Odszedlem z kafe i wykopy i inne i juz nigdy z nikim nie popisze stamtad
Ehh

Zostaje juz tylko tutaj i na moim serwerze. Nie mam checi juz byc zwyklym szarakiem userem w internecie. Bycie adminem jest fajniejsze
Reply
Nie no kurwa tak to sienieda wracaj HUJU na kafe
Reply
Nie wracam xD

Gram w league of legends wild rift duzo, niezle mi idzie
W liceum duzo gralem w ta gre na PC jak siedzialem w mieszkaniu sam I poznalem szwedke Linde xD I gralismy razem

Spoko gierka, nawet ogarniam xD. Fajnie ze na mojej konsoli retroid pocket 5 mi super dziala xD. Mam internet z telefonu wiec wlaczam wi fi hotspot I mam 5 powerbankow, ktore laduje na silowni pol dnia, I robie sobie gaming sesje w lola jee xD
Reply
Iskra się o ciebie martwi że coś złego ci się stało
Przekazać jej coś?
Reply
Nie pisze juz na kafe, bo moderacja wszystko kasuje

To forum tez nie wiem ile postoi, bo ja juz nie interesuje sie za bardzo komputerami I serwerami... Jak mi wspollokator.rozjebal laptopa, a teraz jestem bezdomny to mi sie odechcialo juz w ogole internetow.

Wiec gram sobie w gry, co tez jest strata czasu, ale chyba lepsze niz kafe, bo mnie nikt nie kasuje bez powodu I nie banuje

Na wykop czasem sobie pisze. Ten u gory to nie ja.
Reply
Pewnie zawinęli cie do psychiatryka i dlatego już nie zanudzasz na kafeterii
Reply
Nie zawineli, mieszkam sobie w lesie, jest jesien wiec wszedzie pelno korowych lisci na glebie. Trenuje perkusje, chodze grac na zywo na bebnach Co srode. Ludzie MI mowia, ze jestem awesome Smile.

Na kafe po mnie wszyscy jada. Troche nie moge zapomniec o tym, co pisalem Klaudii...ze zycze jej raka I jest k... ;/. Ciezko mi sie patrzy na jej smutki. Chcialbym, zeby byla szczesliwa, a los sie do niej usmiechnal. Mi tam jest dobrze. Kocham muzyke I nie musze juz pisac z babami na necie, w realu ich pod dostatkiem
Reply
Szkoda mi czasu na srakaterie, bo tam wszystko co pisze to ktos usuwa, a moje konta banuje.

Pierdole taki interes. Wiekszy sens ma granie w world of warcraft I wbijanie 100 level niz pisanie na srafe
Reply

[-]
Quick Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)