2h temu jadlem kebaba + popijałem go piwem Miodowym Koreb ( 8% ) i kolezanka robiła mi loda w tym czasie
ja pierdole ; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
A TY WYTRZYJ STAREJ DUPE OD SWOJEJ SPERMY BO MASZ KIŁE KURWO I RZEŻACZKE HIFOLCU JEBANY cos ci sie kurwo nie podoba to spierdalaj moge ci ewentualnie polamac pysk na rl jak chcesz tepy chuju jestes na strzała kurwo jebana skecjiku pierdolony umyj sie konski zwisie mam w pizdzie twoje fora kurwo jebana ,mam kase mam wszystko kurwo jebana nie masz kurwo nic mięsni ani masy kurwa jak pierdolne w ten głupi nobksi pysk to w sciane sie chuhro jebane wbijesz wyjebane mam na Ciebie Bana to ty możesz dostać najwyżej i wpierdol jak nagrabisz ^^
nie bądz taki wiracha przez internet
Pierdolone niemieckie tardy.Tak trudno wam pojąć,że jesteście jednym z najbardziej kurewsko spierdolonych narodów tego świata?
Macie tak brzydkie niemieckie kurwy,że już lepiej zostać pedałem niż tknąć to pierdolone gówno.Najśmieszniejszy jest fakt,że mnie pierdolone kurwy nie rozumiecie.
Zalewam was falą nienawiści gerowskie kurwy.
jakim cudem jeszcze nie zrozumiales ze jestes nikim i kazdy ma cie w pizdzie?
czy sam fakt postowania na polskiej sekcji martwej strony o graniu w gry nie jest wystarczajacy?
Planuje zorganizowac sylwestra na osiedlu, w godzinach o 20:00 do ~5:00 o ile macie na tyle twarde lby (ja potrafie robie rozkurwic 10 butelek i nie jebie mnie bania nie chwalc sie HEHEHEHEHEHHEHEHE)
Przewidywane atrakcje:
- Nakurwianie Typow
- Campienie sie na lawce
- Pokazywanie kto rzadzi na psoedlu
- Bujanie sie
- Ojebywanie fur
- Napierdolenie sie (domestos / plyn do mycia szyb + chleb w walsnym zakresie)
- Polykanie podpalonych petard
Obowiazuje przyniesienie w/w trunkow, stroj galowy (dres dyskotekowy aka szelesty, najki szox, i koniecznie keta, ewentualnie zel na wlosy i przyciemniane okulary), kastety w ramach mozliwosci, petardy.
Ile osob jest chetnych zeby nakurwic paru typa i pokazac kto rzadzi na osiedlu?
15:15 Puszusio [285]: jak dobrze nogi zacisniesz a nie masz krzywych i dobrze umiesnione albo otluszczone to jak se zapierdolisz z miedzy jajcow to bulgotac ci bedzie miedzy kostkami przy stopkach