• Login
  • Register
  • Login Register
    Login
    Username:
    Password:
  • Home
  • Members
  • Team
  • Help
  • More
    • Link 1
    • Link 2
    • Link 3
User Links
  • Login
  • Register
  • Login Register
    Login
    Username:
    Password:

Quick Links Home Members Team Help
    More Link 1 Link 2 Link 3

Home Forum BNC/ZNC FileBin PasteBin WebIRC WebMail TorOnion
    SavePalestine SmileFlag SavePalestine SmileFlag SavePalestine SavePalestine PageHits:
    BSDForAll.Org | Forums Freedom Polska wrocilem z wycieczki

New Reply 
    wrocilem z wycieczki
    Guest

Anonim

7 hours ago
    Wrocilem wlasnie, widzialem wschod ksiezyca i zachod, i zachlod slonca Xd
    A potem jak byl wschod slonca, to poszedlem zdrzemnac sie na trawce przy samej lesnej rzeczce i tak dwie godzinki przysnelo mi sie Xd. Budze sie, a tu juz calkowicie zachmurzone niebo.  

Dobrze, ze poszedlem, bo teraz moze byc pochmurno i deszczowo.
    Ale mnie rozpieerdala jak jestem na tym wzgorzu 15km za miastem, slonce zaszlo juz, a ja widze piekna panorame, no kilometry samej zieleni i to wielkie niebo, a na niebie taka nieruchoma chmura co sie nie porusza juz i ogladam, jak sie sciemnia tylko, a ta wielka chmura nie znika, co za widok, rozpieerdala mnie, a niebo co raz ciemniejsze sie robi i pierwsze gwiazdy sie pojawiaja, i widac jeszcze ta chmure gdzies bardzo wysoko i daleko, co za widok 

Zaliczylem spanie w zbozu, 4 godziny spalem na srodku farmy w zbozu xD.
    A wieczorem jak niebo bylo jeszcze jasne, ale po zachodzie slonca blekitno pomaranczowe, to ja widzialem na tle nieba jak lataja komary chcace mnie pozrec xD. To bylo piekne, co za widok
    Ja bylem obok jednej wioski, zazdroszcze ludziom, ktorzy tam mieszkaja, niezle fit laseczki tam sa, ahh... wieczorem jeszcze plywalem na outdoor w stawie xD. Wycieczka udana xD
    Teraz jestem caly obolaly i niewyspany, a mnie na silownie ciagnie na wioslarza i rowerek i sauna i basen, ehh... A najchetniej wrocilbym tam na ta farme, ale wez idz znowu 15km z ciezkim plecakiem a nog nie czuje
    PRZEMEK

Anonim

7 hours ago
    BYCZY, LEZAK I TY MACIE WPIERDOL ZA NIMFETKE MOJOM KURWA
    Guest

Anonim

4 hours ago
    Sram na was
    « Next Oldest | Next Newest »

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Quick Reply

⛝ ♫

You have selected one or more posts to quote. Quote these posts now or deselect them.

• View a Printable Version
    • Subscribe to this thread

BSDForAll

Home · Members · Team · Help · Contact

© Designed by D&D - Powered by MyBB

https://bsdforall.org

+44 7438910761

support@bsdforall.org

About the company BSDForALL provides the OpenBSD VPS's, please check there for more info at https://bsdforall.org/epay

Linear Mode
    Threaded Mode