03-31-2025, 09:07 PM (This post was last modified: 03-31-2025, 09:31 PM by monsieur.)
(03-31-2025, 07:08 PM)Guest Wrote: Bo moje serce tak jak ja naleza do Klaudiusza ;D
Klaudiusz jest droga w utrzymaniu, np ta kolacja przekracza twój roczny dochód. Zejdź na ziemie gołodupcu Poza tym ma już chłopaka z tego co mi wiadomo
03-31-2025, 09:37 PM (This post was last modified: 03-31-2025, 09:52 PM by monsieur.)
Nie moge opierdolic nic byczemu, a chlopakiem Klaudiusza jestem ja, poza tym jej facet nie musi utrzymywac, bo to madra i przedsiebiorcza kobieta, i stac ja na to, by sobie wynajac niewolnika xD
Klaudiusz, ja wracam juz do domu ze spaceru, chyba nici z wypadu, jakos chce mi sie jeszcze troche pospac, ostatnio malo spalem, i przez pisanie do Ciebie na kafe troche jestem zmeczony tez, bo to byl intensywny weekend, dobranoc Klaudiusz skarbie, milego zycia Tobie zycze
Ale polozylem sie na pol godzinki i popatrzylem sobie w gwiazdy i niebo, jutro moze powtorka bedzie, jak pospie, bo lubie byc wyspany i wypoczety, Klaudiuszku piekny i kochany
(03-31-2025, 10:11 PM)Guest Wrote: Klaudiusz, ja wracam juz do domu ze spaceru, chyba nici z wypadu, jakos chce mi sie jeszcze troche pospac, ostatnio malo spalem, i przez pisanie do Ciebie na kafe troche jestem zmeczony tez, bo to byl intensywny weekend, dobranoc Klaudiusz skarbie, milego zycia Tobie zycze
Ale polozylem sie na pol godzinki i popatrzylem sobie w gwiazdy i niebo, jutro moze powtorka bedzie, jak pospie, bo lubie byc wyspany i wypoczety, Klaudiuszku piekny i kochany
Dobranoc B)
Ej ale ja nawet ci na ryja bym nie nasrała bo stolca szkoda na takie zero jak ty także śnij sobie tam dalej