Odszedlem z kafe i wykopy i inne i juz nigdy z nikim nie popisze stamtad
Ehh

Zostaje juz tylko tutaj i na moim serwerze. Nie mam checi juz byc zwyklym szarakiem userem w internecie. Bycie adminem jest fajniejsze
Reply
Nie no kurwa tak to sienieda wracaj HUJU na kafe
Reply
Nie wracam xD

Gram w league of legends wild rift duzo, niezle mi idzie
W liceum duzo gralem w ta gre na PC jak siedzialem w mieszkaniu sam I poznalem szwedke Linde xD I gralismy razem

Spoko gierka, nawet ogarniam xD. Fajnie ze na mojej konsoli retroid pocket 5 mi super dziala xD. Mam internet z telefonu wiec wlaczam wi fi hotspot I mam 5 powerbankow, ktore laduje na silowni pol dnia, I robie sobie gaming sesje w lola jee xD
Reply
Iskra się o ciebie martwi że coś złego ci się stało
Przekazać jej coś?
Reply
(9 hours ago)Guest Wrote: Iskra się o ciebie martwi że coś złego ci się stało
Przekazać jej coś?

Tak przekaż jej to co napiszę przyjacielu, to sprawa życia i śmierci! Odszedłem z kafe i wykopów, już mi rodzina pomogła, mam mieszkanie, benefity i leki. Jest ok, gram sobie w gierki, dużo ćwiczę i pływam. Wychodzę na prostą. A powiedz jej też, że jest gnidą bo pisze z tym starym pedofilem leżakiem z małym ptakiem, największą kurwą na kafe i z tym pedałem moonem. Ogólnie nawet te normiki rym cymy piszą z pedofilem leżakiem to wiele o nich mówi. A Klaudiusz to koorwa, jak jej faceci krasnal, buczy, czy moony, oby jakiś psychol z Indii ją dojechał. Wszystkim wam z kafe po za kilkoma ludźmi chuj w dupę xdddd
Reply

[-]
Quick Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)