) +--- Forum: Psychiatryk24 (https://bsdforall.org/forum/forumdisplay.php?fid=110) +--- Thread: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka (/showthread.php?tid=540) |
ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - summer song - 03-30-2025 takie dwie kurwy pierdoloneee chwasty z ryjem dałna XD RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - monsieur - 03-30-2025 spoko xD RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Phil - 03-30-2025 (03-30-2025, 11:07 AM)summer song Wrote: takie dwie kurwy pierdoloneee chwasty z ryjem dałna XD A może zamiast tego chciałbyś dołączyć do mnie i kumpla? Twój nick byczy na pewno wziął się od ogrmonego kutasa mniam ![]() RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Guest - 03-31-2025 Nie xD RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Filip Matuszczak - 03-31-2025 (03-31-2025, 07:17 AM)Guest Wrote: Nie xD Czemu krvo nie?!?! xD Rozpierdol mi swoim byczym sprzetem w kloake i wyslij prosto na OIOM ![]() ![]() RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Guest - 03-31-2025 Bo moje serce tak jak ja naleza do Klaudiusza ;D RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Guest - 03-31-2025 Ja sobie zaraz odpalam muzyke z telefonu i bede trenowal perkusje na moim padzie treningowym patrzac w gwiazdy xD RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Piotr z Łodzi - 03-31-2025 (03-31-2025, 07:08 PM)Guest Wrote: Bo moje serce tak jak ja naleza do Klaudiusza ;D Klaudiusz jest droga w utrzymaniu, np ta kolacja przekracza twój roczny dochód. ![]() ![]() Niemniej opierdolić kolbe byczemu możesz za darmo ![]() RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Guest - 03-31-2025 Nie moge opierdolic nic byczemu, a chlopakiem Klaudiusza jestem ja, poza tym jej facet nie musi utrzymywac, bo to madra i przedsiebiorcza kobieta, i stac ja na to, by sobie wynajac niewolnika xD RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Guest - 03-31-2025 Kocham Cie Klaudiusz ![]() RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Guest - 03-31-2025 Wiem o Klaudiuszu, wiecej niz ci sie wydaje, bo duzo o sobie pisala ;D Za droga w utrzymaniu, haha, dobry zart xD Jeszcze jakies bajeczki na dobranoc masz mi do przekazania albo dowcip na dobranoc? ;D RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Guest - 03-31-2025 Klaudiusz, ja wracam juz do domu ze spaceru, chyba nici z wypadu, jakos chce mi sie jeszcze troche pospac, ostatnio malo spalem, i przez pisanie do Ciebie na kafe troche jestem zmeczony tez, bo to byl intensywny weekend, dobranoc Klaudiusz skarbie, milego zycia Tobie zycze ![]() Ale polozylem sie na pol godzinki i popatrzylem sobie w gwiazdy i niebo, jutro moze powtorka bedzie, jak pospie, bo lubie byc wyspany i wypoczety, Klaudiuszku piekny i kochany ![]() Dobranoc B) RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Klaudia - 04-01-2025 (03-31-2025, 10:11 PM)Guest Wrote: Klaudiusz, ja wracam juz do domu ze spaceru, chyba nici z wypadu, jakos chce mi sie jeszcze troche pospac, ostatnio malo spalem, i przez pisanie do Ciebie na kafe troche jestem zmeczony tez, bo to byl intensywny weekend, dobranoc Klaudiusz skarbie, milego zycia Tobie zycze Ej ale ja nawet ci na ryja bym nie nasrała bo stolca szkoda na takie zero jak ty także śnij sobie tam dalej RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Guest - 04-01-2025 Aha, akurat xD RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Klaudia - 04-01-2025 (04-01-2025, 01:37 AM)Guest Wrote: Aha, akurat xD No akurat mi się chce srać Otwieraj ryja to ci nasram chociaż szkoda stolca no ale niech stracę A chuj ci w ryj Cweluchu RE: ale bym kurwa ubił takiego filipka albo leżaka - Guest - 04-01-2025 Klaudia.piekna dziewczyno, jestes kobieta spelnjeniem mych marzen ![]() |