A ja sie ubieram dzisiaj w nowe jeansy, adisasy uderzam niedlugo na saunowanie i i
HjA ja sie ubieram dzisiaj w nowe jeansy, adisasy uderzam niedlugo na saunowanie i ide dzisiaj na jazz klub grac na bebnach xD
Ale najpiere relaks w sauna i kapiele xD. Musze tam isc czysty i pachnacy
Reply
(09-03-2025, 09:05 AM)monsieur Wrote: HjA ja sie ubieram dzisiaj w nowe jeansy, adisasy uderzam niedlugo na saunowanie i ide dzisiaj na jazz klub grac na bebnach xD

Umyj dokładnie pisiora. W końcu użyjesz go do czegoś innego niż sikanie.
Reply
(09-03-2025, 09:27 AM)kosmicznybyk Wrote:
(09-03-2025, 09:05 AM)monsieur Wrote: HjA ja sie ubieram dzisiaj w nowe jeansy, adisasy uderzam niedlugo na saunowanie i ide dzisiaj na jazz klub grac na bebnach xD

Umyj dokładnie pisiora. W końcu użyjesz go do czegoś innego niż sikanie.

Umyj dokładnie pisiora. MOŻE (w końcu) użyjesz go do czegoś innego niż sikanie.
Reply
Kilka lat temu Klaudiusz pisala, ze wpadnie do mnie i pojdziemy... a ja ciagle czekam ;/

Ogolnie napisalem jej, ze jestem krolem parkietu, ale nie.umiem tanczyc. Klaudiusz by mnie nauczyla i bysmy potanczyli xD
A potem usiadlbym za zestawem i zagral koncert ;P
Reply
(09-03-2025, 09:30 AM)monsieur Wrote: Kilka lat temu Klaudiusz pisala, ze wpadnie do mnie i pojdziemy... a ja ciagle czekam ;/

Ogolnie napisalem jej, ze jestem krolem parkietu, ale nie.umiem tanczyc. Klaudiusz by mnie nauczyla i bysmy potanczyli xD
A potem usiadlbym za zestawem i zagral koncert ;P

Coś mi się widzi, że Klaudia raczej jest konkretna. Takie pierdolenie, że śpiew ptaków, biały sweter, grzybonranie to nie dla niej.
coś mi się wydaje, że wolałaby abyś usiadł na niej i zagrał koncert, ale na jej muszelce.
Reply
Z checia, ale ona mnie nie chce xD
Reply

Please note that new posts in this forum must be approved by a moderator before becoming visible.
[-]
Quick Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)