NAJWIEKSZA KURWA I PRZEGRYW W HISTORII KOWBO, SAMOSI I KAFETERII LEZAK TRZYNASTY
(08-29-2025, 01:20 PM)Filip Wrote: Teraz placze ze jaja ogolil a iskry nie ma u niej pajac jebany ruchany w dupe

A iskra wypisuje, ze chce sie ze mna spotkac w realu, przyjechac do mnie i pojdziemy gdzies i zobaczy jak gram na bebnach. A tu na forum konto ma to spierdolila. Dlatego jest u mnie skreslona
Do tego szczerbaty hobgoblin widzial jej cycki.

Dlatego kochani musze odejsc z kafe, bo do iskry mam uraz, ze tu juz nie pisze, bo cos tam stekala. Nie chce stamtad nikogo spotkac w realu, kto tutaj nie jest.
Iskra niech zapomni o mnie, i bierze sobie lezaka, chociaz fajnie patrzec jak ten frustrat placze, ze iskra go olewa XDD
A rymcym go pociesza, oo nie martw sie lezaczek XDD. Spotkamy sie, pogramy w gierki na naszych pecetach XDD. I oblodze ci lezak XDD. Po co ci jakas iskra XD. My jestesmy przystojni i mamy fajne wielkie siusiaki XD. I usta do robienia felliato xD oblodzimy sobie nawzajem, po co ci dziewczyna XD.

Iskra tu wchodzi i czyta kto i co na nią napierdala a jest tu troche tego
Reply

[-]
Quick Reply

Messages In This Thread
RE: NAJWIEKSZA KURWA I PRZEGRYW W HISTORII KOWBO, SAMOSI I KAFETERII LEZAK TRZYNASTY - by Guest - 08-29-2025, 04:42 PM

Users browsing this thread: 1 Guest(s)