Niedawno sobie szedlem za miastem daleko i widzialem piekna chatke na wsi i zielen a wczesniej bialego konia i brazowego i szkoda ze nie mam hajsu i mnie nie stac na taki domek, ziemie i konie,.to z klaudiuszem bysmy sobie.zamieszkali i splodzili dzieci a ona by sobue na koniu jezdzila po swojej Ziemi, ah mozna sobie pomarzyc xD
Spoko, ja pamketam, jak klaudiusz pisala w styczniu, ze gdy jej tu nie bylo to czula sie lepiej, wiec w sumie to zycze jek dobrze, a ja mam plana dzisiaj isc na tripa.plywac w nocy i ogladac gwiazdy, a rano po spacerze ide na sauny i ladowac tel i powerbanka.i uderzam dalej na tripa do stratford gdzis sie urodzil szekspir a potem jak wroce do domu to bede wykonczony, ciekawe czy mi sie uda xD
(03-31-2025, 06:11 PM)Guest Wrote: Spoko, ja pamketam, jak klaudiusz pisala w styczniu, ze gdy jej tu nie bylo to czula sie lepiej, wiec w sumie to zycze jek dobrze, a ja mam plana dzisiaj isc na tripa.plywac w nocy i ogladac gwiazdy, a rano po spacerze ide na sauny i ladowac tel i powerbanka.i uderzam dalej na tripa do stratford gdzis sie urodzil szekspir a potem jak wroce do domu to bede wykonczony, ciekawe czy mi sie uda xD
O kurwa ale ci się jebie w tym PUSTYM DEKLU DEBILU
Ja wczoraj wieczorem bylem na spacerze za miastem a potem lezalem z pol godziny sobue na plecach i ogladalem gwiezdziste niebo i bylo fajnie, chyba dzisiaj znowu ide