NA TINY CHAT(SAMOSIA, KOWBO TAKIE OMEGLE COS) ZACZAL DRZEC MORDE NA GLOS I POTEM NA KAMERZE SKAKAL NA KANAPIE Z JAKIMS MISKIEM BEZ GACI W KOSZULCE BASS HUNTERA XDDD ALE BYLA BEKA, POTEM SIE OKAZALO, ZE TO ON. BO PODAWAL SIE ZA MARCINA34, A TO BYL ON. POZNALI GO PO POKOJU I JEGO FOTACH POTEM. XDDDD O KURWAA
klaudiusz, lol ona nie ma pojecia o niczym. o samosi i kowbo....bycznik to kawal psychola do wyrwania, a to i tak nic
Threads: 166
ona teraz gra w gierki z cyberpunkiem, to ten co jej nagadal, ze moje forum to wirusy i jest niebezpieczne i przez to katiuszka tutaj wpadla a ja przezylem kolejny zawod milosny
Weź pierdol ich wszystkich. Robisz w IT, to jednak masz jeszcze jakiś talent. Zwykle leczenie dźwiękiem i dropsy na sen pomogą.
ten klaudiusz to w ogole mnie nienawidzi, jak ja miloscia do niej, to ona gardzi po mnie, i lubi gdy po mnie jada albo gdy mnie na kafe nie ma, i mnie obgaduja np. to klaudiusz jest zachwycona wtedy
kurwy ścierwa macie przestać mnie szkalować iks de Gaju słodka nie wierz im rzecznik to ty kurwo aaaaaaaa
Bez kitu pamiętam xD. Najpierw marcin34 coś foty wrzucał, a potem byczy zaczął go udawać i na tiny samosia darł jape I skakał bez gaci na jakiejś kanapie z miśkiem XDDDD potem wyszło że to on, bo marcin 34 miał inny pokój itp. Albo chory zjeb pisał do nymphette groźby, albo że jest sparaliżowany i niech mu lache zrobi XDD POZIOM spierdolenia przema, lezaksa
Ciekawe ile tu osob pisze
Ja ciagle tesknie za Katiuszka, a jej nie ma i nie bedzie, niestety
jej nawet nie ma juz zaszla w ciaze