jestem naprawde zadowolony z tego jak dziala mi diablo 3 na emulatorze do nintendo sw
(06-15-2025, 05:00 AM)Guest Wrote:
(07-19-1975, 01:00 AM)Guest Wrote:
(06-15-2025, 04:59 AM)Guest Wrote:
(06-15-2025, 04:56 AM)Guest Wrote:
(06-15-2025, 04:53 AM)Iskra Wrote: Sami stworzyliscie tego potwora. Gdy weszłam na to forum zaraz wjechały docinki o byle gufno od nie jednej osoby. Zaznaczam że mówię ogólnie ale nie każdy tak robił mi i zdarzają się wyjątki od tego co zarazem napiszę. Zatraciliście umiejętność normalnego wyrażenia zdania, tylko jest hejt jak od obsranych smarkaczy w podstawówce. Nauczyliście tego i dostajecie to samo. Ale najgorsze w tym chyba jest jednak to, że jesteście wybiórczy w zwracaniu uwagi na dosrywki i lizodoopy aż do porzygu, czyli jeśli robi to ktoś, kto wam doope liże, to mu wszystko uchodzi na sucho, a innemu wytykacie. Kiedyś jak miałam kontakt z Przemem to mu publicznie zwróciłam uwagę na dosrywki, potem już nie i nikomu z osób co do których nic nie mam, bo właśnie sami tak robicie. Zbieranie co zasialiśie. Pamiętam tylko jedną sytuację gdy Robjaklubie zwróciła uwagę Smokowi, poza tym nikogo na to nie stać gdy chodzi o psiapsi. Już mniejsza że nie zwracanie uwagę na mitomanienie psiapsi, czy wady typu hipokryzja i inne, ale chociaż byście dostrzegli że jest ta osoba chamskim hejterem. I nie spodziewam się zdrowego odbioru tego postu, wątpię aby kogoś było stać na co inne niż obrona siebie i mi dosryw z tego powodu.Dlatego nie mam już ochoty być czynnym uczestnikiem tego forum. Niby dlaczego mam mieć tu styczność z takimi ludźmi od których w realu stronię i od zachowań które w realu nie toleruję, dzięki temu rzadko doświadczam i nie oglądam jak inni muszą doświadczać? Mnie to nie bawi być jednym z takich, chociaż nieraz z boku patrząc wydawać się mogło że lubię, ale tak nigdy nie było. Dlatego sami się bawcie w szambie kto inaczej nie umie, a reszta, ta normalniejsza (ci co sami tego nie robią innym), jeśli potrafi tolerować, to już ich sprawa.Sami stworzyliscie tego potwora. Gdy weszłam na to forum zaraz wjechały docinki o byle gufno od nie jednej osoby. Zaznaczam że mówię ogólnie ale nie każdy tak robił mi i zdarzają się wyjątki od tego co zaraz napiszę. Zatraciliście umiejętność normalnego wyrażenia zdania, tylko jest hejt jak od obsranych smarkaczy w podstawówce. Nauczyliście tego i dostajecie to samo. Ale najgorsze w tym chyba jest jednak to, że jesteście wybiórczy w zwracaniu uwagi na dosrywki i lizodoopy aż do porzygu, czyli jeśli robi to ktoś, kto wam doope liże, to mu wszystko uchodzi na sucho, a innemu wytykacie. Kiedyś jak miałam kontakt z Przemem to mu publicznie zwróciłam uwagę na dosrywki, potem już nie i nikomu z osób co do których nic nie mam, bo właśnie sami tak robicie. Zbieranie co zasialiśie. Pamiętam tylko jedną sytuację gdy Robjaklubie zwróciła uwagę Smokowi, poza tym nikogo na to nie stać gdy chodzi o psiapsi. Już mniejsza że nie zwracanie uwagę na mitomanienie psiapsi, czy wady typu hipokryzja i inne, ale chociaż byście dostrzegli że jest ta osoba chamskim hejterem. I nie spodziewam się zdrowego odbioru tego postu, wątpię aby kogoś było stać na co inne niż obrona siebie i mi dosryw z tego powodu.Dlatego nie mam już ochoty być czynnym uczestnikiem tego forum. Niby dlaczego mam mieć tu styczność z takimi ludźmi od których w realu stronię i od zachowań które w realu nie toleruję, dzięki temu rzadko doświadczam i nie oglądam jak inni muszą doświadczać? Mnie to nie bawi być jednym z takich, chociaż nieraz z boku patrząc wydawać się mogło że lubię, ale tak nigdy nie było. Dlatego sami się bawcie w szambie kto inaczej nie umie, a reszta, ta normalniejsza (ci co sami tego nie robią innym), jeśli potrafi tolerować, to już ich sprawa.Sami stworzyliscie tego potwora. Gdy weszłam na to forum zaraz wjechały docinki o byle gufno od nie jednej osoby. Zaznaczam że mówię ogólnie ale nie każdy tak robił mi i zdarzają się wyjątki od tego co zaraz napiszę. Zatraciliście umiejętność normalnego wyrażenia zdania, tylko jest hejt jak od obsranych smarkaczy w podstawówce. Nauczyliście tego i dostajecie to samo. Ale najgorsze w tym chyba jest jednak to, że jesteście wybiórczy w zwracaniu uwagi na dosrywki i lizodoopy aż do porzygu, czyli jeśli robi to ktoś, kto wam doope liże, to mu wszystko uchodzi na sucho, a innemu wytykacie. Kiedyś jak miałam kontakt z Przemem to mu publicznie zwróciłam uwagę na dosrywki, potem już nie i nikomu z osób co do których nic nie mam, bo właśnie sami tak robicie. Zbieranie co zasialiśie. Pamiętam tylko jedną sytuację gdy Robjaklubie zwróciła uwagę Smokowi, poza tym nikogo na to nie stać gdy chodzi o psiapsi. Już mniejsza że nie zwracanie uwagę na mitomanienie psiapsi, czy wady typu hipokryzja i inne, ale chociaż byście dostrzegli że jest ta osoba chamskim hejterem. I nie spodziewam się zdrowego odbioru tego postu, wątpię aby kogoś było stać na co inne niż obrona siebie i mi dosryw z tego powodu.Dlatego nie mam już ochoty być czynnym uczestnikiem tego forum. Niby dlaczego mam mieć tu styczność z takimi ludźmi od których w realu stronię i od zachowań które w realu nie toleruję, dzięki temu rzadko doświadczam i nie oglądam jak inni muszą doświadczać? Mnie to nie bawi być jednym z takich, chociaż nieraz z boku patrząc wydawać się mogło że lubię, ale tak nigdy nie było. Dlatego sami się bawcie w szambie kto inaczej nie umie, a reszta, ta normalniejsza (ci co sami tego nie robią innym), jeśli potrafi tolerować, to już ich sprawa.Sami stworzyliscie tego potwora. Gdy weszłam na to forum zaraz wjechały docinki o byle gufno od nie jednej osoby. Zaznaczam że mówię ogólnie ale nie każdy tak robił mi i zdarzają się wyjątki od tego co zaraz napiszę. Zatraciliście umiejętność normalnego wyrażenia zdania, tylko jest hejt jak od obsranych smarkaczy w podstawówce. Nauczyliście tego i dostajecie to samo. Ale najgorsze w tym chyba jest jednak to, że jesteście wybiórczy w zwracaniu uwagi na dosrywki i lizodoopy aż do porzygu, czyli jeśli robi to ktoś, kto wam doope liże, to mu wszystko uchodzi na sucho, a innemu wytykacie. Kiedyś jak miałam kontakt z Przemem to mu publicznie zwróciłam uwagę na dosrywki, potem już nie i nikomu z osób co do których nic nie mam, bo właśnie sami tak robicie. Zbieranie co zasialiśie. Pamiętam tylko jedną sytuację gdy Robjaklubie zwróciła uwagę Smokowi, poza tym nikogo na to nie stać gdy chodzi o psiapsi. Już mniejsza że nie zwracanie uwagę na mitomanienie psiapsi, czy wady typu hipokryzja i inne, ale chociaż byście dostrzegli że jest ta osoba chamskim hejterem. I nie spodziewam się zdrowego odbioru tego postu, wątpię aby kogoś było stać na co inne niż obrona siebie i mi dosryw z tego powodu.Dlatego nie mam już ochoty być czynnym uczestnikiem tego forum. Niby dlaczego mam mieć tu styczność z takimi ludźmi od których w realu stronię i od zachowań które w realu nie toleruję, dzięki temu rzadko doświadczam i nie oglądam jak inni muszą doświadczać? Mnie to nie bawi być jednym z takich, chociaż nieraz z boku patrząc wydawać się mogło że lubię, ale tak nigdy nie było. Dlatego sami się bawcie w szambie kto inaczej nie umie, a reszta, ta normalniejsza (ci co sami tego nie robią innym), jeśli potrafi tolerować, to już ich sprawa.Sami stworzyliscie tego potwora. Gdy weszłam na to forum zaraz wjechały docinki o byle gufno od nie jednej osoby. Zaznaczam że mówię ogólnie ale nie każdy tak robił mi i zdarzają się wyjątki od tego co zaraz napiszę. Zatraciliście umiejętność normalnego wyrażenia zdania, tylko jest hejt jak od obsranych smarkaczy w podstawówce. Nauczyliście tego i dostajecie to samo. Ale najgorsze w tym chyba jest jednak to, że jesteście wybiórczy w zwracaniu uwagi na dosrywki i lizodoopy aż do porzygu, czyli jeśli robi to ktoś, kto wam doope liże, to mu wszystko uchodzi na sucho, a innemu wytykacie. Kiedyś jak miałam kontakt z Przemem to mu publicznie zwróciłam uwagę na dosrywki, potem już nie i nikomu z osób co do których nic nie mam, bo właśnie sami tak robicie. Zbieranie co zasialiśie. Pamiętam tylko jedną sytuację gdy Robjaklubie zwróciła uwagę Smokowi, poza tym nikogo na to nie stać gdy chodzi o psiapsi. Już mniejsza że nie zwracanie uwagę na mitomanienie psiapsi, czy wady typu hipokryzja i inne, ale chociaż byście dostrzegli że jest ta osoba chamskim hejterem. I nie spodziewam się zdrowego odbioru tego postu, wątpię aby kogoś było stać na co inne niż obrona siebie i mi dosryw z tego powodu.Dlatego nie mam już ochoty być czynnym uczestnikiem tego forum. Niby dlaczego mam mieć tu styczność z takimi ludźmi od których w realu stronię i od zachowań które w realu nie toleruję, dzięki temu rzadko doświadczam i nie oglądam jak inni muszą doświadczać? Mnie to nie bawi być jednym z takich, chociaż nieraz z boku patrząc wydawać się mogło że lubię, ale tak nigdy nie było. Dlatego sami się bawcie w szambie kto inaczej nie umie, a reszta, ta normalniejsza (ci co sami tego nie robią innym), jeśli potrafi tolerować, to już ich sprawa.Sami stworzyliscie tego potwora. Gdy weszłam na to forum zaraz wjechały docinki o byle gufno od nie jednej osoby. Zaznaczam że mówię ogólnie ale nie każdy tak robił mi i zdarzają się wyjątki od tego co zaraz napiszę. Zatraciliście umiejętność normalnego wyrażenia zdania, tylko jest hejt jak od obsranych smarkaczy w podstawówce. Nauczyliście tego i dostajecie to samo. Ale najgorsze w tym chyba jest jednak to, że jesteście wybiórczy w zwracaniu uwagi na dosrywki i lizodoopy aż do porzygu, czyli jeśli robi to ktoś, kto wam doope liże, to mu wszystko uchodzi na sucho, a innemu wytykacie. Kiedyś jak miałam kontakt z Przemem to mu publicznie zwróciłam uwagę na dosrywki, potem już nie i nikomu z osób co do których nic nie mam, bo właśnie sami tak robicie. Zbieranie co zasialiśie. Pamiętam tylko jedną sytuację gdy Robjaklubie zwróciła uwagę Smokowi, poza tym nikogo na to nie stać gdy chodzi o psiapsi. Już mniejsza że nie zwracanie uwagę na mitomanienie psiapsi, czy wady typu hipokryzja i inne, ale chociaż byście dostrzegli że jest ta osoba chamskim hejterem. I nie spodziewam się zdrowego odbioru tego postu, wątpię aby kogoś było stać na co inne niż obrona siebie i mi dosryw z tego powodu.Dlatego nie mam już ochoty być czynnym uczestnikiem tego forum. Niby dlaczego mam mieć tu styczność z takimi ludźmi od których w realu stronię i od zachowań które w realu nie toleruję, dzięki temu rzadko doświadczam i nie oglądam jak inni muszą doświadczać? Mnie to nie bawi być jednym z takich, chociaż nieraz z boku patrząc wydawać się mogło że lubię, ale tak nigdy nie było. Dlatego sami się bawcie w szambie kto inaczej nie umie, a reszta, ta normalniejsza (ci co sami tego nie robią innym), jeśli potrafi tolerować, to już ich sprawa.Sami stworzyliscie tego potwora. Gdy weszłam na to forum zaraz wjechały docinki o byle gufno od nie jednej osoby. Zaznaczam że mówię ogólnie ale nie każdy tak robił mi i zdarzają się wyjątki od tego co zaraz napiszę. Zatraciliście umiejętność normalnego wyrażenia zdania, tylko jest hejt jak od obsranych smarkaczy w podstawówce. Nauczyliście tego i dostajecie to samo. Ale najgorsze w tym chyba jest jednak to, że jesteście wybiórczy w zwracaniu uwagi na dosrywki i lizodoopy aż do porzygu, czyli jeśli robi to ktoś, kto wam doope liże, to mu wszystko uchodzi na sucho, a innemu wytykacie. Kiedyś jak miałam kontakt z Przemem to mu publicznie zwróciłam uwagę na dosrywki, potem już nie i nikomu z osób co do których nic nie mam, bo właśnie sami tak robicie. Zbieranie co zasialiśie. Pamiętam tylko jedną sytuację gdy Robjaklubie zwróciła uwagę Smokowi, poza tym nikogo na to nie stać gdy chodzi o psiapsi. Już mniejsza że nie zwracanie uwagę na mitomanienie psiapsi, czy wady typu hipokryzja i inne, ale chociaż byście dostrzegli że jest ta osoba chamskim hejterem. I nie spodziewam się zdrowego odbioru tego postu, wątpię aby kogoś było stać na co inne niż obrona siebie i mi dosryw z tego powodu.Dlatego nie mam już ochoty być czynnym uczestnikiem tego forum. Niby dlaczego mam mieć tu styczność z takimi ludźmi od których w realu stronię i od zachowań które w realu nie toleruję, dzięki temu rzadko doświadczam i nie oglądam jak inni muszą doświadczać? Mnie to nie bawi być jednym z takich, chociaż nieraz z boku patrząc wydawać się mogło że lubię, ale tak nigdy nie było. Dlatego sami się bawcie w szambie kto inaczej nie umie, a reszta, ta normalniejsza (ci co sami tego nie robią innym), jeśli potrafi tolerować, to już ich sprawa.Sami stworzyliscie tego potwora. Gdy weszłam na to forum zaraz wjechały docinki o byle gufno od nie jednej osoby. Zaznaczam że mówię ogólnie ale nie każdy tak robił mi i zdarzają się wyjątki od tego co zaraz napiszę. Zatraciliście umiejętność normalnego wyrażenia zdania, tylko jest hejt jak od obsranych smarkaczy w podstawówce. Nauczyliście tego i dostajecie to samo. Ale najgorsze w tym chyba jest jednak to, że jesteście wybiórczy w zwracaniu uwagi na dosrywki i lizodoopy aż do porzygu, czyli jeśli robi to ktoś, kto wam doope liże, to mu wszystko uchodzi na sucho, a innemu wytykacie. Kiedyś jak miałam kontakt z Przemem to mu publicznie zwróciłam uwagę na dosrywki, potem już nie i nikomu z osób co do których nic nie mam, bo właśnie sami tak robicie. Zbieranie co zasialiśie. Pamiętam tylko jedną sytuację gdy Robjaklubie zwróciła uwagę Smokowi, poza tym nikogo na to nie stać gdy chodzi o psiapsi. Już mniejsza że nie zwracanie uwagę na mitomanienie psiapsi, czy wady typu hipokryzja i inne, ale chociaż byście dostrzegli że jest ta osoba chamskim hejterem. I nie spodziewam się zdrowego odbioru tego postu, wątpię aby kogoś było stać na co inne niż obrona siebie i mi dosryw z tego powodu.Dlatego nie mam już ochoty być czynnym uczestnikiem tego forum. Niby dlaczego mam mieć tu styczność z takimi ludźmi od których w realu stronię i od zachowań które w realu nie toleruję, dzięki temu rzadko doświadczam i nie oglądam jak inni muszą doświadczać? Mnie to nie bawi być jednym z takich, chociaż nieraz z boku patrząc wydawać się mogło że lubię, ale tak nigdy nie było. Dlatego sami się bawcie w szambie kto inaczej nie umie, a reszta, ta normalniejsza (ci co sami tego nie robią innym), jeśli potrafi tolerować, to już ich sprawa.Sami stworzyliscie tego potwora. Gdy weszłam na to forum zaraz wjechały docinki o byle gufno od nie jednej osoby. Zaznaczam że mówię ogólnie ale nie każdy tak robił mi i zdarzają się wyjątki od tego co zaraz napiszę. Zatraciliście umiejętność normalnego wyrażenia zdania, tylko jest hejt jak od obsranych smarkaczy w podstawówce. Nauczyliście tego i dostajecie to samo. Ale najgorsze w tym chyba jest jednak to, że jesteście wybiórczy w zwracaniu uwagi na dosrywki i lizodoopy aż do porzygu, czyli jeśli robi to ktoś, kto wam doope liże, to mu wszystko uchodzi na sucho, a innemu wytykacie. Kiedyś jak miałam kontakt z Przemem to mu publicznie zwróciłam uwagę na dosrywki, potem już nie i nikomu z osób co do których nic nie mam, bo właśnie sami tak robicie. Zbieranie co zasialiśie. Pamiętam tylko jedną sytuację gdy Robjaklubie zwróciła uwagę Smokowi, poza tym nikogo na to nie stać gdy chodzi o psiapsi. Już mniejsza że nie zwracanie uwagę na mitomanienie psiapsi, czy wady typu hipokryzja i inne, ale chociaż byście dostrzegli że jest ta osoba chamskim hejterem. I nie spodziewam się zdrowego odbioru tego postu, wątpię aby kogoś było stać na co inne niż obrona siebie i mi dosryw z tego powodu.Dlatego nie mam już ochoty być czynnym uczestnikiem tego forum. Niby dlaczego mam mieć tu styczność z takimi ludźmi od których w realu stronię i od zachowań które w realu nie toleruję, dzięki temu rzadko doświadczam i nie oglądam jak inni muszą doświadczać? Mnie to nie bawi być jednym z takich, chociaż nieraz z boku patrząc wydawać się mogło że lubię, ale tak nigdy nie było. Dlatego sami się bawcie w szambie kto inaczej nie umie, a reszta, ta normalniejsza (ci co sami tego nie robią innym), jeśli potrafi tolerować, to już ich sprawa.Sami stworzyliscie tego potwora. Gdy weszłam na to forum zaraz wjechały docinki o byle gufno od nie jednej osoby. Zaznaczam że mówię ogólnie ale nie każdy tak robił mi i zdarzają się wyjątki od tego co zaraz napiszę. Zatraciliście umiejętność normalnego wyrażenia zdania, tylko jest hejt jak od obsranych smarkaczy w podstawówce. Nauczyliście tego i dostajecie to samo. Ale najgorsze w tym chyba jest jednak to, że jesteście wybiórczy w zwracaniu uwagi na dosrywki i lizodoopy aż do porzygu, czyli jeśli robi to ktoś, kto wam doope liże, to mu wszystko uchodzi na sucho, a innemu wytykacie. Kiedyś jak miałam kontakt z Przemem to mu publicznie zwróciłam uwagę na dosrywki, potem już nie i nikomu z osób co do których nic nie mam, bo właśnie sami tak robicie. Zbieranie co zasialiśie. Pamiętam tylko jedną sytuację gdy Robjaklubie zwróciła uwagę Smokowi, poza tym nikogo na to nie stać gdy chodzi o psiapsi. Już mniejsza że nie zwracanie uwagę na mitomanienie psiapsi, czy wady typu hipokryzja i inne, ale chociaż byście dostrzegli że jest ta osoba chamskim hejterem. I nie spodziewam się zdrowego odbioru tego postu, wątpię aby kogoś było stać na co inne niż obrona siebie i mi dosryw z tego powodu.Dlatego nie mam już ochoty być czynnym uczestnikiem tego forum. Niby dlaczego mam mieć tu styczność z takimi ludźmi od których w realu stronię i od zachowań które w realu nie toleruję, dzięki temu rzadko doświadczam i nie oglądam jak inni muszą doświadczać? Mnie to nie bawi być jednym z takich, chociaż nieraz z boku patrząc wydawać się mogło że lubię, ale tak nigdy nie było. Dlatego sami się bawcie w szambie kto inaczej nie umie, a reszta, ta normalniejsza (ci co sami tego nie robią innym), jeśli potrafi tolerować, to już ich sprawa.Sami stworzyliscie tego potwora. Gdy weszłam na to forum zaraz wjechały docinki o byle gufno od nie jednej osoby. Zaznaczam że mówię ogólnie ale nie każdy tak robił mi i zdarzają się wyjątki od tego co zaraz napiszę. Zatraciliście umiejętność normalnego wyrażenia zdania, tylko jest hejt jak od obsranych smarkaczy w podstawówce. Nauczyliście tego i dostajecie to samo. Ale najgorsze w tym chyba jest jednak to, że jesteście wybiórczy w zwracaniu uwagi na dosrywki i lizodoopy aż do porzygu, czyli jeśli robi to ktoś, kto wam doope liże, to mu wszystko uchodzi na sucho, a innemu wytykacie. Kiedyś jak miałam kontakt z Przemem to mu publicznie zwróciłam uwagę na dosrywki, potem już nie i nikomu z osób co do których nic nie mam, bo właśnie sami tak robicie. Zbieranie co zasialiśie. Pamiętam tylko jedną sytuację gdy Robjaklubie zwróciła uwagę Smokowi, poza tym nikogo na to nie stać gdy chodzi o psiapsi. Już mniejsza że nie zwracanie uwagę na mitomanienie psiapsi, czy wady typu hipokryzja i inne, ale chociaż byście dostrzegli że jest ta osoba chamskim hejterem. I nie spodziewam się zdrowego odbioru tego postu, wątpię aby kogoś było stać na co inne niż obrona siebie i mi dosryw z tego powodu.Dlatego nie mam już ochoty być czynnym uczestnikiem tego forum. Niby dlaczego mam mieć tu styczność z takimi ludźmi od których w realu stronię i od zachowań które w realu nie toleruję, dzięki temu rzadko doświadczam i nie oglądam jak inni muszą doświadczać? Mnie to nie bawi być jednym z takich, chociaż nieraz z boku patrząc wydawać się mogło że lubię, ale tak nigdy nie było. Dlatego sami się bawcie w szambie kto inaczej nie umie, a reszta, ta normalniejsza (ci co sami tego nie robią innym), jeśli potrafi tolerować, to już ich sprawa.Sami stworzyliscie tego potwora. Gdy weszłam na to forum zaraz wjechały docinki o byle gufno od nie jednej osoby. Zaznaczam że mówię ogólnie ale nie każdy tak robił mi i zdarzają się wyjątki od tego co zaraz napiszę. Zatraciliście umiejętność normalnego wyrażenia zdania, tylko jest hejt jak od obsranych smarkaczy w podstawówce. Nauczyliście tego i dostajecie to samo. Ale najgorsze w tym chyba jest jednak to, że jesteście wybiórczy w zwracaniu uwagi na dosrywki i lizodoopy aż do porzygu, czyli jeśli robi to ktoś, kto wam doope liże, to mu wszystko uchodzi na sucho, a innemu wytykacie. Kiedyś jak miałam kontakt z Przemem to mu publicznie zwróciłam uwagę na dosrywki, potem już nie i nikomu z osób co do których nic nie mam, bo właśnie sami tak robicie. Zbieranie co zasialiśie. Pamiętam tylko jedną sytuację gdy Robjaklubie zwróciła uwagę Smokowi, poza tym nikogo na to nie stać gdy chodzi o psiapsi. Już mniejsza że nie zwracanie uwagę na mitomanienie psiapsi, czy wady typu hipokryzja i inne, ale chociaż byście dostrzegli że jest ta osoba chamskim hejterem. I nie spodziewam się zdrowego odbioru tego postu, wątpię aby kogoś było stać na co inne niż obrona siebie i mi dosryw z tego powodu.Dlatego nie mam już ochoty być czynnym uczestnikiem tego forum. Niby dlaczego mam mieć tu styczność z takimi ludźmi od których w realu stronię i od zachowań które w realu nie toleruję, dzięki temu rzadko doświadczam i nie oglądam jak inni muszą doświadczać? Mnie to nie bawi być jednym z takich, chociaż nieraz z boku patrząc wydawać się mogło że lubię, ale tak nigdy nie było. Dlatego sami się bawcie w szambie kto inaczej nie umie, a reszta, ta normalniejsza (ci co sami tego nie robią innym), jeśli potrafi tolerować, to już ich sprawa.Sami stworzyliscie tego potwora. Gdy weszłam na to forum zaraz wjechały docinki o byle gufno od nie jednej osoby. Zaznaczam że mówię ogólnie ale nie każdy tak robił mi i zdarzają się wyjątki od tego co zaraz napiszę. Zatraciliście umiejętność normalnego wyrażenia zdania, tylko jest hejt jak od obsranych smarkaczy w podstawówce. Nauczyliście tego i dostajecie to samo. Ale najgorsze w tym chyba jest jednak to, że jesteście wybiórczy w zwracaniu uwagi na dosrywki i lizodoopy aż do porzygu, czyli jeśli robi to ktoś, kto wam doope liże, to mu wszystko uchodzi na sucho, a innemu wytykacie. Kiedyś jak miałam kontakt z Przemem to mu publicznie zwróciłam uwagę na dosrywki, potem już nie i nikomu z osób co do których nic nie mam, bo właśnie sami tak robicie. Zbieranie co zasialiśie. Pamiętam tylko jedną sytuację gdy Robjaklubie zwróciła uwagę Smokowi, poza tym nikogo na to nie stać gdy chodzi o psiapsi. Już mniejsza że nie zwracanie uwagę na mitomanienie psiapsi, czy wady typu hipokryzja i inne, ale chociaż byście dostrzegli że jest ta osoba chamskim hejterem. I nie spodziewam się zdrowego odbioru tego postu, wątpię aby kogoś było stać na co inne niż obrona siebie i mi dosryw z tego powodu.Dlatego nie mam już ochoty być czynnym uczestnikiem tego forum. Niby dlaczego mam mieć tu styczność z takimi ludźmi od których w realu stronię i od zachowań które w realu nie toleruję, dzięki temu rzadko doświadczam i nie oglądam jak inni muszą doświadczać? Mnie to nie bawi być jednym z takich, chociaż nieraz z boku patrząc wydawać się mogło że lubię, ale tak nigdy nie było. Dlatego sami się nie wiadomo że można szlif w nieskończoność bo wychodzą nowe wersje. Ale huj ci w ANUSA DEBILU
Reply

[-]
Quick Reply

Messages In This Thread
RE: jestem naprawde zadowolony z tego jak dziala mi diablo 3 na emulatorze do nintendo sw - by Guest - 06-15-2025, 05:02 AM

Users browsing this thread: 1 Guest(s)