11-15-2025, 07:00 AM
(11-15-2025, 03:22 AM)wizard Wrote: Siedze na innym forum i z kolega oplakujemy, jak zjebalem to miejsce, Bo skasowalem wszystkie tematy, wyjebalem konto katiuszki, elci I nawet posty klaudii wyjebalem, I teraz placz, bo nam brakuje tego forumfajne kolezanki tu byly, a ja wszystko zjebalem ;(. Kolezanki pouciekaly ;(
Problemem jestem ja. Moze odbiore sobie funkcje moderatora I admina I bede pisal z normalnego konta, wtedy bedzie fajnie, ale tu juz nikt nie przyjdzie, a na srafe juz nawet nie zagladam, i nie nie chce wchodzic, bo jak widze tych pedalow srunow, rymcymow albo pravikow co sobie daja nicki z linuxa jakies kubuntu albo gnome to mnie na wymioty bierze na widok tych parszywych osobnikow.
![]()
Konto na wykop tez zglosilem juz do kasacji, a szczerbaty moze spierdalac, najlepiej pod kosze dino ssac pyte kotarbie albo nadstawiac sie andrzejowi
Niech wezmie do siebie na dzialke jeszcze tego pedala sruna z wroclawia aka man of the srom i ta druga pedalska kurwe andrzej sawicki aka rymcym i urzadza gangbang z andrzejem na dzialce u szczerbatego XDD.
NIE PIERDOL TYLKO SZYBKO OTWIERAJ JAPE BO SRAĆ MI SIE CHCE
MAM WŁAŚNIE SRAKE I WIEM ŻE TO LUBISZ CWELUCHU
Niech mu rymcym wylize dupsko i mmm owsiki

fajne kolezanki tu byly, a ja wszystko zjebalem ;(. Kolezanki pouciekaly ;(