00:42 Jabolowsky [603]: Jabolowsky feat. Primo Levi - Guwno w rondelku [Renori BOOTLEG] 00:43 Renori [352]: A FSZYSKO TO BO ROTY KOHAM I NJEWJEM JAK BEZ ROTUW MUGBYM RZYC HOC POKARZE CI CZYM MOJE GUWNO JES DLA CIEBIE WYGUWNIE SIE
21:00 Calgoradon Kyonus [163]: aniele rotwormie strozu muj ty zawsze przy mnie stuj, na fiblu w thais pod venore badz nam zawsze rotwormem strzez duszy ciala mego i zaprowadz nas do rotworma wiecznego amen
08:00:05 Turbo Mustard [110]: rotwormie nasz kturys jest w cavie przyjdz krulestwo rotwormowe twoje, meata naszego powszedniego daj nam dzisiaj, odpusc nasze kille i zbaw nas od zlego. Amen
09:36 Ojciec Old Maza [651]: Smak ja z rana zupka chmielowa Budweiserek 09:37 Ojciec Old Maza [651]: Piwko z rana jak smietana mowia ze dzetelmeni nie pija pszed 12-ta ale ja nim nie
21:16 Draxal Thon [41]: ZGODZE SIE ALE ZROZUM LOGICZNIE JAK JA MOGE SIE SADZIC JAK JA NAWET NA CHLEB MUSZE OSZCZEDZAC ...MNIE NIE SMIESZY PRAWDZIWA SPRAWA SADOWA DLA BEKI PISALEM TAKIE RZECZY ALE TO ZE PARAGRAFY NIEKTORE ZNAM TO PRAWDA
RAZ MIALEM MILC LACHE Z FIZYKI ALE DAJE NAUCZYCIELOWI BILET NA KULIMAKS W CHOLANDII I MUWIE ZE CHCE DWUJKE A ON MUWI ZE IDZIEMY DO DYREKTORKI A DYREKTORKA MUWI JA BYM BRALA
Napisalem tylko co imponuje mi U kobiet.
OK, NADRABIAM JUZ.
Uwielbiam meskich kolesiow z szerokimi barami i zajebistym kaloryferem oraz wyjebana klata, co by mozna zlizywac bita smietana z tak przepysznego ciasteczka.
W bicu musi miec co najmniej 40 i miec niechlujny zarost. Musi miec czarne wlosy i zielone oczy! Miec klase, zajebisty samochod!
I JEBAC SIE W KIBLACH HIPERMARKETOW.
ZADOWOLONY?!
wypierdalaj szmaciarzu jebany!!! nie lansuje sie tym ze bede to pil tylko sie pytam kurwa jak to zrobic!! nie podniecam sie ile moge wypic kurwa!! <a tak na marginesie po 4 piwach nie mam nawet fazy szmato!!>