05-20-2025, 01:25 AM
Usuń te forum bo wszyscy mnie tu hejtujom bo jak nie to:
https://m.youtube.com/watch?v=b6BVhbjt5i...FyeiBpcmVr
https://youtu.be/b6BVhbjt5iM?feature=shared
05-20-2025, 01:25 AM
Usuń te forum bo wszyscy mnie tu hejtujom bo jak nie to: https://m.youtube.com/watch?v=b6BVhbjt5i...FyeiBpcmVr https://youtu.be/b6BVhbjt5iM?feature=shared
05-20-2025, 07:54 AM
Nie usuwam
05-21-2025, 09:32 AM
Nie chce mi sie usuwac
05-27-2025, 03:11 AM
(05-21-2025, 09:32 AM)monsieur Wrote: Nie chce mi sie usuwac Setak chodzę dzisiaj cały na ciśnieniu bo dotarło do mnie że nawet na kwadrat zaprosić ciężko jeszcze kuchnia i łazienka a i tak nie podoba mi się do końca to co już zrobione wizja pracy za dwa lata wszystko mnie przytloczylo od tej rozmowy z niom
06-02-2025, 04:58 PM
Ten stres mnie czasem wykańcza a tak bym se wynajol kase inwestycji ona miche ja tankowanie w srace
5 lat bym jom tak wyoral że już by nie było potrzeby jej nigdy związku a później by, se poszedł do wszystko ok Jednak to może być realny problem jak np luzy na palec szkoda dziewczyny bardzo fajna z charakterem niedineniona jakaś nvm czego szuka Ja ogólnie to tak uwielbiam jom czasem ze wspomnień że mam poczucie bez sexu jom brac nawet nie wiem jestem wysoki młodo wyglądam jak na swój wiek jeśli chodzi o samą atrakcyjność fizycznom to nie była jej liga Ale wiadomo lachon sobie dopisuje bezrobotny bez prawka to może ma szansę Nie raz wale konia do sexu z brzydkom bo sraka mi siedzi strasznieWszystko i nic ja bym nawet te gladzie zrobił iskrze ale to nie może być chęć gładzi tylko budzić sięchodzę dzisiaj cały na ciśnieniu bo dotarło do mnie że nawet na kwadrat zaprosić ciężko jeszcze kuchnia i łazienka a i tak nie podoba mi się do końca to co już zrobione wizja pracy za dwa lata wszystko mnie przytloczylo od tej rozmowy z niomNie raz wale konia do sexu z brzydkom bo sraka mi siedzi strasznie się usmialem wtedy to było coś że brzydka jest i ma kiepski charakter nad którym wgl nie pracuje i wyjaśnia ludzi aż po buty nie wiem jestem wysoki młodo wyglądam jak na swój wiek jeśli chodzi o samą atrakcyjność fizycznom to nie była jej liga Ale wiadomo lachon sobie dopisuje bezrobotny bez prawka to może ma szansę się usmialem wtedy to było coś że brzydka jest i ma kiepski charakter nad którym wgl nie pracuje i wyjaśnia ludzi aż po buty Ja ogólnie to tak uwielbiam jom czasem ze wspomnień że mam poczucie bez sexu jom brac nawet Ten stres mnie czasem wykańcza a tak bym se wynajol kase inwestycji ona miche ja tankowanie w srace 5 lat bym jom tak wyoral że już by nie było potrzeby jej nigdy związku a później by, se poszedł do wszystko ok Jednak to może być realny problem jak np luzy na palec szkoda dziewczyny bardzo fajna z charakterem niedineniona jakaś nvm czego szuka się usmialem wtedy to było coś że brzydka jest i ma kiepski charakter nad którym wgl nie pracuje i wyjaśnia ludzi aż po buty Ten stres mnie czasem wykańcza a tak bym se wynajol kase inwestycji ona miche ja tankowanie w srace 5 lat bym jom tak wyoral że już by nie było potrzeby jej nigdy związku a później by, se poszedł do Ja ogólnie to tak uwielbiam jom czasem ze wspomnień że mam poczucie bez sexu jom brac nawet się usmialem wtedy to było coś że brzydka jest i ma kiepski charakter nad którym wgl nie pracuje i wyjaśnia ludzi aż po buty Nie raz wale konia do sexu z brzydkom bo sraka mi siedzi strasznienie wiem jestem wysoki młodo wyglądam jak na swój wiek jeśli chodzi o samą atrakcyjność fizycznom to nie była jej liga Ale wiadomo lachon sobie dopisuje bezrobotny bez prawka to może ma szansę się usmialem wtedy to było coś że brzydka jest i ma kiepski charakter nad którym wgl nie pracuje i wyjaśnia ludzi aż po buty Wszystko i nic ja bym nawet te gladzie zrobił iskrze ale to nie może być chęć gładzi tylko budzić sięchodzę dzisiaj cały na ciśnieniu bo dotarło do mnie że nawet na kwadrat zaprosić ciężko jeszcze kuchnia i łazienka a i tak nie podoba mi się do końca to co już zrobione wizja pracy za dwa lata wszystko mnie przytloczylo od tej rozmowy z niom |