Widzial może ktoś Klaudiusza?
Tęsknię ;(
Reply
hej Klaudiusz, wpadniesz do mnie na forum inne popisac ze mna i ziomeczkami? :P

https://www.d3jsp.org/viewforum.php?f=126
Reply
Sam nie moge w to uwierzyc, ale niestety, stalo sie

Wlasnie sie obudzilem i strzelilem dwie foty mojego pena w calej okazalosci dla klaudix. Moglbym nawet jej foto z karteczka z dedykacja wrzucic xD

Myslicie, ze chcialaby obczaic?

Ciekawi mnie czy temu cwanemu lisowi klaudiuszowi uda sie ode mnie wyciagnac foty, az sam nje wierze xD
Reply
No tyle razy mnje prosila o fotke, a dzisiaj znowu o niej mysle i mi sterczy i az foty dwie strzelilem xD

Leza na moim mejlu i czekaja xD. Klaudix.to jednak moja Pani jest i zrobie co zechce ;D

Nie wiem tylko jak jej wyslac i zebym jej zaufal, ze nikt poza nia nie zobaczy, ale mysle, ze po tym wszystkim co ja przeze mnie spotkalo,.zasluguje na foty mojego pena

Przy okazji obale mit pasztetowej
Reply
Moze i da ale.to dla.klaudix, mnie chyba prosila ze 3 razy albo 4 czy 5, a ja ze nie wysle, ale mozliwe, ze wymiekne i chyba wyciagnie ode mnie foty, jesli tego chce
Reply
Klaudixowi bym wyslal, a tak na publik to jakos nie chce, sorki

Nie wierze w ogole, bo normalnie przeciez mi nie staje i nie wysylam fot

Co ten klaudiusz mi narobil w tej glowie
Reply
Jak chcecie.foto pena, to do Klaudiusza, ale.poki co to nawet ona nie ma, ja udaje sie na spoczynek, baj xD
Reply
Wczoraj mi AncientWisdom znowu pisal, ze seeks.tylko po slubie i nie ma.opcji, ze sie bede ruuchal przed

To moj madrzejszy e-kolega i biore sobie jego rady do serca

Klaudiusz duzo wie.o mnie a ja o niej xD

Wlasnie.ide.sobie popisac z nim i z moja kolezanka rosjanka z australii

Milego dnia.Wink
Reply
Jestes ostro pierdolniety, bo ja wyzywales i zle jej rzyczyles. Nawet nie wiesz, ze byczy ja dojechal i ona jest w szpitalu teraz polamana, a byczy uciekl z Polski tirem. To twoja wina tez.
Reply
Jakby mi nie pisała o srunach który jej kazał mnie prowokować to bym tak nie pisał
Kiedyś normalnie pisaliśmy i było dobrze, a jak zaczęła o srunie pieerdolic to mam dość jej

W każdym razie życzę miłości na tamtym świecie
Żegnaj Klaudiusz
Reply
Gdzie jestes Klaudiusz ;(
Reply
(05-01-2025, 08:23 AM)monsieur Wrote: Gdzie jestes Klaudiusz ;(

No elo Big Grin https://files.catbox.moe/xm4s25.jpg
Reply
(05-01-2025, 08:23 AM)monsieur Wrote: Gdzie jestes Klaudiusz ;(

Tutaj DEBILU
Reply
aha
Reply
Klaudiusz <3
Reply
Jestes Klaudiusz? ;(
Bardzo mi Ciebie brakuje i tesknie Sad
Reply
(05-03-2025, 12:39 AM)monsieur Wrote: Jestes Klaudiusz? ;(
Bardzo mi Ciebie brakuje i tesknie Sad

Jestem DEBILU i chce ci possać pasztetową CWELUCHU 
Reply
Chyba jej nie ma, cos pisala, ze latem znajdzie sobie faceta ktory bedzie ja porywal z domu pewno na seks a ja sam zostane ;(
Reply
(05-05-2025, 10:31 PM)monsieur Wrote: Chyba jej nie ma, cos pisala, ze latem znajdzie sobie faceta ktory bedzie ja porywal z domu pewno na seks a ja sam zostane ;(

▇▇▇▔▔▇▇▇▇▔▇▇▇▔▔▇▔▇▔▔▔
▇▔▔▇▔▇▔▔▔▔▇▔▔▇▔▇▔▇▔▔▔
▇▔▔▇▔▇▇▇▔▔▇▇▇▔▔▇▔▇▔▔▔
▇▔▔▇▔▇▔▔▔▔▇▔▔▇▔▇▔▇▔▔▔
▇▇▇▔▔▇▇▇▇▔▇▇▇▔▔▇▔▇▇▇▇
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Reply
spoko
Reply

[-]
Quick Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)