powiedzmy sobie szczerze, ja zawsze chcialem dziewice, a klaudiusz to fajny kasek, ale po przejsciach i miala w sobie peenisa, wiec no nie jest to szczyt spelnienia moich marzen, ale spoko ?
(05-19-2025, 02:37 PM)monsieur Wrote: powiedzmy sobie szczerze, ja zawsze chcialem dziewice, a klaudiusz to fajny kasek, ale po przejsciach i miala w sobie peenisa, wiec no nie jest to szczyt spelnienia moich marzen, ale spoko ?
Według mnie lachona nie potrafiom przebolec typa bez roboty nawet jeśli już waluty 0 i braly by kootasa jak banany na wyprzedaży hipermarket
Każda by brała i chciała do roboty mnie wyslac i mieć normalnego co jom lozy a mając robote to mogę mega lachon wtf
To ich choroba psychiatry typy jakoś bardziej potrafiom zniżyc wymagania do 0 byle pochwy było pod dostatkiem
(05-19-2025, 02:37 PM)wizard Wrote: powiedzmy sobie szczerze, ja zawsze chcialem dziewice, a klaudiusz to fajny kasek, ale po przejsciach i miala w sobie peenisa, wiec no nie jest to szczyt spelnienia moich marzen, ale spoko ?
Bała się oszustów a pełno było takich typ przyszedł usiadl wyjol zabawkę dla dzieci i niby że się gaz ulatnia i trzeba kuchnie gazowom za 1650 nowom bo inaczej zgłosi to
I pełno podonych rzeczy ciągle ktoś próbuje oszukać stare
(05-19-2025, 02:37 PM)wizard Wrote: powiedzmy sobie szczerze, ja zawsze chcialem dziewice, a klaudiusz to fajny kasek, ale po przejsciach i miala w sobie peenisa, wiec no nie jest to szczyt spelnienia moich marzen, ale spoko ?