Pewnie sa, ale nie na moja kieszen, ale w Polsce u mnie w miescie 3 baseny zwiedzalem i nie bylo, a tutaj place £83 miesiecznie i mam sauna/basen/silownia od 6 do 22 ile chce
W Polsce mi zawsze malo basenu bylo, bo drogo, tutaj sobie.poplywam . W ciagu dnia.pustki sa, bo ludzie w pracy, wiec sie fajnie plywa xD
Pewnie sa, ale nie na moja kieszen, ale w Polsce u mnie w miescie 3 baseny zwiedzalem i nie bylo, a tutaj place £83 miesiecznie i mam sauna/basen/silownia od 6 do 22 ile chce
W Polsce mi zawsze malo basenu bylo, bo drogo, tutaj sobie.poplywam Smile. W ciagu dnia.pustki sa, bo ludzie w pracy, wiec sie fajnie plywa xD
(01-02-2025, 03:49 PM)CynicFM Wrote: Dr Ahmed to cie bierze w czoko za 3000zl miesiezcnie xD
Ciebie za prawie darmo biora ciagle, ale tez i za darmo czasem XDD beka, ze se nawet benefitów ogarnac nie potrafisz to bys se solo mieszkal bez tych homo przygód XDD
(01-02-2025, 04:55 PM)CynicFM Wrote: Cool story bro xD
A KTO NA KAFE PISAL ZE BY LODA ROBIL LEZAKOWEJ KURWIE XDD I GRAL W TEKKENA SERIO CZASEM NORMALNIE PISZESZ, ALE POTEM POKAZUJESZ SWOJA HOMO TWARZ ISLAMSKIEGO TERRORYSTY I POTWIERDZASZ TO CO KAZDY PISZE