doszedlem do wniosku, ze Elcia nie chcialaby miec 10 dzieci, bo pisala, ze miala cesarke, wiec kolejne dziecko byloby dla niej bardzo bolesnym doswiadczeniem, dlatego chyba juz nie chce rodzic
(12-30-2024, 08:26 PM)monsieur Wrote: doszedlem do wniosku, ze Elcia nie chcialaby miec 10 dzieci, bo pisala, ze miala cesarke, wiec kolejne dziecko byloby dla niej bardzo bolesnym doswiadczeniem, dlatego chyba juz nie chce rodzic
(12-30-2024, 10:00 PM)monsieur Wrote: ciezko mi to sobie wyobrazic xD
A czego już nie piszesz na kafe?
Tak zajebiscie było jak jechałeś po wszystkich przegrywach
Nawet hebee się dostało ale ona jest twarda jak chłop ze wsi a może to naprawdę jest chłop
bo dostalem dzisiaj rano bana znowu i sie wkurwilem a wczesniej konto 8000 postow i to samo poza tym rzygac mi sie chce i slabo mi sie robi na sama mysl jak sobie pomysle ze mam tam znowu isc i jakeis dumbo sruny czy gaje do mnie pisza ja tam nienawidze wszystkich ktorzy postuja juz od dawna, a samego srafe tez nienawidze za to ze tak banuja i usuwaja tematy i dlatego nienawidze wszystkich, ktorzy tam psiza, bo wlasnie im to odpowiada ze ktos pare klikow i nagle wszystko co napisales i caly twoj profil bajbaj
Wszystko sie zmienilo, jak nie pojechalem w maju z Katiuszka do Polski ta zaczela plakac pravikwi ze ja skrzywdzilem i mnie nienawidzi a pravik oczywiscie pranie mozgu nic dobrego o mnie nie powie tylko samymi negatywami na mnie napierdala kurwa jebana jeszcze mnie gnoi i wymysla klamstwa na srafe zamienil sie w drugiego sruna, i po tym wszystkim zlapalem tez obrzydzenie do heebee jak sobie mysle ze wyslala kiedys pravikowi fote cyckow a ja teraz mam z nia pisac a szczerbol widzial jej cycki to juz mi sie odechciewa totalnie i tez uraz zlapalem juz do niej xd
no a poza tym tutaj jestem adminem i moge pisac co chce i nie ma reklam xD moge pisac to co mi sie podoba i zaden moderator mnie nie zbanuje i nikt nie bedzie fikal i mi wmawial klamstw xD bo zaraz kasuje post xD
a tam kozacza frajerzy a ja tez sie zamieniam w jednego z nich i tez klamie i obrazam, dlatego wole juz chyba sobie dac spokoj ze srafe, mysle ze to odpowiedni moment zeby juz tam sie nie zalogowac nie mam juz nerwow i cierpliwosci do tego srafe zakichanego
dostalem dzisiaj rano bana na kolejnym koncie i nie chce misie juz poraz 10000 zakladac kolejnego konta zeby popisac z jakimis prymitywami i debilami w ogole, no kilka osob moze jest w porzadku ale oni rzadko tam sa, natomiast najwiekszy rak mozgu jest tam prawie caly czas xD
mozecie wklejac tam to co tu pisze wyjebane mam xD
a hebe tak lubi rzadzic innymi i mi wydaje polecenia a ja od razu w glowie mam, ze ty pravolowi cycki wyslalas i wez sie w ogole kurwa schowaj ja pierdole nie masz glosu zadnego w ogole i pieerdoli te dlugie posty a potem kasuja tematy xD