Szkoda, że Klaudia już odeszła.
W sumie przeze mnie. Brakuje mi Jej bardzo
Have a good 2025!
Wesolego 2025 wszystkim Smile

All the best \(^^)/
Reply
TO PO CO JA WYZYWASZ I ZYCZYSZ SMIERCI POPIERDOLENCU JEDEN?? CIEBIE TRZEBA ZGLOSIC NA JAKIES SLUZBY W UK, ZEBY CIEBIE ZABRALI W KAFTAN.
Reply
to sobie zglaszajcie frajerzy xD
nie boje sie ani was ani sluzb xD

i klaudiusza tez mam w dupie, bo ona tez mnie obraza xD
Have a good 2025!
Wesolego 2025 wszystkim Smile

All the best \(^^)/
Reply
Serio weź się uspokój, wyłącz neta i idź do matki na święta. Zacznij się leczyć i ogarnij sobie jakąś pracę typie. Żyjesz, jak zwierzę, plujesz jadem, wyzywasz ludzi bez powodu. Masz ponad 30 lat, a zachowujesz się, jak pizdeczka jakaś 12latka. A najlepsze kurwa, jak wyzywa godzinami ludzi, a potem z dupy pisze te same pierdoły, pogram se w gierki, sauna, perkusja jeeee XDD, tfuu. Najpierw ludziom grozi i życzy najgorszego, a potem jakby nic się nie stało pisze jakieś swoje duperele ze świata bezrobotnego żula. Żałosne. Ogarnij się typie.
Reply
Wypiërdalaj śmieciu bo nawet nie czytam twojego bełkotu
Reply
(Yesterday, 05:06 PM)Guest Wrote: Serio weź się uspokój, wyłącz neta i idź do matki na święta. Zacznij się leczyć i ogarnij sobie jakąś pracę typie. Żyjesz, jak zwierzę, plujesz jadem, wyzywasz ludzi bez powodu. Masz ponad 30 lat, a zachowujesz się, jak pizdeczka jakaś 12latka. A najlepsze kurwa, jak wyzywa godzinami ludzi, a potem z dupy pisze te same pierdoły, pogram se w gierki, sauna, perkusja jeeee XDD, tfuu. Najpierw ludziom grozi i życzy najgorszego, a potem jakby nic się nie stało pisze jakieś swoje duperele ze świata bezrobotnego żula. Żałosne. Ogarnij się typie.

ten chlopiec jest zagubiony, bo musial uciekac z ostatniego mieszkania swojego swira angola 'kolegi', który byl tez alfonsem i dilerem. Ktos pisal na kafe, ze podobno Filip go okradl, potem go sprzedal na policje, zeby go za dilerke zamkneli, a potem jak nie bylo nikogo, to okradl go do konca ze wszystkiego co zostalo i uciekl do lasu. jak tamten wyjdzie to tez go bedzie szukal, jak szukaja go inni alfonsi ciapaci podobno. a on dlatego pluje na kafeterii jadem
Reply
Nikogo nie okradlem i nie jestem zagubiony xD
Reply
Nikt mnie nie szuka chyba że Klaudia ;P
Reply

[-]
Quick Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)