(03-18-2025, 09:07 PM)KochamElcie Wrote: srun jak pierdoli, ze chcialby by mnie wspollokator zadzgal nozem, hahah co za pajac, ale to niemozliwe, i nigdy sie nie wydarzy, pedal xD
w niedziele mialem wpasc a ja dzwonie z plywalni ze saunuje dzsiaj caly dzien i wpadne jutro a jutro bylem wykonczony po saunowaniu i dzisiaj tez i sie poklocilismy nie mam sily juz na moja matke i babcie z polski co mnie doluja
i tak to jest to mnie wlasnie wkoorwia jak mi ludzie dzwonia przez telefon i sie z nimi umawiam na jakas konkretna pore i date a ja nagle nieoczekiwany przypadek np przysaunowalem za mocno i potem awantury i klotnie a ja zdolowany ;/
mowilem matce i babce ze nie chce mi sie do mamy chodzic na kjedzenie bo mam karnet na plywalnie i wole na sauny i baseny chodzic niz do matki ale do nich nie dociera
ok ale musisz do mnie do wielkiej brytanii przyleciec i przespac sie ze mna w moim wielkim lozku, ale nie martw sie, zmienie wczesniej posciel na nowa i bede po sesji w sauna parowa i kapiele ladnie pachnial i swiezy xD
mozemy isc sobie na spacer daleko za miasto pokaze Ci w jakich ladnych okolicach mieszkam xD
(03-18-2025, 09:36 PM)KochamElcie Wrote: ok ale musisz do mnie do wielkiej brytanii przyleciec i przespac sie ze mna w moim wielkim lozku, ale nie martw sie, zmienie wczesniej posciel na nowa i bede po sesji w sauna parowa i kapiele ladnie pachnial i swiezy xD
mozemy isc sobie na spacer daleko za miasto pokaze Ci w jakich ladnych okolicach mieszkam xD
Ale pojeb, nie dość że złodziej i męska prostytutka to jeszcze życzył tej Klaudii raka, wyzywał ją, a potem pisze że ją lubi itp.powinnien po ryju najwyżej dostać, schizol ma już zniszony łeb od cydrów, kradzionych win, dragów tanich, dawaniu dupy turasom. Mały cwaniaczek do tego co żeruje na jakimś innym cpunie angolu, jak roboty u alfonsa nie ma. A to jeziorko to kurwa bo wody nie ma biedak. Tak odwiedź takiego pojeba, zaproponuje ci wąchanie kleju za miastem xDDD
(03-18-2025, 09:36 PM)KochamElcie Wrote: ok ale musisz do mnie do wielkiej brytanii przyleciec i przespac sie ze mna w moim wielkim lozku, ale nie martw sie, zmienie wczesniej posciel na nowa i bede po sesji w sauna parowa i kapiele ladnie pachnial i swiezy xD
Fiu fiu
No pójdziemy se na saune która wymyśliłem xD i na moim łóżku będziemy se spać jak nie będę miał klientów xD i będzie fajnie xD nauczę cię kraść ze stacji paliw i poznasz mojego alfonsa Abdula xD