Threads: 233
Moge sobie trenowac dzien i noc, i mam gdzie grac na zywo i z kim xD
Tym razem odchodze z kafe juz na zawsze, szkoda mi czasu tam pisac. trenowanie perkusji i graniw na zywo przed publika fajniejsza sprawa niz pisanie na rym zjebanym kafe z tymi tumanami xD
Pamietam jak kwikernes pisala ze na kafe same tumany i odeszla potem xD ja teraz tez odchodze
DLaczego co ide do jazz klubu grac muzyke na zywo za zestawem perkusyjnym, to za kazdym razem zbieram same pochwaly i ludzie mnie chwala?
tygi temu poszedlem pierwszy raz po 8 miesiacach nie grania na perkusji, i siadam, i zagralismy jakas piosenke, ktorej nawet nie znalem xD
Tydzien pozniej wracam, a pubowy palker do mnie ze last week zagralem very good Xdd. Siadam pozniej za zestawem, a wokalistka blond hotka w rozowej obcislej ...ence i szpilki bose stopki do mnje jaka piosenke chce zagrac, a ja ze nie wiem. Mowie powiedzcie mi rytm jaki zagrac xD.
To klawisz do mnie 6/4 werbel na 4 xD. No i gramy, zaczynam grac rytm werbel na 4 i laska spiewa, a mi znowu sie udalo xD
A ostatnio usiadlem za zestawem, to z 10 osob tanczyly a mi rece za zestawem fruwaly, a ja znowu same pochwaly i wszyscy co gralismy sie cieszymy XDD
Ciekawe jak zagramy w nastepna srode xD
Katiuszka, wpadasz?
To jest prawdziwy perkusista a nie taki pozer jak ty chora psychicznie szmato.
https://www.youtube.com/watch?v=R5mMRiiCwak
Spoko,.ogladaj sobie perkusistow na jutube biedaku xD
Szczesciarze w jazz klubie sluchaja mnie na zywo xD
(09-01-2025, 06:15 AM)monsieur Wrote: Spoko,.ogladaj sobie perkusistow na jutube biedaku xD
Szczesciarze w jazz klubie sluchaja mnie na zywo xD
Szczęściarze to ludzie, którzy nie muszą Cię widzieć ani słyszeć
Na szczescie muzycy w jazz klubie mysla inaczej niz jakies polaczki z internetu xD
Tak samo mormoni w kosciele ;D. Oni sie ciesza na moj widok, tak jak moi przyjaciele i rodzina xD. To co mnie jakies obce osoby z neta xD. Oprocz Klaudiusza <3
to, że umiesz grać na perkusji, to twierdzisz tylko ty.
dałbys jakąś "próbkę" abyśmy mogli zweryfikować.
chyba, że się boisz
Nie ma jazz klubu, nie ma perkusji, to mitoman, kto by pozwalał grać typowi z ulicy co sra do rzeki i się w tym myje. Kto normalny pozwala grać w barze bezdomnym gejom? XDDD ale mitoman leżak
(09-01-2025, 09:23 AM)Guest Wrote: Nie ma jazz klubu, nie ma perkusji, to mitoman, kto by pozwalał grać typowi z ulicy co sra do rzeki i się w tym myje. Kto normalny pozwala grać w barze bezdomnym gejom? XDDD ale mitoman leżak
Myje się? Chyba Cię zbyt bardzo poniosło
09-01-2025, 09:39 AM
(This post was last modified: 09-01-2025, 09:39 AM by monsieur.)
Ja saunuje i bajorki i jacuzzi basen
Pewnie, ze jest. Ja juz tam od dawna chodze, a 3 tygi temu wpadlem po 8 miesiacach przerwy no i iza kazdym razem mi wychodzi, a ludzie i muzycy mi gratuluja i przybijaja zolwiki, wiec teraz trenuje 6 godzin dziennie i chodzw tam grac co tydzien xD
Zapraszam Bedford Street Leamington Spa 21:15 tam jestem co tydzien
09-01-2025, 09:46 AM
(This post was last modified: 09-01-2025, 09:46 AM by monsieur.)
To zapraszam do bedford street leamington spa w srody o 21 i zapytajcie sobie wszystkich ktorzy tam graja o Phil on Drums bo z nimi gram i mnie wiele razy slyszeli i widzieli na zywo to zobaczycie
A ja wam sie nie musze tlumaczyc xD. Gdyby to nie bylo moje forum to napisalbym zegnam xD.
Ale mitoman XDDD. Zespoły mogą grać, a nie jakiś polaczek z ulicy bez perkusji.
Filip obudź się! zesrałeś się!
09-01-2025, 10:52 AM
(This post was last modified: 09-01-2025, 10:52 AM by monsieur.)
Mialem dwie perkusje, jedna jak mialem 9 lat dostalem a druga w gimbazie gretsch i 8 lat mialem lekcje u jazzmana po akademii muzycznej w katowicach Mirka Skowronskiego magister xD
Do tego gralem w zespolach, koncerty, w studio tez nagrywalem w czasach szkolnych
I kocham Klaudie oczywiscie
09-01-2025, 11:19 AM
(This post was last modified: 09-01-2025, 11:20 AM by monsieur.)
No i w pubie jest perkusja i instrumenty i mozna sie wpisac na liste ty pierdolona kurwo co jezdzi tirami i kurwiu z wroclawia przemulku ktorego kwikernes kopnela w dupe patalachy XDD
Takim przegrywom sie Klaudia marzy, haha dobre
(09-01-2025, 11:19 AM)monsieur Wrote: No i w pubie jest perkusja i instrumenty i mozna sie wpisac na liste ty pierdolona kurwo co jezdzi tirami i kurwiu z wroclawia przemulku ktorego kwikernes kopnela w dupe patalachy XDD
Nie dla Psa (Filipa) kiełbasa (Klaudia).
Klaudia o tym zadecyduje, nie ja lub wy xD
(09-01-2025, 11:19 AM)monsieur Wrote: No i w pubie jest perkusja i instrumenty i mozna sie wpisac na liste ty pierdolona kurwo co jezdzi tirami i kurwiu z wroclawia przemulku ktorego kwikernes kopnela w dupe patalachy XDD
Co by nie mówic, to oni maja prace, jakies zarobki i dach nad glowa. Nie musza chodzic po zarcie dla bezdomnych i mys sie w jakis sadzawkach z pijawkami. I kto tu jest przegryw? A Klaudia ci nie wybaczy tych wyzwisk ty gnoju jeden dwulicowy. Podobno juz szuka cie policja.
Ich praca to bycie muzykami i nauczycielami, ja tez jestem nauczycielem gry na perkusji, kto chcialby sie zaczac uczyc? ;P
|